Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#228401) marilllyo válasza Wesder (#228396) üzenetére


marilllyo
veterán

Na igen...de azért valljuk be az RDR2 és a Witcher 3 100 óráját össze se lehet hasonlítani egy Ubisoft cím önismétlő monotonitásával. Kétlem, hogy a sztori lenne ott 228 óra. Gondolom tornyokat másztál, meg collectibülz.. :DDD

*mindezt persze úgy mondom, hogy egy AC-val sem játszottam még...túl mainstream... :DDD

(#228397) Kendek: Ugyanez. Olyan gondolkodás nélkül futottam neki NG+ Death March-on mint a huzat, és akkor még azt se tudtam mik azok a "kupák".

De én a Mass Effect-tel is így voltam. Ott már a trófeára mentem...de duzzogás nélkül indítottam az NG+ Insane-t. Csípem a sci-fit. Jobban, mint a fantasy-t. Sőt... ezért ismerem el igazán a W3-mat és ezért mondhatom, hogy az egy hibátlan játék, ha meg engem is behúzott, aki különösebben nincs oda a fantasy-ért.

[ Szerkesztve ]

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#228402) eisento


eisento
addikt

ahogy neztem 2 fajta van nidec es delta. melyiket? :D vagy a ps verzioja adja a valaszt? :D

Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi

(#228403) Wesder válasza marilllyo (#228401) üzenetére


Wesder
félisten

2 végigjàtszàs DLC nélkül, mert ugye 2 karakter van, meg egy 3.-at is elkezdtem, mondvàn mindent is megcsinàlok, na azt meguntam. Annyi minden van a térképen hogyy azt mondtam elég volt. A vilàhot amúgy imàdom, az tartott bent. A DLC-ket mai napig nem csinàltam meg, pedig jó lenne. Legalàbb az Atlantisost.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#228404) Scholes9 válasza saelin (#228391) üzenetére


Scholes9
nagyúr

Nálam 1 hete történt ugyanez, ahogy bekerült a game pass-ba, azóta a 2 DLC is meglett véve :B :DDD Néha próbálom szidni a játékot, aztán rájövök, hogy semmi értelme ;] :DDD

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#228405) dvd24 válasza eisento (#228402) üzenetére


dvd24
senior tag

(#228406) Carlos Padre válasza saelin (#228389) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Jelentős ugráshoz szükség van a réjtrészre. Anélkül a száj pl sosem lesz élethű, mert szükség van az önárnyékra és a reflexiókra a valósághű kinézethez, és ezt nem lehet elcsalni rasterrel. Itt lenne értelme a réjtrésznek de gyanítom, hogy így is szükségtelenül sok tükröződő felületre, krómra és pocsolyára lesz elpazarolva a teljesítmény, mert az a látványos.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#228407) ProEvoFan válasza Kendek (#228397) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Igen, erre gondoltam.
Így a játék igen könnyű lesz... :Y
Veszünk egy dlct, ami feloldja az örök lőszert. :C
Mondjuk ezzel nincs baj, mert egyjátékos játék és nem a multiban szerzünk előnyt.

[ Szerkesztve ]

(#228408) ProEvoFan


ProEvoFan
nagyúr

Na kérem, így kell ezt csinálni! Playstationra is jöhetne ez.
Fiamnak steamen megvettem a Rustot PCre.Nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy tervezte, ezért visszatérítést kértünk december 25.én.Ma, 26.án délután már vissza is utalták a bankkártyámra a pénzt. :Y Karácsonykor.Durva jó.Ez igen.

(#228409) hhenry válasza ProEvoFan (#228408) üzenetére


hhenry
őstag

Ez nagyon jól működik a steamnél,én a bus simulatornál csináltam ezt 23 órakor megvettem 1 órát játszottam vele majd refundot kertem 30 perccel később már jött is a pénz

