Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#247751) hombre[EU] válasza 3L1T3 (#247742) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Akkor magyarázd már meg miért kellett a NaughtyDog,Ubisoft és a többieknek a ps4 portoknál kiszervezni a cpu-ról gpu-ra a workloadokat? :D

Life, Uh, Finds A Way

(#247752) cyberkind válasza ProEvoFan (#247750) üzenetére


cyberkind
félisten

És jön a kérdés, mi a "jövő" ebben a szegmensben? Én tudom mit akarok, mondjuk azt már a Gta SA óta várom, de nem igazán jön el, ha meg modként igen, nincs meg a hardver vagy az optimalizáció (konkrétan végtelen látóhatár és maximális LOD, ez a The Witcher 3-ban számomra szembeötlő probléma a kezdetek óta). Nem lesz itt égrengetés véleményem szerint, 4k 30fps lesz a standard, egy pár játék hozza majd a 60-at és ennyi, persze ott vannak a részletek a gyors ssd-vel, de szerintem semmi extra a standardon kívül.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#247753) Woodslave válasza Moby (#247707) üzenetére


Woodslave
nagyúr

Hangulatban nekem jobban bejött az 1. Pedig sokkal korlátozottabb volt bár akkor nagyon rá voltam kattanva a souls játékokra. A kettő se rossz de már kétszer nem futnék neki. Bár a ds jatekokhoz különösen a 3-hoz képest a bossok nagyon gyengék ebben a részben kettő volt ami emlékezetes ráadásul a főboss teljesen játék idegen mintha vmi elbaxott niohból jött volna.

Viszont a parry nagyon eltalált azt imadtam. Ezért tetszett nagyon a sekiro mert se dsben se niohban nem láttam értelmét a parrynak pedig nagyon jól néz ki

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#247754) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

Ghost of Tsushima Q&A

Life, Uh, Finds A Way

(#247755) cyberkind


cyberkind
félisten

Van valakinek tapasztalata az Uncharted 4-es szobor minőségével és kidolgozásával, vagy csak plusz standard bóvli a sorba? :D

Paranormal Cocktivity

(#247756) BUZZLGHTYR válasza BUZZLGHTYR (#247709) üzenetére


BUZZLGHTYR
senior tag

Senki?

(#247757) RangerFox válasza BUZZLGHTYR (#247756) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

Profil -> Payment Management.

(#247758) Kendek válasza BUZZLGHTYR (#247756) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Store -> Payment Management -> Kiválasztod -> Remove

vagy

Account Settings -> Payment Management -> Kiválasztod -> Remove

<-ƘƘ->

(#247759) hombre[EU] válasza BUZZLGHTYR (#247756) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Account managment-patment methods
Fiókadatok-fizetési eszközök

Life, Uh, Finds A Way

(#247760) Wesder


Wesder
félisten

Most tudtam meg hogy a MCD az alap konzolokon csak 30fps-sel fut.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#247761) Kendek válasza Wesder (#247760) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ezt, hogy az MCD csak 30fps-sel fut az alap konzolokon, szokatlannak tartod?

<-ƘƘ->

(#247762) Wesder válasza Kendek (#247761) üzenetére


Wesder
félisten

Nem szàmítottam rà, mivel a főjáték 60-nal fut mindenen. Ha jól emlékszem, mert csak 1x jàtszottam vele és nem tudom hogy alap, vagy félgeneràciós konzol volt e.

Annak a tudatàban igazàn vicces, hogy a Diablo 3 meg 60fps. Még talàn Switchen is.

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#247763) Kendek válasza Wesder (#247762) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Gondolom akkor a MIND CONTROL DELETE DLC grafikája kicsit jobb lesz mint a SUPERHOT főjátéknak. Legalábbis valami oka biztos van neki.

