Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50701) gyuribácsi88 válasza ImpersonatoR (#50700) üzenetére

én már borogatom a kukákat :DDD gyertek aztán gyújtsunk fel valamit

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#50702) SzlobiG


SzlobiG
félisten

Nagyon jó lett ez a witcher így első blikkre. Szép és mellé jól is fut semmi akadás remélem sok órát sikerül beletenni. :K

(#50703) delibab


delibab
senior tag

Szerintem is állati jó lett ez a witcher! Még csak ismerkedem vele, hasonló játékokkal nem nagyon játszottam, de egyenlőre nagyon tetszik! Most úgy tűnik talán soha nem fogom kivégezni teljesen mert annyi küldetés van, hogy az beszarás... Mindjárt az elején, amikor a kovács műhelyt felgyújtotta valaki nem mondom, hogy elakadtam, de még nem lett megoldva... :U
Egyszóval engem megfogott a játék és maga a stílus is! :K

" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

(#50704) Gebriel válasza gyuribácsi88 (#50696) üzenetére


Gebriel
veterán

Ez olyan szélsőség amit leírtál, hogy szinte hihetetlen.
Már csak azért is mert ha az ember megvesz egy játékot lemezesen, legyen az akár vadi új vagy pár hónapos, ki az a hülye aki eladja miután kijátszotta és további játékokkal akar játszani?
Fogja és elcseréli kategóriájában.
Általánosságban 2-3 lemezes (1év +, 6-12 hónap, 0-6 hónap) játékkal szépen ellehet lenni.. tehát az a 8K bukó elég túlzás.
Csere mindig is jól működöt.
Tehát a legolcsóbban legtöbb játékkal, lemezesen cserélgetéssel lehet.

Persze lehet jönni azzal, hogy jó a digitális mert bármikor elővehető újra.
Szerintem mire valaki kijátszik egy játékot és az újra előakarja venni, hogy végigjátssza a megjelenő játékok vagy akár idő hiánya miatt, olyan idő múltál fordul elő, hogy lemezesen vagy akár már digitálisan is pár ezer ft meg lehet venni.
Persze kivételek mindig vannak.

Nem azt mondom, hogy nem jó a digitális vásárlás megosztás,
Viszont elég ferdítés ahogy beállítod a lemezes játékokat a digitálisokkal szembe.

(#50705) Jhonny06 válasza Gebriel (#50704) üzenetére


Jhonny06
veterán

"ha az ember megvesz egy játékot lemezesen, legyen az akár vadi új vagy pár hónapos, ki az a hülye aki eladja miután kijátszotta és további játékokkal akar játszani?"

Öö, elég sokan például? Miért lenne hülye az, aki eladja? A csere eléggé lekorlátoz, találni kell egy olyan embert, akinek pont az kell, ráadásul neki pont olyan játékai vannak, amik neked kellenek, stb., túl komplikált. Ezzel szemben az eladás lazán megy, aztán azt csinálsz amit akarsz. Pont, hogy ez a legkézenfekvőbb módszer és a csere sokkal komplikáltabb ennél.

(#50706) Jhonny06


Jhonny06
veterán

Hát, néhány óra játék után elég vegyesek a gondolataim a Witcherről. Az irányítás borzasztóan szar, ezt nem tudom hangsúlyozni eléggé, hogy mennyire. Olyan darabos, mint a GTA-ban, csak még annál is rosszabb. Pl. egy szűk lépcsőre rákanyarodásnál tapasztalható, hogy nem lehet finoman irányítani a karaktert. A grafika sehol nincs a korábban beharangozottakhoz képest, de összehasonlítva a mai játékokkal is maximum csak átlagos. Ehhez képest (ahogy N@idia is írta) alig bírja a gép, rendszeresen megakad még az animációk alatt is (!), a játékmenetben sincs meg az a folyamatos érzés, elég gáz.

A grafikát félretéve szépen fel van építve a pálya, tetszik a látványvilág. A játékmenet és a sztori is baromi jó.