(#228410) saelin válasza Kendek (#228392) üzenetére


saelin
veterán

Azt lesheted! :P

wesder
Legnehezebb fokozaton kezdtem el. Még azt mondom hogy ki fogok tartani melette, mert nem tűnik olyan nehéznek egy Nioh vagy Dark Souls után, de lehet valamelyik boss-nál majd elsírom magam.
Most biztos végigviszem, mert nem túl sok story orientált játékot játszottam mostanában. (Mi is ment nálam az elmúlt fél évben? Hmm. **) Melette meg könnyen be fogom fejezni a Detroit Become Human-t... ez is mekkora egy játék. :C Szerintem a mostani konzol generációba érte meg a legjobban beszállni, mert tömérdek jó játékot kaptunk és grafikailag is egész szépen helytállt, sőt még áll is a PC mellett. Bízom benne hogy a Sony kipofozza a Ps5 OS-ét és bekerülnek rég várt funkciók, mint a játékidő kijelzése, full ps4-es BC, modernebb store felület stb. Jó lenne ha letenném a hajam a kövi konzol előtt.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#228411) Madwe válasza saelin (#228410) üzenetére


Madwe
nagyúr

Azert itt mas a nehezseg mint a soulslikeoknál ám! Ott az időzítésen és patternkiismerésben rejlik a nehézség, míg ez egy rpg!!! Itt a nehéz fokozat késöbb azt jelenti, hogy folyamat enned kell hp visszatöltéshez valamint kismillió potiont buffot vackot el kell fogyasztanid csaták elött. Persze időzítés és pattern kiismerés segít valamelyest, de nem azon lesz a hangsúly, annyi nem lesz elég, nagyon nem :)

(#228412) saelin válasza saelin (#228410) üzenetére


saelin
veterán

2019-es játszottam listám. Super wall of text alert!

Végigvittem:
- Smoke and Sacrifice. Ez majdnem platina lett. Lehet teszek vele egy trophy hunt kört.
- Bulletstorm: Full Clip Edition. Meglepően jó volt. Ps+ cuccos.
- Anthem. Elmegy a bioware a pics*ba. :(((
- Disgaea 5. Oh, boy! A story-ra nem emlékszem, viszont az utána lévő grind és tápolás bazi nagy! Csak azért hagytam abba mert már sajnáltam rá az időt, pedig simán lett volna benne még legalább 100 óra content.
- Overwatch. Egy örök visszatérő nálam a Warframe melett, noha az utóbbi kezd egyre jobban elveszíteni, mert semmi érdekes nem jött ki hozzá nagyon régóta.
- Middle Earth: Shadow of War. A dlc-ket ugyan nem csináltam meg, de összességében tetszett. Ebben is több content van mint amire elsőre számít az ember.
- Plague Tale: Innocence. Szolid, erős atmoszférájú játék. A Hellblade után ez volt az a játék ami megmutatta, hogy igen is van élet az AAA játékokon kívül. Nálam telitalálat lett a hibái ellenére is.
- Spacelords. A kihaló playerbase ellenére egy nagyon jó játék. Nem tudom meddig húzza még, mert a studio anyagi helyzete nem túl fényes. Ott van elcseszve az egész, hogy nincs elég content és piszkos időhúzásokkal próbálnak játékban tartani. A másik nagy probléma vele a karakterek közötti balansz hiánya. Szomorú vagyok miatta, mert a karakter design óriási!
- Nioh. Vagy 200 órám van benne és mindig van hogy visszatérek hozzá.
- Torchlight 2. Egy végigjátszást kibírt nálam. Mivel nincs benne érdemleges endgame, így nálam egypatronos játék volt. Hiába van több kaszt, ha nem hajt semmi előre.
- Portal Knights. Egy meglepően jó "minecraft klón". Több ismerősömmel is tolom egyszerre, de most kiszorította egy másik játék...
- No Man's Sky. Na, gyerekik! Ez az évszázad visszatérése amit a HG leművelt ezzel a játékkal. Nem is értem honnan van pénzük a további fejlesztésekre. Ez az a játék ami letaszította a Portal Knights-ot. Egyszerűen beteg mennyit lehet hülyülni benne.
- Soulcalibur 6. Végre egy verekedős játék a Mortal Kombat melett ami leköt. Nálam teljes a szerelem.
- Star Wars: Battlefront 2. Az új Capital Supremacy móddal nagyon elkaptak. Simán benne vagyok a top 10-ben mindig, míg a régi játékmódban orrba-szájba lőnek. Kíváncsi vagyok meddig tart ki nálam az érdeklődés.

