Hirdetés

2020. február 19., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-12-15 13:52:20

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51) oriic válasza szasanyi (#50) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Gondolom ezzel azt akarják elérni hogy a régi ps mellé vegyen az ember egy újat is.

Live-Die-Respawn

(#52) szasanyi válasza oriic (#51) üzenetére


szasanyi
(félisten)

Lehet, és biztosan lesznek olyanok is szép számmal akár itthon is (nyugati viszonylatban meg pláne, de az ugye kategória) akik meg is teszik. Viszont azon túl, hogy ez igen költséges és nem mindenki Krőzus vagy elég eszetlen ahhoz, hogy ezt gondolkodás nélkül megtegye, nem túl korrekt a meglévő PS3 (konzol és játék) tulajokkal szemben. Egyetlen enyhítő körülmény lehet - mely információnak én nem vagyok birtokában -, hogy a különböző architechtúra miatt ez nem lehetséges. El lehet képzelni, mint ahogy azt is el tudom, hogy a megoldás lehetséges, csak nem veszik hozzá a fáradtságot.

Korg DS-DAC-100m professzionális DAC, USB hangkártya eladó! Újszerű állapotban ~1 év garanciával - 30k.

(#53) leslieke válasza kelzsoca (#47) üzenetére


leslieke
(Jómunkásember)

Ettől sokan nem lesznek boldogok.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#54) trufa12


trufa12
(addikt)

Én meg jó áron árulom a ps 3 am játékokkal
úgy döntöttem megyek vissza pc zni
mert nem tudom még a ps 4 el is mi lesz , ki várom . aztán majd ha nagyon jó lesz megy le az ára beszerzek 1 et az azért remélhetőleg jobb lesz már tényleg mint a ps 3 :S

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#55) Edgeri válasza leslieke (#53) üzenetére


Edgeri
(senior tag)

Például én :DDD Leginkább azért, mert nekem még működik (kopp-kopp) a 80 GB-os FAT gépem. Ha most eldurranna elég nagy gondban lennék, hogy (megint) PS3-ra költsek, vagy várjam ki a PS4-et.Ha előbbire teszem a voksom, akkor az kvázi kidobott pénz lesz (mert valószínűleg váltanék az új generációra előbb-utóbb), de a játékaimmal továbbra is játszhatok. Ha PS4-re, akkor a játékokat kiszórhatnám aprópénzért, mert már semmi értelme nem lenne megtartani őket...

[ Szerkesztve ]

Üdv, Edgeri

(#56) trufa12 válasza Edgeri (#55) üzenetére


trufa12
(addikt)

most megéri ps 3 ra költeni olyan nevetséges árai vannak itt ph n
én is sírok és röhögök 1 szerre hogy miért bírom eladni... -.-

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#57) DM-Fan válasza kelzsoca (#47) üzenetére


DM-Fan
(nagyúr)

"Habár Yoshida úr elmondta, hogy "valamilyen módon" lejátszhatóvá tesznek majd egyes PSN és PS3 játékokat közvetlenül is, tehát ennek a felhő-szerver alapú szolgáltatásnak kínálatát növelni fogják régebbi játékokkal is, de ez egyelőre még a cég távlati tervei közé tartozik."

Akkor én meg ebben az esetben nagy eséllyel a távlati terveim között sem fogom szerepeltetni a PS4 megvásárlását - és bizton állíthatom, hogy ezzel jópáran lesznek még így rajtam kívül is! Bassza meg a Sony! Ami náluk "távlati tervek" közé tartozik, azt egyenlő azzal, hogy soha nem lesz. Amit biztosra ígérnek, az szokott megvalósulni - úgy 5 évvel azután, hogy aktuális lenne.