(#50707) temes69


temes69
aktív tag

sztem nagyon jó lett a witcher. nem tudom, hogy kinek miért "darabos" a játék de nálam ez nem fordult elő. lehet még másolta magát a program és azért szaggatott? én megvártam míg felmásolta megát meg patchelt meg minden és csak utána kezdtem bele. kb 4-5 órát toltam bele tegnap és sztem sokkal jobb mint a dragon age. a világ sokkal inkább élőbb meg komorabb, de ez szubjektív.
a griffhez még el sem jutottam, este abba a küldibe kezdtem bele. az viszont feltűnt a 2. részhez képest, hogy itt nem nagyon tudok főzőcskézni még, holott ott már az elején toltam befelé a fecske főzeteket :)

(#50708) Djuree válasza Jhonny06 (#50706) üzenetére


Djuree
félisten

hát az első két rész is érdekes volt, nem egy nyugati típusú játék, olyan európais, nem mindenkinek fog tetszeni. a karakter mozgása nagyon szar, az nekem sem tetszik, semmi köze a valósághoz. graf az pc-n tényleg ütős, amit mutogattak onnan volt. :K

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#50709) tarti19


tarti19
senior tag

Kicsit pontosítanék Tigo üzenetén.
A károgóknak emg mondom, hogy ezen accoutn megosztás teljes mértékben legális, még az erre vonatkozó jogszábályok félreértelmezéséről sem eshet szó.
Alapvető probléma, hogy PS4 1-es gép elsődlegesre volt állítva s s a PS4 2-es gép volt a másodlagos.
Mivel fizikailag van a géphez kötve az elsődlegesség, így milyen módon lehet ezt megváltoztatni? Jelenleg van 2 másodlagos account s valahol 1 harmadik eslődlegessel.
Nálam mennek a játékok működika restore license s van is még fél évig ps+ előfizetésem. Tigonál semmi sem.
Nyilván ez a probléma túlmutat minden eddignél, de engem az érdekel, hogy lehet az eslődleges accountot úgy levenni egy gépről, hogy azt nem manuálisan teszi meg valaki.

Gebriel: Ez meg egy úgymond önigazolási tévhit, miről beszélsz. Amikor elmész vacsorázni, moziba s elköltesz egy nagyobb összeget az konkrétan ezen helyzettel ér fel. Kivétel, hogy a lemezeknek a fizikai részét még tovább tudod adni, holott az eslődleges cél mire szolgál bőven teljesítésre került.

[ Szerkesztve ]

PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19

(#50710) vonSux


vonSux
őstag

US store-ba érdemes bekukkantani, pár játéknak (ps+ előfizetéssel) egész kellemes ára van május 25-ig.
Tudom, hogy a fórumon a griffes-kardozós-'aszós időszak van, de részemről azt hiszem eljött az ideje a sokat ütött Hardlánynak (35$) ;]

(#50711) Djuree válasza gyuribácsi88 (#50696) üzenetére


Djuree
félisten

én ezt úgy oldom meg, h megjelenés után 1-2 hónappal megveszem 10k-ért, kijátszom 1-2 hét alatt és eladom 10k-ért. ;] 90%-ban nem bukok rajta egy fillért sem, néha 1-2 ezrest, de ez bőven belefér. új játékot sosem veszek megjelenéskor. minek? van elég régebbi is amit nem játszottam, addig elvagyok azokkal amíg nem mennek le az árak és ez ahogy te is írod gyorsan meg is van. bitcher3 is lesz hamarosan 10-12k-ért...akkor jövök én a képbe. :D

tudom h az acc megoldás legális (persze nem úgy ahogy sokan csinálják, h veszik pénzért az accot), csak macerás és sokszor nem is úgy működik ahogy kellene.

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#50712) Kakaduku


Kakaduku
senior tag

Szerintem is jól sikerült a Witcher 3. Nem akartam beszerezni, mert idő hiányában úgy gondoltam, hogy nem éri meg, mert lehet hogy évekig fogok vele játszani mire végigviszem és nem szeretek játékot félbe hagyni, de most már azt mondom, hogy kár lett volna kihagyni. Egyszerűen beszippantott a hangulata. Én leszedtem a 0 day javítást, de még így is van, hogy be-beszaggat a játék és a videók, de már megszoktam.

Már tegnap elérhetőek lett az új ingyenes dlc?

