Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#232013) S e t h


S e t h
nagyúr

Régóta nézegetek egy játékot, amikor éppen leárazzák és vakarom a fejemet, ami nem jó jel, mert ha impulzívan nem érzem, hogy nekem erre szükségem van, akkor valószínűleg nincs így.

Bad Pritt írt anno pár szót a Starlink: Battle for Atlas játékról, de azon kívül nem emlékszem különösebben, hogy élénk eszmecsere övezte volna itt.

Az a része engem különösebben nem is érdekelne, hogy kiegészítőket lehet borsos áron applikálni a kontrollerre, ami jóvoltából különböző előnyökhöz jutunk a játékban. Igen, ez inkább a gyermekkorú játékosokat célozza meg, engem viszont nem érint, a játék maga jobban foglalkoztat.

Ami menet közben még ki is derült számomra, hogy Ubisoft, hm, open world, repetitív, emlékszem vmi. ilyesmire korábbról, oké, de ez vmi űrshooter bolygókkal, repüléssel, szóval némileg újdonság, na de mennyire?

Erre itt van brutálisan leárazva, még a deluxe edition is, amiben adnak egy rakás plusz űrhajót, fegyvert, amit külön is meg tudnál venni borsos áron kiegészítőként a kontrollerre, na de itt lyukas gombért adják digitálisan.
Lehet élvezné itthon a gyerek is, talán én is, a kinézet nekem némileg hajaz a Ratchet & Clankre, még alszom rá, február elejéig van még idő.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.