<-ƘƘ->

(#247764) Wesder válasza Kendek (#247763) üzenetére


Wesder
félisten

Ó bakker...
MCD alatt MineCraft Dungeons-t értettem. Nem is tudtam hogy a Superhot kapott DLC-t ilyen néven.
Én meg itt csak pislogok hogy miről magyaràzol. :DDD

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#247765) fausto válasza Kendek (#247763) üzenetére


fausto
addikt

Erről nem is hallottam eddig. Mondjuk csak a VR változat van meg, az nagyon ütős

(#247766) marilllyo


marilllyo
veterán

Middle Earth Shadow of War (.lnb style :D )

alt="alt="" title=""" title="alt="" title="""

Gondoltam miért is ne...beszéljünk egy kicsit erről a játékról.

Korábban már befejeztem a Shadow of Mordor-t, ami ugye az első rész. Pár szösszenetet kezdésnek erről is... Ez egy gyűrűk ura témára felhúzott tipikus WB játék...mint a Batman, Mad Max... Open world, egy egész barón megálmodott meele harcrendszerrel. Háromszöggel védesz, négyzettel ütsz... A játék újítása az úgy nevezett "nemesis system" volt..KÉP. Itt látható az Ork-Uruk sereg vezetőinek hierarchikus felépítése. Minden kapitánynak megvannak az egyedi gyengeségei, erősségei melyeket célszerű kideríteni mielőtt felkutatjuk és harcba szállunk vele szemben. A nagyobb vezetőkhöz tartoznak kisebb kapitányok, mint testőrök...szóval ezeknek érdemes utánajárni, kémlelni... mert könnyen megeshet, hogy mi egy hadvezért akarnánk megölni...de közben ott van vele kettő vagy akár négy másik kapitány is mint testőr. Célszerű lehet először felkutatni a testőröket és egyesével megölni és úgy csatába menni a -már egyedül maradt- hadvezér ellen. Ez csak a jéghegy csúcsa... A gond a Mordor-ral az volt, hogy a kampány igazából arról szól, hogy megmutatja -kvázi mint egy tutorial- a lehetőségeidet... és mire tudsz már mindent és kényed-kedved szerint "játszadozol" a sereggel a játék véget ér... Sokan unalmasnak tartják ezért...és én valahol meg is értem. Ha nem élvezed a kapitányok becserkészését, akkor tényleg ...nincs semmi benne. Mint Gyűrűk ura alapjában véve sokat nem tesz hozzá a sztorihoz. Kicsit olyan érzés, mint a Fallen Order esetében... nem akarták, hogy bármennyire is "beleszóljon" a könyvben megírt történethez. Szóval ez azzal valahol párhuzamosan, előtte játszódik. Nyilván szereplők terén csatlakozik... de annyira nem jön át benne a "LOTR" feeling.

Na aztán most jött ugye a Shadow of War.
Leszögezném az én személyes véleményemet...miszerint ez a játék egy MESTERMŰ.
Először is kapott egy teljesebb...epikusabb sztorit. Nagyon jó átvezetőkkel, szarkasztikus humorral. Zseniális lezárást is kaptunk az egészhez úgy, hogy nyugodtan és elégedetten dőlhetünk hátra.
Számtalan újítást hoztak a nemezis rendszerbe. Az elsődleges szempont, hogy felépítsünk egy sereget (az orkok megbabonázásával) melyeket egyesével kell magasabb szintre tornázni, különleges képességeket adni neki. Például...mérgező, tüzes fegyvert. Harci állatot, amin lovagolhat... Egy komplett sereg menedzsment az egész. Kell egy jó csapat ugyanis erődöket kell bevenni és megvédeni. A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. Olyan ötletes trófeákat dobtak be hozzá, hogy pl.. állíts magad mellé két harcost, akik vértestvérek... majd küld be őket egymás ellen egy arénába... Csak fogod a fejed, hogy baszki... Vagy olyan is van, hogy egy teljesen alap kis lébecoló "grunt"-ot tornássz fel "overlord"-ig. Ennek az a menete, hogy megöleted magad vele egymás után háromszor... így először kapitány..majd egyre erősebb kapitány lesz. Majd megbabonázod és felrakod vezérnek. Így leírva nem...de egyébként hatalmas poén az egész, ahogy szórakozhatsz velük...és nem az van, hogy csak ide-oda kattingatsz mint egy AOE játékban, hanem konkrétan te is részt veszel ezekben a csatákban...sőt.. a te harci skilled rendkívül számottevő. Badass vagy és OP de ha 20-n körülállnak, amik között van 1-2 kapitány is...akkor szívsz...vagy meghalsz.
Az ostromok k*rva jók. youtube.
Meg kell nézni, hogy az erőd védelmének tagjainak, mik a gyengéi és úgy összeállítani az ostrom seregét. Ha az ellenfél hadvezérei közül sok nem bírja a range weapon-okat, tüzet, mérget stb...akkor a te seregedet elsősorban ezekkel érdemes felruházni. Jó tudom ezek tök alapnak számítanak minden stratégiai játékban...de mindezt úgy lejátszani, hogy te is ott vagy és végig kell harcolnod az egészed...hatalmas. Ha áttörtétek a védelem minden pontját, akkor szembe kell nézned az ellenfél csapatának Overlord-jával. Standard bossfight.
Ezek mellett pedig a sztori folyamán harcolsz Balrog ellen, repkedhetsz sárkányháton, megismered a filmben látott óriás pók (Shelob, aki valójában egy elég fullos bébi) történetét, ... stb..stb..