Belekezdtem:
- God of War. Erre vissza fogok térni, de csak azért mert piszok látványos játék.
- Dead Cells. Ha eszembe jut hogy fent van a gépen megyek vele pár kört. Nem rossz alkotás, de a Rouge like stílus nem a kedvencem.
- Dragon Quest 11. Mondjuk azt hogy későbbre raktam el. Különösebb gondom nem volt vele.
- Sundered. Mocsok jó, de elakadtam benne egy pontnál és el lett felejtve.
- Stellaris. Mentem vele pár kört és beleuntam egyhamar. Látom jött hozzá pár dlc, de úgy semmi extra még...
- Sekiro. A nagy majomnál abbahagytam. Talán közbejött valami érdekesebb játék... nem tudom, majd egyszer elölről kezdem megint.
- Conan Exiles. Ps+ cuccos... istenem, de rossz volt vele az a pár perc is.
- Yoku's Island Express. Ezt egyik ismerősömmel kezdtük el... De valahogy el lett felejtve. Btw még fent van a gépen.
- My Time at Portia. Abba hagytam mert egy sokkal korábbi verziót kaptunk mint a PC-sek. Ezt a játékot ajánlom minden Stardew Valley, Harvestmoon fannak! Rengeteg potenciál van benne.
- Path of Exile. Egyszerre imádom és utálom. Rengeteg tartalom van benne, de komolyan! Annyi mindent lehet benne csinálni, hogy az már tébolyító... Cserébe szarul van megírva és állandóan crashel, fagy, fps droppol és disconnect-el. Nálam 2019 legnagyobb csalódása a kibaxot Anthem melett.
- Dragon's Dogma: Dark Arisen. Csak pihen... Egyszer vissza fogok térni hozzá.
- Adr1ft. Erre nem is nagyon emlékszem. Ez az a játék szerintem amiben egy nővel az űrben ragadunk egymagunk. Boring, és nem az ötletre mondom ezt, hanem a kivitelezésre.
- Dauntless. Performance gondok miatt dobtam, de valaki itt nemrég írta hogy már oké. Lehet felrakom valamelyik nap.
- Skyrim. Játszottam a Morrowind-el, végigvittem vagy egy tucatszor. Játszottam az Oblivion-al, és azt is végigvittem vagy 3-4x, de ezt egyszer sem bírtam. Technikailag nálam kuka, a helyszín... Skyrim nem túl izgalmas számomra és ezen a sárkányos téma sem segít semmit. Lehet nekem eddig tartott az ES szerelem, de ez majd kiderül a következő játéknál...
- Borderlands 2. Pc-n megvolt és itt is ki akartam tolni, de többször besültem vele. Annyira mégsem érdekelt mint elsőre, másodjára vagy sokadjára gondoltam.
- Graveyard Keeper. Egy darabig szórakoztató volt, viszont hamar monitonná vált sajnos. Egy próbát azért még megér később.
- Warframe. Azért ide írom, mert a fő story küldetéseken kívül van még quest amit nem csináltam meg, de nálam már kiszáradt az érdeklődés a játék iránt.
- They are Billions. Beteg egy cucc és az irányítása sem vészes. A baj annyi vele, hogy túl hardcore. Pár kör után már nem volt erőm többször nekifutni.
- Need For Speed™. EA Access-ben próbáltam ki csak, és rájöttem, hogy az autós játékok nem az én világom.
- Forager. Nem igazán mondanám hogy ide való, de mivel nem unlockoltam benne mindent, így én a nem befejezett játékokhoz sorolom. El lehet vele lenni, mert van egy addiktív mivolta.
- Black Desert Online. Istenem, de vártam ezt a játékot... aztán meg jól arcon lettem baxva egy csúnya porttal, amiben a grind-on kívül semmi nincsen.
- Dark Souls 3. Parkolópályán. Nem tudott elkapni a hangulata.
- The Elders Scrolls Online. Ismerősömmel kezdtük el és mindketten csalódottan szálltunk ki belőle. Ha nem The Elders Scrolls lenne a címe senki nem foglalkozna vele.
- Final Fantasy XIV Online. Jegelve pár hétig. Nem vagyok MMO hangulatban.
- Tales of Berseria. Ez számomra az év meglepetése. Eddig elkerültem a Tales of játékokat, mert nem tűntek semmiben sem túl kiemelkedőnek, pedig story-ban eléggé erősek. Final Fantasy miatt jegelve lett, de most fordul a kocka.
- PlanetSide 2. Nekem tiszta battlefield érzésem volt közben, csak super retro köntösben. 2019-2020-ban viszont nem tudom senkinek sem ajánlani.
- Apex Legends. Béna vagyok benne. Annyi viszont tény, hogy az egyik legjobb BR játék a piacon. Nagyon profi. Nem nekem való.
- Red Dead Redemption 2. Időhiány miatt abba lett hagyva és a francért sem tudtam már visszarázódni bele... Folyt.köv egyszer.
- Remnant From Ashes. Ezt is folytatom valamikor, mert nagyon jó! Van egy map ami tiszta Stargate hangulatot áraszt! :R
- Warhammer 40k Inquisitor Martyr. Akármennyire próbálom szeretni nem megy. Tökéletlen mint az összes többi warhammer játék. Nem is értem miért ilyen kis stúdiók kezébe adják a franchise-t.
- Dragon's Crown. Egy pajtival kezdtük el és félbe maradt. Szerintem vissza fogok még hozzá térni és abból platina lesz.
- Dungeons 3. Dungeon Keeper klón. Jó-jó, csak mégsem. A story teljesen oké benne, viszont a skirmish pályák nehézségi szintjei el vannak cseszve. A könnyű túl könnyű, a normál túl nehéz... Vagy csak én vagyok láma.
- Death Stranding. "Az ünnepek alatt nem végzünk szállítást. Megértésüket köszönjük." :DDD
- Ancestors: the humankind odyssey. Néha még majomkodok benne, viszont nem biztos hogy a végéig kitartok. Túl realisták maradtak a készítők vagy csak egfogyott a budget, mert hiába van benne egy bazi nagy térkép, hiába a fejlődést reprezentáló skillfa, ha alig jutalmazza a játékost. Tipikus openworld szindrómában szenved. Nagy térkép, zéró érdemleges tartalom.
- Astroneer. Jó lenne ha nem crash-elne minden fél órában... Hátha javítják.
- Elite Dangerous. A No Man's Sky elhappolta előle az időt. Btw egy jó játék, csak az ember győzze... idővel.
- Outward. Egyedül halál unalmas. Most ott tartok hogy jegelve és egyszer majd egy cimbivel... akit meg tudok győzni az ocsmány grafika ellenére... Hagyjuk. :DDD
...
És az év végére értünk.
- Witcher 3 és Detroit Become Human van most a terítéken. Ezekről nem írok semmit, mert mindenki ismeri őket.