Nevetséges hozzáállás, egyszerűen arra játszanak, hogy ha elpukkan a régi PS3-ad, akkor - ha nem akarod a szemétbe hajítani vagy fillérekért eladni a gyűjteményedet (a PSN account-odban levő játékokról ugye nem is beszélve, mert azok eladhatatlanok) - vedd meg az új szar SuperSlim-et méregdrágán a PS4-ed mellé! Meg a nagy pali f*szát! Akkor nemes egyszerűséggel nem PS4-et veszek, hanem egy mezei PC-t a PS4 árának feléből/háromnegyedéből, amire ha megveszek valamit, 10 év múlva is gond nélkül fogok tudni vele játszani az akkori új PC-men. Grafikai teljesítményben is többet nyújt a PC és a játékok is olcsóbbak rá. Ráadásul tulajdonképp innentől kezdve a PS4 sem lesz más, mint egy agyonhype-olt PC az x86-alapú rendszerével együtt, amihez jár egy kontroller is, meg néha megjelenik rá ez-az, ami PC-re nem. Anélkül az évi 1-2 exkluzív nélkül meg majd kibírom valahogy. De az fix, hogy nem fogom tömni egy ilyen hozzáállású cég zsebét!

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#58) kelzsoca válasza DM-Fan (#57) üzenetére


kelzsoca
(félisten)

Eddig legalább ideig-óráig volt visszafelé kompatibilitás, egyértelmű, hogy a PS4 felé próbálják terelni a népet.

(#59) Mister_X válasza DM-Fan (#57) üzenetére


Mister_X
(nagyúr)

Nem tudom, de én nem terveztem eladni a PS3-am, továbbá a Sony kénytelen lesz csökkentei a SuperSlim árát, mert máskülönben a kutya sem fogja megvenni, ha egy PS4 120-130-ba fog kerülni, míg az meg 80-ba. A hozzáállásuk valóban nem a legjobb, de én nem panaszkodom. A PS-emre tekintve, ez lazán ki fog még bírni jó pár évet, mert még a PS1 is üzemel, pedig nyüstölve van rendesen és a PS2 is köszöni, jól van. És mind első generációs.

A túlhype-olt PC résszel meg nem értek egyet. Attól mert még x86 (szerintem x64, ha már AMD), nem lehet egy kalap alá venni a számítógépekkel. Kapunk egy erős nyolc magos processzort, sok, nagyon gyors, nagyon nagyátviteli sebességű memóriát és egy erős GPU-t - ami egy lapkán fog helyet foglalni a CPU-val, ami egy nagyon, de nagyon erős APU-t eredményez, tehát a belső kommunikáció ennél nem lehetne jobb. Nagyjából 2014-ben lehet majd ehhez közeli hardvereket venni PC-hez és még mindig megvan a PS előnye, hogy közvetlen a hardverre fejlesztenek. És lesz rengeteg exkluzív cím és PlayStation Plus. Nekem nem kell ennél több.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake." --- A warezt tiltja a bushido.

(#60) DM-Fan válasza Mister_X (#59) üzenetére


DM-Fan
(nagyúr)

"Nem tudom, de én nem terveztem eladni a PS3-am, továbbá a Sony kénytelen lesz csökkentei a SuperSlim árát, mert máskülönben a kutya sem fogja megvenni, ha egy PS4 120-130-ba fog kerülni, míg az meg 80-ba."

Én sem írtam sehol, hogy el akarom adni a PS3-amat, meg a jópár játékból álló gyűjteményemet sem. Nem azért vettem meg azokat a játékokat, mert nem akarnék játszani velük évek múltán is.

A PS3 árát nagyon nem fogja tudni csökkenteni, a Cell proci alapvetően nem olcsó, veszteséggel meg nem fogja kiszórni a gépeket - márcsak azért sem, mert pontosan a PS4 visszafelé kompatibilitásának hiányával úgyis rá leszel kényszerítve, hogy megvedd, ha elszáll a régi géped. Szerintem ez a taktika. Meg leginkább az, hogy egy fejlett, nyugati országban nem tétel egy új PS3 Super Slim megvásárlása, ha elpukkan a régi FAT. Egyszerűen bedobja az ember a PS4 mellé a kosára és nem terheli meg.

"PS-emre tekintve, ez lazán ki fog még bírni jó pár évet, mert még a PS1 is üzemel, pedig nyüstölve van rendesen és a PS2 is köszöni, jól van. És mind első generációs."