Alapvetően a negatív kritikákat azért kapta...mert egy elég merész Pay To Win és lootbox rendszer volt beleépítve a játékba. A játékosok nyomására hála az égnek ezt azóta teljes mértékben kiszedték. Nincs lehetőséged pénzt költeni. Egy normal nehézség teljesen egészséges kihívást tud nyújtani. Szépen lassan, de be tudod szerezni a szükséges dolgokat ingame.

Jöjjön azért egy-két negatívum is...
Grafika: Nekem ez volt az elsődleges csalódás. Alapvetően a Mordor a maga idejében..meg még talán most is, hiszen kapott közben 4k textúrákat...szép volt. Gondoltam ettől majd eldurran az agyam. Hát nem. Elmosott az egész. Biztos vagyok benne, hogy PC-n állejtő.. de itt csúnyán le lett butítva. Nagyon kellemetlen csalódás volt. Nem mondom, hogy ronda...inkább csalódás.

Van a játéknak egy sajátossága már a Mordor óta. Minden kapitánynak -ha meglát, vagy ha elkezdtek harcolni- van egy egyedi monológja... "Remélem jók a hangszálaid, mert kelleni fognak az üvöltéshez, miközben levagdosom a végtagjaid"..vagy valami hasonló baromság. Na a Mordor-ban kb. ennyi volt ...1 sor, 1 mondat kb.
Itt nem. Kész bekezdéseket mondanak el és k*rva idegesítő, mikor azt se tudod kit üss-vágj mert annyian lettek hirtelen...ezek meg közben egy cutscene erejéig megszakítanak, hogy elmondjanak ilyen fél perces sorokat. Rengeteg ilyet vettek fel... több száz orkkal harcoltam de kétszer ugyanazt még nem hallottam. Idegesítő a harcot megszakítva ezeket meghallgatni.
A "hint" rendszer. A f*szom kivolt már azzal, hogy 30 óra után is fel-feldobálja a játék a legtriviálisabb dolgokat..pl. "x"-el falra tudsz mászni. "L2"-t nyomva tartva tudsz nyilazni... stb. Folyamatosan ott villogott a képen. Hála az égnek ezeket kikapcsolhatod, meg a HUD-ot is eléggé rendesen le tudod gyalulni... de van, amit nem célszerű. B*szta a szemem, hogy mindig ott villog, hogy "új küldetéseid vannak"... ezt is ki lehet kapcsolni, viszont akkor nem mutatja az éppen folyamatban lévő küldi feladatait se. :(((
Megannyi új tereptárgy..megmászható mindenféle... na itt is voltak gondok. Amikor melletted egy fal, egy hordó, doboz...minden rosseb és közben próbálnál menekülni mert 40-en körülálltak, de nem jár mindig egy rugóra az agyatok a játékkal. Volt, hogy hordóra akartam felmászni...ez meg felugrott egy mellette lévő torony tetejére, vagy az ellenfelek fejére stb.. Illetve a térdmagasságban lévő küszöböket is érdekesen, vagy inkább sehogy sem kezeli a játék. Néha ezt egy megmászhatatlan akadálynak tekinti..