Ebben az évben rohadt sok játékba kezdtem bele... :Y és a lista nem teljes. Egyet-kettőt kihagytam, mert kölcsönben voltak nálam.

Madwe
Legalább lesz értelme a kleptomániámnak. :DDD

[ Szerkesztve ]

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#228413) Henker2


Henker2
addikt

Sziasztok!

A gyerkőc kapott egy PS4-et Karácsonyra. Az ő 81-es led TV-jével van összekötve HDMI kábellel. Az lenne a kérdésem, hogy a Genius SW 5.1 Home Theater hangrendszerrel hogy tudnám összekötni. A hangrendszer hátulján csak RCA lehetőségek vannak. A TV-n fülhallgató jack.
Potyára nem vennénk meg neki ezt a hangrendszert, ha nem kivitelezhető a dolog.

Köszi a válaszokat

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

(#228414) mastadoc1 válasza donceleger8 (#228365) üzenetére


mastadoc1
tag

Szia! Minden más beállítás mellett fontos, hogy a vr jól álljon a fejeden. A kijelzőt "engedd" a legközelebb állásba, és akkor állítsd be függőlegesen. Ne a "kijelzőt fogd, nehogy eltörd, hanem a karimát, ami a fejeden tartja. Le-föl mozgasd, amíg jó nem lesz. Legtöbbször ezen múlik a jó beállítás. Legalábbis nálunk. Próbáld meg így.