A PS1 egy végtelenül igénytelen hardver volt - a szó technikai értelmében, nem csoda, hogy ennyi idő után is megy. A 25 éves C64-em is megy a mai napig, ellenben megnézném a mai asztali PC-met, hol lesz pár év múlva! Nem összevethető, a mai hardverelemek sokkal inkább csúcsra húzottak, határon járnak, előbb tönkremennek. Az én PS3-mam idén lesz 5 éves, szóval szerintem minden napja ajándék, akárhogy is pasztáztam már újra kétszer is és figyelek rá oda, amennyire csak tudok. Szóval ez a jópár évet el fog még menni kijelentés - pláne egy PS3 esetében - nem nagyon állja meg a helyét. Persze, annak könnyű, akinek alig van rá játéka, mert mondjuk nem halmozott gyűjteményt, hanem mindig egy aktuális játéka volt csak, amit eladott és vette a következőt. De azért szerintem a többség nem ilyen.

Azt már most elfelejtheted, hogy 120-130 eFt-ért haza fogod vinni a PS4-et! Teljes mértékben kizártnak tartom! Minimum 150 eFt lesz az, de szerintem több is, még akkor is olcsóbb lenne, mint a PS3 debütáláskor!

Ez a hardver maximum 2-3 évig lesz időtálló, sőt, a nagyméretű textúrakezelés miatt a 8 GB ram nagyon gyorsan kevésnek fog bizonyulni, ezt már most mondom!

"És lesz rengeteg exkluzív cím és PlayStation Plus."

Hajjaj, hogy mekkorát csalódtunk ugyanezen ígéret kapcsán anno a PS3-ban is! :W Ígéretekkel tele van a padlás, az meg, hogy most hoztak egy-két címet és mutattak belőlük pár percet - amik amúgy ki tudja, milyen állapotban vannak és ténylegesen épp milyen vason futottak, az egy dolog.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#61) kelzsoca válasza DM-Fan (#60) üzenetére


kelzsoca
(félisten)

Azt már most elfelejtheted, hogy 120-130 eFt-ért haza fogod vinni a PS4-et!

Az adhat némi reményt, hogy most nem kellett fejlesztéssel foglalkoznia a Sony-nak, többnyire kész hardvert vesznek az AMD-től, ami ráadásul némileg tér csak el a normál PC komponensektől.

(#62) DM-Fan válasza kelzsoca (#61) üzenetére


DM-Fan
(nagyúr)

Azért egy ilyen szintű vas komponensekből összerakva is beleszalad egy százasba lazán és akkor még nincs meghajtó, nincs burkolat, nincs kontroller, nincs support, stb. Nem bizakodnék az ilyen alacsony árazást illetően. Prémium cucc lesz a megjelenéskor, prémium árazással, prémium játékárakkal, ebben biztos vagyok: 500 dollár alatt tuti nem adják, márpedig az már önmagában több, mint 150 eFt-os árat jelent itthon, mert a dollár:euró arány 1:1 szokott lenni ilyen esetekben és akkor a hazai költségek még nincsenek rajta. Ha 400 dollár lenne, akkor is beleszaladna 150 eFt-ba itthon.
A TV piac statisztikáiban egy "kicsit" benne vagyok és az évről-évre csökkenő árak ellenére is mindig bika áron szoktak nyitni az újdonságok, mert valakivel meg kell fizettetni a K+F-et és ezek az első pár hónapban/fél évben vásárlók szoktak lenni. Utána jön az árvágás és már lehet is kedvezőbbnél kedvezőbb árakon vásárolni.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#63) kelzsoca válasza DM-Fan (#62) üzenetére


kelzsoca
(félisten)

Valahol én is ~150k körülre tippelném be, a 200k, vagy feletti ár már túlzóan sok lenne (kivéve az előrendelések, első példányok) így nehéz is lenne gyorsan, és széles körben teríteni a gépet.

Meglátjuk a konkurencia mit, és mennyiért húz elő a tarsolyából.

[ Szerkesztve ]

(#64) Ghard válasza DM-Fan (#57) üzenetére


Ghard
(őstag)

Nem lesz ez olyan rossz,szerintem a ps3nál jobban fog nyitni játékfelhozatal szempontjából is :)
A konzolokat nem azért találták ki hogy a felhasználóknak legyen jó.