Hiába több és teljesebb a játék...a Shadow of War-ral kezdeni semmi értelme. Még nekem is, aki az előző részt A-tól Z-ig ismerem...nekem is bonyolult volt átrágni magam a megannyi újításon. Kellett idő, hogy felfogjam. Ezt a nemezis rendszer alapvető ismerete nélkül felfogni nehéz és nem csodálom, ha valaki itt feladja. Szóval kell hozzá az első rész is.

Platina még várat magára mert van még vele meló, plusz a két dlc is hátra van. Most tartok 35 óránál.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#247767) S e t h


S e t h
nagyúr

Megnézve a Ghost of Tsushima gameplayt egyszerűbb lenne megemlíteni miben tér el az AC sorozattól, mintsem a hasonlóságokat felsorolni.
A lopakodós rész prezentálásánál azért választhattak volna kevésbé mosolygásra késztető jelenetet.
Mert az hogy egy kő eldobásával eltereled a katona figyelmét az oké, de amikor éjjel egy ellenséges tábor közepén petárdát dobsz a sátrak közé, majd az ott lébecoló 2-3 katonát levágva csalódottam konstatálod, hogy a pár sátorral arrébb lévő katonák továbbra is a töküket vakarják, mert ugye egy petárda parádé annyira megszokott kelléke a középkori japán éjszakáknak, mondhatni a tábori élet velejárói.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#247768) Wesder válasza S e t h (#247767) üzenetére


Wesder
félisten

Majd PS5-ös verzióban az egész tàbor keresni fog.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#247769) saelin válasza S e t h (#247767) üzenetére


saelin
veterán

Video game logic. Egy csomó más játéknál is ez van, nem a Tsushima sajátossága.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#247770) hombre[EU] válasza S e t h (#247767) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Nem láttad mekkora malacot sütögettek?? Vannak fontosabb dolgok is,mint egy camp ambush :D

Life, Uh, Finds A Way

(#247771) Frod


Frod
addikt

Látom feljött a Surge 2 az elmúlt napokban.
Még az akció vége előtt biztosan megveszem, mert kemény 7ezer Ft a premium kiadás season pass-el együtt.
Viszont néztem ezt a DigitalFoundry-s videót róla, a megjelenés óta helyre lettek pofozva ezek a később betöltő textúra gondok?
Nyilván az 1.0-ról készült a videó, és azóta ha jól néztem már 1.09(?)-es patch is jött, de még Pro-n is elég csúnya.

Do you see the white shadow?

(#247772) saelin válasza sp8787 (#247704) üzenetére


saelin
veterán

Majd ha végigvittem írok róla én is egy véleményt. Nekem csak annyi tűnt fel eddig mintha könnyebb lenne az elsőhöz képest. Viszonylag szépen haladok és a bossoknál sem ragadok le olyan sokáig, de én ezt betudom annak, hogy előbb akarják a játékosoknak megmutatni az endgame-et, a buildelést és majd utána ugrik egyet a difficulty.

A coop az elsőben nagy kedvencem volt. Azt ma megnézem hogy miért találod nem kielégítőnek.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#247773) ProEvoFan válasza saelin (#247769) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

És ez nem is nagyon fog változni, mert az már túl szimulátor lenne, akkor meg az lenne a baj.
Ki akarna egy teljesen élethű játékkal játszani? Teljesen abszurd ezt elvárni bármelyik játéktól is, hiszen az már nem is játék lenne, hanem kommandó szimulátor TEKeseknek.
A mesterséges intelligencia nyilván lehetne jobb, van hova fejlődni, de ne menjünk át teljesen élethűbe, mert az megöli a játékot.