(#228415) FXK440 válasza RangerFox (#228243) üzenetére


FXK440
lelkes újonc

Szia, bocsi, csak most tudok reagálni. Nem küldtél el, általánosságban értettem, hogy tudtam, hogy olyan kérdést teszek fel, ami szerepel az összefoglalóban - és azt nem szokták szeretni, jogosan - csak nem volt számomra teljesen világos. De, most már képben vagyok, köszi szépen, még egyszer :)

(#228416) Bogyi007 válasza Henker2 (#228413) üzenetére


Bogyi007
veterán

Nekem egy Logitech Z506-os rendszerem van, én hozzá egy ilyen dekódert szereztem be.

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#228417) erahurka


erahurka
félisten

Ha már szóbakerült ki mit játszott idén, nem tudtok gaming témában valami olyasmi oldalt, mint a Letterboxd? Az lenne a lényeg, hogy évekre lebontva be lehessen írni, mivel játszottam, és abból mit fejeztem be, mit maxoltam ki, ilyenek. A Letterboxd csapatának van a GG nevű oldala, ami elég jó, de pont az hiányzik, hogy rendesen naplózni lehessen. Próbálkoztam listával, de ott nem lehet megadni, hogy befejeztem, félbehagytam, vagy mi lett az adott játékkal. :R

(#228418) #10186752 válasza erahurka (#228417) üzenetére


#10186752
törölt tag

Excel-tábla?

(#228419) saelin válasza erahurka (#228417) üzenetére


saelin
veterán

Ez engem is érdekelne. Animés körökben igen népszerűek az ilyen jellegű listák és óriási adatbázis van mögöttük.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#228420) #10186752 válasza saelin (#228412) üzenetére


#10186752
törölt tag

Nem semmi lista.

Most jöhet egy hasonló a könyvekről, amiket olvastál...

(#228421) #10186752 válasza saelin (#228419) üzenetére


#10186752
törölt tag

Pont a napokban találtam ki, hogy én is vezetni fogom, de szerintem erre tényleg legjobb egy Excel-tábla.

(#228422) saelin válasza #10186752 (#228420) üzenetére


saelin
veterán

Az egy kezemen megy...
- Assassin's Creed Egység
- Árnyfajzat: Az alkonyháború
- Mitágó-erdő

Gyermekkoromban rengeteg fantasy-t olvastam, de mára már nincs türelmem hozzá. Az ízlésem is vett egy erős fordulatot japán felé, ami annyit takar hogy eleinte tonna szám fogyasztottam az animéket, amiből mára nem lett kb semmi. Talán ha két animét néztem egész 2019-ben, viszont elkezdtem helyette mangát olvasni angol nyelven és ezt egyáltalán nem bánom. A magyarom kopik, de az angolom fejlődik.

"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

(#228423) erahurka válasza #10186752 (#228418) üzenetére


erahurka
félisten

Azt nem lehet úgy megosztani, és nem néz ki olyan jóóóól!

A moly csapatának a játékos oldala is egész jó, de ott se lehet platformot megadni. :(

(#228424) hombre[EU] válasza erahurka (#228417) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Gamelib ?

Life, Uh, Finds A Way

(#228425) 30z.Samu válasza saelin (#228412) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nekem nincs ekkora listám, vagy nem jut eszembe minden. :B Azért megpróbálom összeszedni, platformtól és megjelenési évtől függetlenül.

