Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35180) Peat;) válasza krx21 (#35176) üzenetére


Peat;)
veterán

A kormányba nem programozol olyan makrót hogy minden autómodellt ugyanúgy a legkönnyebben lehessen irányítani, míg a makrózható egerek kb ezt csinálják a fegyverekkel. PC-n volt is belőle nagy balhé, jó lenne ha ilyen irányba nem menne el a ps.

A kormány szerintem még annyiban más konzolon, hogy nem vérbeli szimulátorokat adnak ki konzolra, joy-al is meg lehet közelíteni a kormányos időket, eleget forzáztam és azt tapasztaltam kormánnyal csak az tudott jobb időt menni aki több energiát is fordított a játékra.

Az FPS joy és egér közötti különbség sokkal vehemensebb, legalábbis a vérpistikék fejében. Technikailag még nem tökéletes szerencsére, de a hangsúly azon a különbségen, előnyön alapszik amit el szeretnének érni ezek a "játékosok". A térhatású hang stb. mind inkább élvezeti faktor, egy középszerű fejessel is meghallod az ellenfelet hátulról. A kormány, hang, nagy tv stb nyújthat előnyöket, de kifejezetten az élvezetre összpontosítanak, a szimuláció tökéletesítésére. Az egér kifejezetten az előnyre épít, hiszen egy 2d lapon mozgatott cucc sokkalta távolabb áll a fegyverek valódig célzásától mind bármilyen más irányítási forma, legyen az éppen joy, wiimote, kinect, bármi....az egér azért használatos az fps-ekben mert ezzel a legkönnyebb a játék, de magához a játékhoz köze nincs. A játékosok viszont olyan puhapö*ök hogy nem engedtek tért realisztikusabb megoldások elterjedésére (ps move, wii mote, kinect) mert azokkal szimplán nehezebb a célzás. Az egérhuszárokat elküldeném egy szál alsógatyában paintballozni, profi swatosok közé. Míg aki sokat játszik kormányon, pedálokkal, főleg belső nézetből annak ha tetszik ha nem könnyebb lesz megtanulni vezetni. Ezek a nagy különbségek amiket te nem akarsz érzékelni, pedig szerintem fontos a valódi célokat tisztázni, hogy elsősorban élvezetre vagy kizárólag előnyépítésre szolgál egy adott eszköz.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.