Vadászatra fel! :)

BF4-el vagy inkább Hardline-al játszik inkább a nép? :DDD Szeretnék beszerezni valami fps-t, amivel barátnőm is el tudja magát foglalni, mikor a Witcherben egy kimerített csata után kortyolom a hideg sörömet.

[ Szerkesztve ]

(#50713) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

(#50714) delibab válasza Jhonny06 (#50706) üzenetére


delibab
senior tag

Azt hittem csak nekem szokatlan az irányítás és én vagyok béna, de akkor ezek szerinte nem, a GTA-ba nem volt ennyire gáz... bár mondjuk amennyit játszottam idáig... de pl én nem vettem észre akadást :F
Az esetleg elképzelhető, hogy az irányításon később csiszolnak?

" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

(#50715) A`rpi válasza oriic (#50713) üzenetére


A`rpi
addikt

Maga a játék rendben volt előző generáción is, videók és a képek alapján részletesebb textúrákat kapott, továbbá mintha fps is folyamatosabba lenne, utóbbi mondjuk játék közben derül ki. Akinek idáig kimaradt megfontolandó.

(#50716) dinostaRR válasza delibab (#50714) üzenetére


dinostaRR
tag

úgy kipróbáltad hogy levetted a sensiket 0.50-0.50-re beállításokban?

PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]

(#50717) krx21 válasza A`rpi (#50715) üzenetére


krx21
nagyúr

Kár, hogy nekem olyan: megyek és nyomkodom a gombot 1000x-el kategória, amúgy jó lenne...

(#50718) delibab válasza dinostaRR (#50716) üzenetére


delibab
senior tag

:F :F :F az nagy baj ha nem tudom miről beszélsz? :DDD

Én úgy játszok, hogy berakom a lemezt a gépbe és kb ennyi... na jó nem, mert a Magyar feliratot ebbe bekapcsoltam, de ennyi... Ha megmondod mit kell én kipróbálom este, de magamtól nem szoktam belebonyolódni ilyenekbe... kevés az időm játszani így azt a kicsit játékkal töltöm nem azzal, hogy próbálkozok!

[ Szerkesztve ]

" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

(#50719) dinostaRR válasza delibab (#50718) üzenetére


dinostaRR
tag

Hmm..The Witcher 3: Wild Hunt, irányítás. Elindítod a játékot és beállítások. Nekem nagyon sokat segített, hogy levettem a csúszkákat 0.50 - 0.50re. Szerintem az alap beállítás nagyon de nagyon érzékeny.

PSN: dinostaRRHU [SONY PS5 - Huawei Mate 10 Pro]

(#50720) Tegla80 válasza tarti19 (#50709) üzenetére


Tegla80
addikt

szia
itt a leírás...deactiváld az egészet pc-ről (fél évente 1x lehet) ,majd utána lépkedjetek be pri..és sec... ként újra.
itt tudsz deactivalni...

(jo lenne ha nem egyszerre és rögtön csinálnátok a bejelentkezést.......a fő acc deact.. után várjatok fél órát min majd fő acc bejelentkezik és vártok megint, utána sec.. acc is beléphet . Soxor késik a rendszer és így van ideje felfogni amit csináltok...)

[ Szerkesztve ]

Sony® & PlayStation®

(#50721) Kakaduku válasza dinostaRR (#50716) üzenetére


Kakaduku
senior tag

Szerintem a 0.80 is elég, de majd kipróbálom 0.50-el is a beállításokat, mert az alap az tényleg nagyon érzékeny.

(#50722) A`rpi válasza krx21 (#50717) üzenetére


A`rpi
addikt

Részben van benne valami, viszont,ne becsüld alá, bőven szerzett kihívást nehéz fokozatban számomra. Figyelmetlenségem miatt kevésbé használható képességet fejszettem, visszamenőleg nem volt mentésem, így, jó pár óráig szívtam a fogam miatta...