De van másik oldal, lehetsz xbox fanboy is,ahogy ez acikkíró.
Már egy ideje nem írt gkra,azt hittem megjött az oldal vezetőjének az esze(már ha van ilyen) és kitette,de úgy látszik kellenek az ilyen szerencsétlenek :D

(#65) oriic


oriic
(HÁZIGAZDA)

PS 4 bemutató röviden. :DDD

[link]

Live-Die-Respawn

(#66) james001 válasza oriic (#65) üzenetére


james001
(veterán)

"Raktunk bele processzort,videókártyát,ecsetet,a kiskutyád agyát"
Kész,én ezen meghaltam :DDD

Modulistic terror, A vast sadistic feast, The only way to exit, Is going piece by piece!

(#67) ldave


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

De lesz benne sleeeeeeep mód!

A Slime draws near! Command?

(#68) Ghard válasza oriic (#65) üzenetére


Ghard
(őstag)

ez kegyetlen jó :D

(#69) trufa12 válasza DM-Fan (#62) üzenetére


trufa12
(addikt)

Fan bácsi hát nem vagy 1 ps4 fan.
Egyébként ugyan mind1. Én is ezer éve benne vagyok , számtalan pc, xbox , ps
psp.
mindig ez volt. minden hamar elavul.

1 dologgal értettem 1 et, külföldiekhez mérik ezeket a dolgokat nem hozzánk :)
EZ iTT AZ IGAZSÁG a többi csak bla bla.
1 pc is amit össze rakunk max 2 évig de már ha megnézzük addig sem időt álló .
Szinte már 2 havonta jönnek az újdonságok...

szóval ez magyarország. Itt nem kell ezzel foglalkozni itt igazán 2 év múlva fog beindulni a ps4 :D
venni kell ps4 et , 1 jó pc t ennyi
és akkor mikor mire lesz valami.a ps4 marad, a pc-t csak ránc felvarrni kell ha már meg van 1 jó alap.

egyébként játékok terén , olyan játékot készítenek rá amilyet akarnak , a hardver elég és modern ezen már bármit el lehet készíteni csak úgy kell optimalizálni , pont itt a lényeg hogy 1 pc .
és simán úgy fognak rá programozni hogy mikor pc ben már ezek a hardverek filléresek lesznek
ugyan azt a színvonalat fogják hozni ps 4 ben mint a 3 év múlva majdnem csúcs pc k
el tudom ezt képzelni.
És ha még a közép szerű címek nem is lesznek olyan szépek, de majd az excluzivok azok mint most is akkor is ütni fognak.
a konzolt egyébként is azok viszik előre.

Már most szép előre lépés ez amit kiadnak rá, de ahogy halad szebb lesz a ps4 játékok java is.
meg lehet nézni azért 2006 os ps3 játékot meg 1 mostanit , azért szebb lett és a hardver mit sem változott. és ha távolról nézzük akkor mai szemmel sem csúnya a grafika. legalábbis az összkép viselhető

meg lehet nézni 1 ps2 őt :) mekkora a különbség és máris szebbnek tűnik a ps 3 :)

én nem aggódom a ps4 felől. szerintem simán 5 évig húzza majd , de lehet ezt is kitolják 7 re .) bár kétlem mert a ps3 at is 10 re tervezték és 7 lett belőle,szerintem a ps4 5 éves ciklust fog megérni.
az is lehet a sony kihal és az xbox vinni fogja az egészet :)

ezt is eltudom képzelni mert most is ps 3 vs xbos 360 , a box szerintem nyerőbb :) jobban jött ki a végére.
lassú de biztos a microsoft .D

Egyébként a super slimem teszi a dolgát halkan gyorsan és csendesen, nem értem miért gagyibb mint a slim..
Meg a másik később a ps 3 om olyan olcsó lesz boltból 25 ért lehet majd venni , így miért kellene vissza felé kompatibilisnek lennie a ps4-nek. amíg ez az idő eljő azért 1 karbantartott ps 3 ki bírja. utána meg fillérekért kapni már , mondjuk nem mintha már a mostani 3-50 ezres ára nem fillérnek számítana.