(#247774) ImACeltic válasza S e t h (#247767) üzenetére


ImACeltic
őstag

Ahogy írta saelin, video game logic. Ahogy a periférikus látás hiánya is az, vagy amikor 1-2 méterre lopakodsz a fűben - ami ugye valójában egy kis zajjal járna - és roppantod el a nyakát egy őrnek, eközben a pár méterrel arrébb álló őr ebből semmit sem hall. Ezektől játszatóak a játékok.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#247775) i@lex válasza 3L1T3 (#247714) üzenetére


i@lex
őstag

De ugye a PS5 tudja majd futtatni a PS4 játékokat? Mert a PS5 vásárlási szándékomat nagyban továbbra is a BC határozza meg, illetve a PS5 exkluzívjai, amikről jó lenne már végre hallani is.

(#247776) Moby válasza saelin (#247772) üzenetére


Moby
addikt

Nekem sokkal nehezebb volt, mint az első. Végig szenvedtem, mint malac a jégen. A végére annyira túlfejlődtem a játékot, hogy már nem tudott mit kezdeni velem, meg már betéve ment minden mob/boss movesetje, de egyetlen pillanatig nem éreztem azt, hogy ez nekem jól menne. Szemben az elsővel, ahol mindegy milyen szinten voltam, pusztultgurult minden.

(#247777) Moby válasza S e t h (#247767) üzenetére


Moby
addikt

No igen, ebben azért van valami. Nagyon szép lesz a játék, de a gameplay nem tűnt valami nagy dobásnak.

(#247778) ImACeltic válasza i@lex (#247775) üzenetére


ImACeltic
őstag

Megjelenéskor a 100 legnépszerűbb PS4 játék már játszható lesz PS5-ön, aztán tovább dolgoznak, hogy a több ezer PS4-es cím nagy százaléka szintén játszható legyen.

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#247779) james001


james001
veterán

Kratos Yoshi-s úszógumiban... Végem :DDD :DDD

"The stars have died and the heavens go up in flames"

(#247780) KaitouP válasza Steve1207 (#247744) üzenetére


KaitouP
veterán

Én még a PS2 érában játszottam az eredeti Star Wars trilógiát feldolgozó egyik ilyen Lego alkotással, és könnyesre röhögtem magamat sokszor az alternatív cselekményen és jeleneteken, szóval igen, a többsége biztos szórakoztató. :) Ha játszik az SW, akkor nézz rá arra is.

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#247781) Zoleee83 válasza 3L1T3 (#247728) üzenetére


Zoleee83
addikt

Mi értelme lenne annak ha PS4-re is jönnének az új játékok rosszabb minőségben?
Pont ez lenne a fék, amit mondjuk a M$ előszeretettel használ, mert annyira azért nem megy jól nekik hogy bukjanak egy halom One, One S játékost..
Szerintem Sony okosan megoldotta ezt, lesz visszafelé kompatibilitás, de aki jó minőségben ÚJ játékokkal akar játszani az ruházzon be a PS5-be, és sokan fognak.

[ Szerkesztve ]

* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *

(#247782) Carlos Padre válasza ImACeltic (#247778) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Nem, megjelenéskor a 100 legnépszerűbb játék élvezni fogja a ps5 előnyeit, a többi simán csak kompatibilis módban fog futni, ez volt a bejelentés.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#247783) Moby válasza ImACeltic (#247778) üzenetére


Moby
addikt

Nem. A 100 legnépszerűbb játék lesz boostolva ps5-re, a többi csak simán menni fog.

/szerk: bocs a duplázásért.

[ Szerkesztve ]

(#247784) malystryx válasza S e t h (#247767) üzenetére


malystryx
senior tag

Az Odyssey-ben ha jól tudom vannak szett páncélok, amik elég jól néznek ki és zöme fémből van. Ha úgy vesszük azt 20 méterről is meghallanád, hiába lopakodna. Szóval ja.. :U

(#247785) Wesder válasza ImACeltic (#247778) üzenetére


Wesder
félisten

Nem jól tudod. A 100 legnépszerübb màr PS5 patchel fog futni, és ezt a listàt fogjàk bővíteni, de teljes BC lesz.