(#50723) delibab válasza dinostaRR (#50719) üzenetére


delibab
senior tag

Jaaa, na én az irányításon semmit nem állítottam, de jó, hogy mondod! Este kipróbálom mert én is úgy érzem, hogy túl érzékeny!
Köszi a tippet! :R

" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

(#50724) belan válasza oriic (#50713) üzenetére


belan
addikt

nem rossz de egy új god of war nak jobban örültem volna, ) Kakaduku én dragon age nál éreztem ezt beszippantott napi 10 óra játék

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#50725) Kakaduku válasza belan (#50724) üzenetére


Kakaduku
senior tag

Annyi időm sajnos nincs, de tegnap este 11-kor elgondolkoztam rajta hogy bekapcsolom és egy fél órát még rászánok, de erős maradtam. :DDD

(#50726) belan válasza Kakaduku (#50725) üzenetére


belan
addikt

ismerős a érzés dragon age nál a asszony beszélt hozzám és se kép se hang full kilőve voltam :D

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#50727) Kakaduku válasza belan (#50726) üzenetére


Kakaduku
senior tag

Ez így volt tegnap nálam is. Szólt valamit, hogy nézzem meg ezt-meg azt. Válaszom: ühüm. ;]

(#50728) belan válasza Kakaduku (#50727) üzenetére


belan
addikt

de amúgy szerintem direkt csinálják ezt mert látják hogy jól el van a ember :D

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#50729) Zanik válasza belan (#50726) üzenetére


Zanik
addikt

Én ezért nem merek évek óta RPG-t venni. Utolsó amihez hozzászagoltam az első Dragon Age volt még, na, ott rájöttem, hogy egyik játék se éri meg hogy rámenjen a párkapcsolatod. Persze lehet észszerűen is menedzselni a gép előtt illetve a családdal töltött időt, csak ismerve magamat RPG-knél nagy az esély az arányok felborulására. Pedig most a Pillars of Eternity és hamarosan érkező Sword Cost Legends is nagyon csábítónak hat.

[ Szerkesztve ]

Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

(#50730) belan válasza Zanik (#50729) üzenetére


belan
addikt

hát igazad lehet de csábítás nagy :D mondjuk új családot nem lehet venni mint új játékot :D na meg kell egy jó munkahely is ahol sok a szabad idő a játékra nekem mondjuk meg van

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#50731) Jhonny06 válasza Zanik (#50729) üzenetére


Jhonny06
veterán

Attól függ. Ha egész nap azt tolod, akkor tényleg gáz, de ha egyszer-egyszer néhány óra játék zavarja a barátnődet, ott már egyéb gondok vannak. Előbb szakítanék én, mint ő velem.. nem mintha a játék fontosabb lenne, itt inkább az elvről van szó, lehetne ez akár foci, vagy haverokkal sörözés is.

De nagyon eltértünk a témától.. :))

(#50732) belan válasza Jhonny06 (#50731) üzenetére


belan
addikt

ja eltértünk kicsit :D én 2 hétig nyomtam a dragon age egyfolytában de ez ritka eset ritkán van hogy beszippant egy játék manapság kevés a jó játék szerintem van hogy gépet 3 hét vagy 1 honapig be se kapcsolom de szerintem jóból is meg árt a sok :D

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#50733) Kakaduku válasza belan (#50732) üzenetére


Kakaduku
senior tag

Még annyit hozzáfűznék, hogy nincs szó arról, hogy a párkapcsolat rovására megy a dolog. Szerencsére barátnőm is "gamer" szóval megérti a dolgot. Van olyan délután, amikor ő ül a gép előtt engem kiszorít a konzol elől, de nincs vita, mert mind a ketten megértjük. A PvZ például egy "családi" program. Együtt szoktuk játszani. :C
Ennek ellenére, lehet be kell szerezni karácsonykor egy másik Ps4-et. :DDD

(#50734) N@idia válasza belan (#50728) üzenetére


N@idia
őstag

A francokat,direkt genetikailag beléjük van kódolva,ha a játék több törődést kap már kiakadnak.Az enyém is ilyen és utálja a játékokat,de jól esik látni mikor vörösödik legalább vmit élvezek is a kapcsolatban,de tudja hogy ő a legfontosabb számomra.Csak azzal nincs tisztában,hogy ez a látszat,de amíg ezt ő nem tudja nincs is nagy gond :DDD

[ Szerkesztve ]

Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.