-Super Mario Deluxe: Itt csak a Mario részét toltam végig, még ott van a többi, azoknak is neki kéne ugrani
-Resident Evil 2 Remake: Ez a játék szenzációs lett, nálam ez az idei év egyik legjobbja.
-Sekiro: Ezt sajnos elég hamar feladtam, nem volt hozzá türelmem. Később lehet teszek vele még egy próbát, mert alapvetően bejött a hangulata.
-Legend of Zelda - Link's Awakening: Ez a játék is nagyon jó volt, bár nem volt túl nehéz és rövid is volt. Már ha a 8-10 óra rövidnek számít.
-Legend of Zelda - Breath of Wild: Belekezdtem, toltam is egy ideig, aztán valahogy abba maradt és nem is érzek momentán késztetést arra, hogy folytassam. Pedig alapvetően nem rossz játék, de néha nyűgnek érzem, talán az összetettsége miatt vagy nem tudom. A fent említett Zelda nekem sokkal jobban átjött, lehet azért, mert a Link To The Past-al játszottam először.
-Luigi's Mansion 3: Erre vártam a legjobban idén, tegnap fejeztem be és hibái ellenére nagyon jó kis kaland volt. Ez osztozik a RE2-vel az év játéka címen nálam.
-Wolfenstein-Old Blood: Ez ugyan nem mai játék, de én csak nem rég vettem meg és kezdtem neki. A Return of Castle óta ez az első Wolfenstein, amivel játszottam. Iszonyatosan jó hangulata van, megvettem még a New Order-t és a New Colossus-t is.
-Witcher 3: Ebbe még csak belenéztem, de mindenképp fogom majd folytatni.
-Unravel Two: Aki szerette az elsőt, az ezt is szeretni fogja, sőt, személy szerint Nekem valahol ez jobban is tetszett.
-Days Gone: Belekezdtem, beletettem négy órát kb, majd folyt. köv.

Most hirtelen más nem jut eszembe, van még egy rahedli akciósan vásárolt prodoktum, amihez még hozzá sem szagoltam, szépen lassan eljutok odáig, hogy azoknak is nekilássak. A multiplayer-eket nem veszem ide, bár abból is kemény két címmel játszottam legtöbbet idén, Fortnite ill. Dragon Ball FighterZ. Utóbbi most nagyon pörög, hangolódás van a Kakarot-ra. :D

Sic Parvis Magna

(#228426) belan válasza Wesder (#228396) üzenetére


belan
addikt

Idő milliomos :DDD ;] .

Playstation 5 slim & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#228427) koncsik válasza 30z.Samu (#228425) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Nem a Switch topic-ba akartad ? ;) :DDD

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#228428) Henker2 válasza Bogyi007 (#228416) üzenetére


Henker2
addikt

Köszi a segítséget. És a dekódert mivel dugtad a TV-be? Gondolom neked nem csak Jack lehetőség van

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G

(#228429) 30z.Samu válasza koncsik (#228427) üzenetére


30z.Samu
félisten

Oké, most így visszaolvasva jó része Nintendo játék. :B :D Védelmemre szóljon, hogy jeleztem előre, hogy platformtól függetlenül fogom felsorolni. :))

Sic Parvis Magna

(#228430) ProEvoFan válasza Wesder (#228396) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Rengeteg.De megérte? Szórakoztató volt?A válasz; igen!?!? Akkor no para.
Hacsak 15Kval számolom a játékaid árát, az sacperkb 100 forint szórakozás egy órára lebontva. Teljesen rendben van. :K

(#228431) Nescafé


Nescafé
őstag

Üdv
Ez a Ghost Recon Breakpoint mennyire jó game?
Érdemes megvenni vagy nem?
Gold verziót néztem.
Sima 9 K gold 12K

[ Szerkesztve ]

 iPhone 15 Pro

(#228432) ProEvoFan válasza Nescafé (#228431) üzenetére


ProEvoFan
nagyúr

Ezt én is kérdeztem már.
Nekem azt mondták, hogy ha van mivel játszani vagy mást is tervezek venni, akkor még ráérek beszerezni, mert bár foglalkoznak vele a készítők, de még nincsenek benne gépi segítő társak, mint az előző részében.Online/coop csapatásra van kihegyezve, nem egy Wildlands minőség.Még nem az, de annak akarják.Majd egyszer.
Én várok még vele.

(#228433) koncsik válasza 30z.Samu (#228429) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Resident Evil 2 Extra DLC Pack - ad valamit a storyhoz? Úgy látom csak ruhák, kard és az OST...

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#228434) 30z.Samu válasza koncsik (#228433) üzenetére


30z.Samu
félisten

Story-hoz különösebben nem ad semmit. Egyébként vicces, mert a 7-hez megvettem anno, de még végig se játszottam az End of Zoé-t. :Y Lehet, hogy tartok majd a 3 előtt egy kis ráhandolódást és kitolom a 7-et, illetve a DLC-ket is. :D Bár amennyi backlog-om van, lehet kihagyom. :B

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#228435) koncsik válasza 30z.Samu (#228434) üzenetére


koncsik
MODERÁTOR

Most 6k a játék + 2,5 a dlc pack... (20k a deluxe, vicces) Te megvetted anno?