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#70) trufa12


trufa12
(addikt)

Szóval a lényeg.
Magyaroknak gyűjteni kell, de időben be lett jelentve így bőven össze lehet kaparni akár 200 ezret is minden fájdalom nélkül .

Ps 3 sokáig kitart még úgyis mindenki rajtam kívül ért hozzá :D legalábbis itt közülünk , így nem lesz gond , az enyém meg új 1 hónapos az még bőven bírja főleg amennyit használom.
Így nem kell parázni a visszafelé kompatibilitáson sem.

Ps 4 jönni fog, látni fogni, de nem biztos hogy győz , van 1 olyan gondolatom a Microsoft nagyon hallgat nah most a 360 is jól jött ki mondhatni meg nyertek 1 csatát a végére, szerintem robbanni fognak.
De simán lehet pénzt gyűjteni mindenre van még majd 1 évünk .
így nem lesz para bármi lesz is , mindenkinek meg lesz a kedvére való.

A Ps 4 től egyébként én is félek de majd alakul
az a deep down érdekes dolog , de ha össze viszonyítom a többi videóval az nagyon komoly, csak sajnos én mai gondolkodással nem tudom elképzelni hogy mindezt valós időbe tudják nekünk nyújtani alig párhónap múlva. Azok a lángok, meg ahogy olvad a pajzs. Az tuti át megy videóba ott .( pedig karajul néz ki.

De az is lehet így robbannak be szedik meg magukat ,aztán fan bácsinak lesz igaza :D még is csak

mert végül is nekik a profit a lényeg, főleg ezekben az ínséges időkben amibe most vannak.

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#71) trufa12


trufa12
(addikt)

Nah én sem tudom már mit akartam mondani , de szerintem mindenki talál a kis-lelkéhez szólót az irományomban . :D

De egyébként miért aggódtok a ps4 nyitó árán tényleg? december hol van még , csak a nyarat lesz nehéz megállni hogy végig spórolja az ember 1 szaros játék konzol végett .D

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#72) Edgeri válasza oriic (#65) üzenetére


Edgeri
(senior tag)

Kegyetlen jó volt valóban :-D

[ Szerkesztve ]

Üdv, Edgeri

(#73) Edgeri válasza trufa12 (#71) üzenetére


Edgeri
(senior tag)

Téged olvasni "enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas". Bocs.

Üdv, Edgeri

(#74) Ghard


Ghard
(őstag)

Na így kell kontrollerrel fps-t játszani XD
Late Night with Jimmy Fallon
3:20-tól.

[ Szerkesztve ]

(#75) ldave válasza Ghard (#74) üzenetére


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Asszem én is így toltam PS2-en a Black-et, amikor először játszottam :)

A Slime draws near! Command?

(#76) shaddam válasza oriic (#65) üzenetére


shaddam
(aktív tag)

Az eredeti angol vicces. Ez nem. De most komolyan "lefordították", egy csomó helyen megölik a poént. Gratula :W

RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike

(#77) Sonja


Sonja
(veterán)

Na, ez érdekes. :)

NVIDIA is continuing to be a partner for physics middleware on PlayStation 4

It is yet unclear, how the situation with GPU acceleration (you know, that “NVIDIA technology running on AMD hardware?!?!” stuff) will be handled on PS4 , but it is now certain – PhysX is here to stay.

The man who invented autocorrect should burn in hello. - Linux User

(#78) oriic válasza Ghard (#74) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

[link]

Live-Die-Respawn

(#79) trufa12 válasza Edgeri (#73) üzenetére


trufa12
(addikt)

Tudom azért csinálom :D kellemes érzés mégis fáj , olyan ez mint a szerelem . :R

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#80) McNamara válasza oriic (#65) üzenetére


McNamara
(Ármester)

Anyáááááám, ezen besírtam. Mekkora egy állat ez :C :C

(#81) oriic válasza McNamara (#80) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Azt azért hozzátenném hogy nem ő csinálta a videót, ő csak a magyar szinkront tette alá. Az eredeti angol verzió százszor jobb egyesek szerint.