(#50735) belan válasza Kakaduku (#50733) üzenetére


belan
addikt

én se gondolom hogy rá menne egy kapcsolat csak ha nagyon durván túlzásba viszi valaki de szerintem az is ritka ,én pl nem szeretek túlzásba vinni mert elveszti a játék a filingjét és sablonosá válik úgy mit ha sok filmet néznék meg az is uncsi lesz egy idő után szóval meg kell tartani egy határt szerintem, N@idia ja sok miden Kódolva van a nők be ha elmész sörözni a haverokkal az is mert kívánják a Törödést :DD

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#50736) #81999360


#81999360
törölt tag

Sziasztok,

PS4-hez lehet USB-n billentyűzetet csatlakoztatni? :)

(#50737) belan válasza #81999360 (#50736) üzenetére


belan
addikt

én úgy tudom nem

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#50738) eris94


eris94
tag

Üdv!

Ti US store-ból hogy vásároltok? :D
Én akárhogy próbálkozok, de a bankkártyámat nem fogadja el... pedig jó lenne ha működne, mert most is van rengeteg aukció, ami érdekelne...

(#50739) ImpersonatoR válasza eris94 (#50738) üzenetére

Akció van, nem aukció. :U
Es a többség vesz $-os PSN feltöltőt amazonon.

[ Szerkesztve ]

(#50740) eris94 válasza ImpersonatoR (#50739) üzenetére


eris94
tag

Hoppá, tényleg elírtam, bocsi :$
Köszi szépen a tippet, amazon accountom van, úgyhogy mindenképp kipróbálom ezt a módszert :)

(#50741) tuki2200 válasza #81999360 (#50736) üzenetére


tuki2200
senior tag

Van olyan játék amelyik engedi, lehet amúgy, csak nem mindegyiknél tudod használni, a War Thundert én mondjuk azzal nyomtam meg egérrel (vezeték nélküli logitech páros, csak bedugtam a jeladó az usb-be és simán működött játékba)

(#50742) Damage


Damage
senior tag

Witcher 3 update-t nem sikerül letöltenem. Eljutott 50%-ig, azután megállt (tegnap el se kezdte a letöltést).

A DNS error has occurred NW-31250-1

Sokan próbálják letölteni és túlterhelt a server? Vagy valami más lesz a hiba? A Test network sikeresen lefutott. Működik a PS Store is.
Valakinek valami ötlete?

Szerk.: mást sem enged letölteni PS Store-ból sem, de maga a bolt bejön.

[ Szerkesztve ]

''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

(#50743) Damage válasza Damage (#50742) üzenetére


Damage
senior tag

Megoldódott.
Esetleg, ha másnak is volt ilyen problémája:
Elsődleges DNS: 8.8.8.8
Másodlagos DNS: 8.8.4.4

(Amennyiben már volt róla szó, elnézést!)

''Az ember a legkegyetlenebb állat.'' Nietzsche

(#50744) gyuribácsi88

Kis érdekesség, witcher hármat US store-ról vettük, nekem magyar a profilom és miután lejárt a visszaszámlálás nem tűnt el a lakat, beléptem haverom profiljába a gépemen, majd vissza az enyémbe és eltűnt a lakat.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#50745) oriic


oriic
HÁZIGAZDA

Ez már tuti hogy Underground.

Live-Die-Respawn

(#50746) eris94 válasza oriic (#50745) üzenetére


eris94
tag

Épp ideje lenne.. :)

(#50747) delibab válasza oriic (#50745) üzenetére


delibab
senior tag

Király, csak ne (nagyon) b@sszák el... remélem lesz olyan hangulata mint a régieknek!

" Csak a puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot... “

(#50748) Gebriel válasza tarti19 (#50709) üzenetére


Gebriel
veterán

Nem tévhit hanem a gyakorlat, de mindegy ne menjunk bele.

(#50749) PandaMonium válasza oriic (#50745) üzenetére


PandaMonium
őstag

Az a baj, hogy az új Most Wanted is Most Wanted volt, csak milyen... Közelében sem volt a réginek. Remélem nem gyalázzák meg az Underground-ot is. :(

What I cannot create, I do not understand

(#50750) belan


belan
addikt

volt egy két jó része a need for speed de szerintem a többi gyenge eresztés

Playstation 5 slim & SS Nova 7 & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.