Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36061) Madwe válasza haddent (#36058) üzenetére


Madwe
nagyúr

Most kicsit más a helyzet mint eddig, mert most kivételesen a hw eladásokon is keresnek valamennyit, de az bagatell az sw eladásokhoz képest. A gyártók érdeke is az, hogy minél tovább legyen kint a gen, úgy jobban termeli a pénzt. Amikor 50+ milliós felhasználó bázis lesz, akkor kezd el igazán jó biznisz lenni, az pedig 3-4 év még minimum.

Az meg h közben pc-n jobb grafikát lehet elérni, ált. senkit nem érdekel. Mmint aki konzolt vesz :) Lehet mellé építeni bika pc-t is, ha az fontos, de tipikusan akkor, amikor ugyan grafikailag lemaradt, de nagy felhasználóbázis miatt sokan használják, akkor éri meg legjobban gyártónak, játékfejlesztőnek leginkább. S akkor a legjobb a felhasználónak is, hiszen tipikusan sokkal több jobb cím jön ki, multiplatok is fejlődgetnek grafikailag stb... szóval 5 éven belül tuti nem lesz váltás, a pcre nem költök nem értek graphic whoreokon kívül senki nem akarja... és ez így van jól :) nekünk is az a legjobb szvsz.

Nomeg ha tényleg uhdra akarják a next gent, akkor jó sokára jön csak (nem gondolom h ha 6-7 év múlva jön, akkor uhd képesnek kell lennie feltétlen amúgy) mert nemcsak hogy sokkal több pixelt kell kirajzoljon, ami miatt 2-3x erősebbnek kellene lennie, hanem arra még jópár lapáttal rá kell tegyenek, hogy ne csak a felbointás legyen jobb, hanem grafikailag is szebb legyen, több effekt, algoritmus, ai stb.

Far Cry 4 végre rendes nyelven lett megírva, láss csodát hozza a pc majdnem ultra szintjét, ami high end pcken fut csak rendesen...

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.