Live-Die-Respawn

(#82) ldave


ldave
(nagyúr)
LOGOUT blog

Itt van 4 db 1080p-s kép az új Killzone-ból és az Infamous-ből, ezek ha minden igazi "real time" képek. Konvertálnom kellett őket, hogy fel tudjam tölteni, de talán annyit nem romlottak minőségben.Lehet, hogy egy jó PC-vel rendelkező játékosnak ez semmi extra, de PS3-hoz képest azért nagy az előrelépés. Legalábbis én így látom.

[ Szerkesztve ]

A Slime draws near! Command?

(#83) oriic válasza ldave (#82) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

A Killzone nagyon durván néz ki. És az fix hogy nem render.

Live-Die-Respawn

(#84) kelzsoca válasza ldave (#82) üzenetére


kelzsoca
(félisten)

Nem is tudom, PS3-ra mondjuk az érkező The Last of Us jobban néz ki, mint bármelyik demózott érkező cím.

(#85) DM-Fan válasza kelzsoca (#84) üzenetére


DM-Fan
(nagyúr)

Dehogy is néz ki jobban! Ha a ldave által linkelt képeket megnézed, ott azért brutál mennyiségű részlet van. Főként az Infamous-os képeken. Szerintem kicsit már gyanúsan is sok. A PS3 teljesen más kategória, kb. mintha a DVD-re és BD-re mondanád, hogy ugyanaz. Plusz ugye ezek végre 1080p címek - és ez iszonyatos sokat dob a látottakon - ezt vártuk a PS3-tól is, ezt ígérték már akkor is. A Last of Us is csak 720p cím lesz, soha nem fog így kinézni. Az, hogy ettől függetlenül jobb játék lesz-e, az már más tészta.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#86) kelzsoca válasza DM-Fan (#85) üzenetére


kelzsoca
(félisten)

A Quantic Dream féle PS4 Tech demonál látszik a jelentős fejlődés, az valóban korrekt.

(#87) trufa12


trufa12
(addikt)

Hát el kezdtem gyűjteni, sírni fogok ha késik :( vagy ha a végén kiderül csak előre elkészített videókat láthattunk

akkor fogom magam repülő jegyet veszek :D és megyek betámadom a sonyt xD

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#88) Dr.F.E.R.I. válasza DM-Fan (#85) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Bennem olyan kérdések fogalmazódnak meg ilyenkor, hogy mennyivel lehet több munka leprogramozni, renderelni egy ilyen nagy felbontású játékot, mint akár a saját elődeiket néhány évvel ezelőtt? Nem ölnek-e bele a stúdiók túl sok plusz időt, energiát azért, hogy a játékosok egy kisebbik hányadát levegyék a lábáról? (Legalábbis érdekelne egy olyan statisztika, hogy a 70m PS3 tulaj mekkora hányadának lehet olyan megjelenítője, ami akár csak a 720p-t is hűen adja vissza).

Az utolsó mondatodon van az igazi hangsúly, mert - bármily nevetségesen hangzik, de - nekem a mai napig a 320*240 felbontásban futó Doom az etalon hangulat terén, hiába őskövület már a modern FPS-ek mellett.

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#89) DM-Fan válasza Dr.F.E.R.I. (#88) üzenetére


DM-Fan
(nagyúr)

Az a baj, hogy egy konzol és a rá készülő játékok felesztésekor nem azt kell szem előtt tartani, hogy biztos lesznek sokan, aki, CRT TV-re kötik az amúgy 1080p-t tudó konzolt, hanem azt, hogy sokan bizony azért veszik ezt a konzolt, mert 1080p-ben tud címeket futtatni. Mert én pl. kurvára dühös lennék, ha ezzel adják el nekem a konzolt, aztán kiderül, hogy rohadtul nem tudja és ocsmányak rajta a címek (a PS3 esetében ezt már egyszer eljátszották, ami az ígéretekkel ellentétben már első perctől nem nagyon tudott 1080p címeket futtatni, nagyon kevés kivételtől eltekintve). Ezt nem akarnám még egyszer átélni, ezért sem fogok rohanni a megjelenéskor, majd inkább 1-2 év tapasztalat után. Szívja csak meg az, aki látatlanban beleugrik! Én inkább megvárom, hogy tényleg időtálló-e a gép és azt, hogy kijöjjön belőle a 2., 3., már javított széria, olcsóbban, mint a megjelenéskor.