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#247786) Carlos Padre válasza Zoleee83 (#247781) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Most őszintén, az xboxosokon kívüli ki akar még current gen játékokkal játszani 120fps-el az új konzolján raytrace és a többi eye candy nélkül? Ezt a piaci rést a Microsoft már lefedte, a Sony kénytelen más utat valasztani.*

*irónia

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#247787) Wesder válasza Carlos Padre (#247786) üzenetére


Wesder
félisten

Inkàbb örülnél hogy egyre kevesebb indokot ad az MS arra hogy Xboxod legyen.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#247788) Carlos Padre válasza Wesder (#247787) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Látom nem ment át, Sheldon. ;]

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#247789) 30z.Samu válasza Carlos Padre (#247788) üzenetére


30z.Samu
félisten

Sheldon... :C :D

Sic Parvis Magna

(#247790) Wesder válasza Carlos Padre (#247788) üzenetére


Wesder
félisten

De, àtment.
Ja, és ne sértegess. :(((

[ Szerkesztve ]

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#247791) Lefty válasza saelin (#247769) üzenetére


Lefty
addikt

Mondjuk az MGS azert meg tudott lepni, amikor valami aprosag miatt fel oraig keresett az egesz tabor.

(#247792) Kendek válasza Wesder (#247785) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Nem egészen arról beszéltek, hogy ez a 100 cím konkrétan PS5 patch-et kap, hanem ezekkel már tesztelték a boost módot és engedélyezni fogják rajtuk. Van a sima PS4 kompatibilitási üzemmód amivel elvileg a legtöbb játék rendben elfut, meg van az amikor ráengedik a PS5 hardverének a magasabb teljesítményét is.

<-ƘƘ->

(#247793) Carlos Padre válasza Wesder (#247790) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Dehát látom, hogy te sem érted a szarkazmust, az iróniát és a többi elvont fogalmat :)

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#247794) ImACeltic válasza Carlos Padre (#247782) üzenetére


ImACeltic
őstag

Moby, wesder

Jaaa okés, akkor rosszul emlékeztem. Ez mondjuk így elég fasza.

EDIT

Na várjatok csak. Lehet az én angolom szar, de szerintem itt azt írják, hogy launch-kor a top 100 játék futni fog a PS5-ön, majd később ezt folyamatosan bővítik.

https://blog.playstation.com/2020/03/18/unveiling-new-details-of-playstation-5-hardware-technical-specs/

[ Szerkesztve ]

Gamer(PS5, PC), sport fan.

(#247795) 30z.Samu


30z.Samu
félisten

Ha már szóbajött Sheldon

Xbox vagy PS? :D

Sic Parvis Magna

(#247796) Wesder válasza 30z.Samu (#247795) üzenetére


Wesder
félisten

Ez alatt a majdnem 2 perc alatt sikerült agyràkot kapnom...

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#247797) 30z.Samu válasza Wesder (#247796) üzenetére


30z.Samu
félisten

Te ma nagyon negatív vagy. :U

;]

Sic Parvis Magna

(#247798) Kendek válasza ImACeltic (#247794) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Azt írja, hogy boostolt órajelekkel szeretnék futtatni a PS4-es játékokat, de ehhez egyenként tesztelni (és persze ha szükséges akkor korrigálni) kell őket. A PS5 kiadására több ezer ilyen boostolt címmel készülnek.
Viszont a PS5-ben lesz sima PS4 és Pro kompatibilitási üzemmód is, szóval a legtöbb játéknak mennie kell majd amint kézhez kapjuk a konzolt.

<-ƘƘ->

(#247799) 30z.Samu válasza Kendek (#247798) üzenetére


30z.Samu
félisten

Szóval akkor meglesz az esély rá, hogy ami a PS4-en 30FPS-sel ment, az az 5-ön 60-nal is mehet?

Sic Parvis Magna

(#247800) hombre[EU] válasza ImACeltic (#247794) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Lehet az én angolom szar... nem lehet ;] :)

A Deep Dive-ban azt mondta,hogy kipróbálták a top100-at és a többsége gond nélkül ment..mondjuk 80%. Ezek alapján úgy számolnak,hogy a 4000+ játék többsége (a 80%) gond nélkül futni fog, de még folyamatos tesztelések alatt vannak a játékok

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.