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#228436) 30z.Samu válasza koncsik (#228435) üzenetére


30z.Samu
félisten

7-hez megvettem, 2-höz nem. De most hogy írod, lehet megveszem az utóbbihoz is.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#228437) Bogyi007 válasza Henker2 (#228428) üzenetére


Bogyi007
veterán

A dekóderen van két optikai kábeles bemenet az egyik a tévével van összekötve (a konzolok Hdmi-n keresztül vannak a tévéhez kötve, a másik direktben a Ps4 Pro optikai kimenetével.

Az egész multimédiás rendszer nálam így állt össze...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#228438) belan válasza 30z.Samu (#228436) üzenetére


belan
addikt

Nem is tudtam van Nintendod is . Nekem is volt jó cucc .

Playstation 5 slim & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#228439) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

Nagy taps a Sonynak! Idén nem f*sta össze magát a PS Network :D

Life, Uh, Finds A Way

(#228440) Petreszku válasza saelin (#228412) üzenetére


Petreszku
senior tag

A Yoku's Island Express-t érdemes végig játszani, nagyon aranyos, ötletes és szórakoztató játék. :)

(#228441) erahurka válasza hombre[EU] (#228424) üzenetére


erahurka
félisten

Nem jó, ugyanazt tudja mint a többi oldal, tehát lényegében semmit.

(#228442) 30z.Samu válasza belan (#228438) üzenetére


30z.Samu
félisten

Jaja, van és imádom. :K

(#228439) hombre[EU]: Nálam a vásárlás elég nehéz szülés volt. :D

Sic Parvis Magna

(#228443) hombre[EU] válasza 30z.Samu (#228442) üzenetére


hombre[EU]
veterán

Nálam semmi probléma. Játékokat vettem,töltöttem (~300gb),ps plus elōfizetés,ea access...

Life, Uh, Finds A Way

(#228444) belan válasza 30z.Samu (#228442) üzenetére


belan
addikt

Azt hittem már Jézuska jó volt hozzád és hozott egyet neked . ;]

[ Szerkesztve ]

Playstation 5 slim & LG OLED65C9.Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING

(#228445) 30z.Samu válasza belan (#228444) üzenetére


30z.Samu
félisten

Nem, én leptem meg magamat vele még tavaly, szerencsére nem is felejtettem el meglepődni. :N :P

(#228443) hombre[EU]: Nálam csak a fizetéssel volt baj, a többi funkció ment rendesen, furcsálltam is.

Sic Parvis Magna

(#228446) Nova96


Nova96
őstag

Sziasztok , éves psn legjobb ára 18000/azaz havi 1500?

(#228447) 30z.Samu válasza Nova96 (#228446) üzenetére


30z.Samu
félisten

Igen, hébe-hóba szoktak akciózni, akkor 13 körül szokott lenni.

Sic Parvis Magna

(#228448) Deck válasza Nova96 (#228446) üzenetére


Deck
titán

Évente van többször is 12k-ért az éves.

PS5

(#228449) syler123


syler123
veterán

Csodás ez a Horizon Zero Dawn... A GOW és a The Last of Us után alapból nekem gyenge eresztésnek tűnik, erre most bedobja ezt:

Most tényleg telepítsem újra, vagy csak crashelt 1-et? Ráadásul ezt a játékot újan vettem, tehát még az sincs hogy karcos volt a lemez.
Ez után elindítottam, elindult, persze az átvezetőről lemaradtam... A new game-nél szintén lemaradtam az első átvezetőkről, mert korábban belenéztem a játékba, de most új lappal akartam indulni, erre a new game úgy indult hogy kihagyta a korábban látott átvezetőket, sima new game volt, nem new game+.

[ Szerkesztve ]

(#228450) Mike válasza Nova96 (#228446) üzenetére


Mike
veterán

13500-ért is van akciósan. érdemes akkor venni. és hozzáadódik, szóval nem kell megvárni amíg lejár

Deck, 12k-ért hol és mikor?

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.