Nálam ott az 50"-os nemszar plazma, nem akarok 720p-ben, csökkentett minőségben játszani egy új konzollal, akkor inkább PC-t építek alá.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#90) kelzsoca válasza DM-Fan (#89) üzenetére


kelzsoca
(félisten)

Nálam ott az 50"-os nemszar plazma, nem akarok 720p-ben, csökkentett minőségben játszani egy új konzollal, akkor inkább PC-t építek alá.

A PC-nél éppen az a gond, hogy az igazán jó játékok, a konzol exluzív tartalmak (amiből ugyan nincs sok) nem jelennek meg rá.
Magamból kiindulva, csak azért váltottam több mint 10 év után PC-ről konzolra, mert olyan játékok jelentek meg rá, mint az Uncharted, Heavy Rain stb..

(#91) DM-Fan válasza kelzsoca (#90) üzenetére


DM-Fan
(nagyúr)

Ezt már ezerszer tárgyaltuk: évi 1-2 ilyen A+ kategóriás exkluzív jön, vagy még annyi sem, multiplatform címből meg 5-6 is érkezhet egy évben, ami érdekel. Ha csak az elmúlt 1-2 hónapot és az elkövetkezendő pár hetet nézem: Doom 3 BFG Edition, Far Cry 3, Dead Space 3, Tomb Raider, Colonial Marines, Bioshock Infinite, stb. Egyik sem exkluzív és mindegyik nem kicsit jobb PC-n, mint PS3-on, ráadásul PC-re jó 20%-kal olcsóbbak is ezek a címek. Jó, most jön egy Last of Us (amiről csak reméljük, hogy jó lesz), meg egy GoW (ami személy szerint engem abszolút nem mozgat), de mondjuk mi volt tavaly? Semmi! Szóval azért emiatt kicsit luxus konzolt fenntartani, pláne egy újba beleugrani, ahol a gép is drága és valószínű a játékok ára sem lesz rest újra felmenni 16-17 eFt-ra, mint anno a PS3-nál.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#92) kelzsoca válasza DM-Fan (#91) üzenetére


kelzsoca
(félisten)

Mondjuk volt Uncharted, persze ez már egy régi konzol, nem akkora luxus, mint beleugrani egy majd érkező drága vasba, az meg hogy PC-n minden jobban néz ki, nem is vitatom. :)

(#93) Ghard válasza DM-Fan (#89) üzenetére


Ghard
(őstag)

Szerintem a natív 1080p-vel sem lennél előrébb akkora tv-vel,mert sok játéknál nincs élsimítás,és ezért durván recés az egész,hiába a felbontás.

(#94) DM-Fan válasza kelzsoca (#92) üzenetére


DM-Fan
(nagyúr)

Uncharted utoljára 2011. őszén volt, szóval tavaly semmi. :(

Ghard: azért sokat számít maga a felbontás is, de persze: kell az élsimítás, kell a minőségi textúra és nem árt némi FPS sem.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#95) kelzsoca válasza DM-Fan (#94) üzenetére


kelzsoca
(félisten)

Akkor nem is szóltam. :B :R

(#96) woodbear


woodbear
(addikt)

[link]

Oldalam: www.swsfoto.de

(#97) supercow válasza woodbear (#96) üzenetére


supercow
(őstag)

Ez nagyon lol

Nyuszi vagy, McFly?!

(#98) Dr.F.E.R.I. válasza supercow (#97) üzenetére


Dr.F.E.R.I.
(addikt)

Elmondhatod, hogy előbb lett PS4-ed, mint a Sonynak

Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd

(#99) oriic válasza woodbear (#96) üzenetére


oriic
(HÁZIGAZDA)

Big lol.

"plug n play video card támogatás,Enigma 2.12 op rendszer!"

Meg személyesen átvehető. Anyááám. :DDD

Live-Die-Respawn

(#100) supercow válasza Dr.F.E.R.I. (#98) üzenetére


supercow
(őstag)

Legjobb rész a hangulatfelismerés :DDD meg hogy papírjai megvannak :)) ja és a videokártya cserélhetõ muhaha

Nyuszi vagy, McFly?!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.