Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#207401) RangerFox válasza Rigormortiis (#207399) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

A GoW sztorijához elég sokat hozzáad az, ha végigjátszottad az előző részeit is, valamint figyelembe veszed, hogy mennyit változott, fejlődött azokhoz képest.

(#207402) Deck válasza Rigormortiis (#207399) üzenetére


Deck
titán

Keressük meg az eltűnt lányt akit keresnek a gonoszok majd győzzük le a gonoszokat. Ez nem egy nagy 0 akkor? Vagy forradalmi sztori? :D
Szeretem mindegyiket játékot de azért nem kellenek ezek a W3-hoz képest 0 szövegek mert nem igazak. Vagy akkor csak a W3-al játszotok ha nektek semmi sem elég jó hozzá képest :R;]

PS5

(#207403) penge111 válasza F_Peter (#207360) üzenetére


penge111
addikt

Vasárnap néztük meg az Alitát. A Surgét előtte játszottam, nekem például kifejezetten tetszett a film, főleg a látványvilága volt persze zseniális, de a története is elment. Szívesen néznék egy folytatást róla...

Más: Picit a filmek kapcsán, szeretnék az itteni toy story háborúra (Witcher, Hzd, GTA V szar vagy jó vita) reflektálni. Olyan ez mint a filmeknél, annyira sok jelent már meg belőlük, hogy nagyon nehéz egyedit alkotni, aminek nem lerágott csont a története. Ami az egyiknek tetszik, az a másiknak nem, és oda-vissza. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek más az ízlése, ezért is létezik ennyi féle film, könyv, játék stb...

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#207404) #30212352 válasza RangerFox (#207401) üzenetére


#30212352
törölt tag

Volt szerencsém a gow-ot elkezdeni, a zene, a hangulat nagyon ott volt. A harc nem igazán jött be, az irányítás sem igazán. Mindenesetre a egy lehetőséget kap ez is.

Deck: van valami lista, hogy milyen hangkártyák az ajánlottak?

[ Szerkesztve ]

(#207405) Deck válasza #30212352 (#207404) üzenetére


Deck
titán

Ez benne van a kiemeltben. Csak olyat vegyél ami tuti jó mert különben járhatsz úgy mint én előtte, hogy halk lesz és vehetsz újat.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#207406) tboy93 válasza Rigormortiis (#207399) üzenetére


tboy93
nagyúr

+1

Szerintem egy lapon nem lehet említeni a két játékot. Nekem is tetszett a GoW, de kb egy picit kibővített hack and slash volt a játék, a történet nagy részét a mitológia adta, konkrétan Kratos és a fiú sztoriját le lehet írni 2 sorban. A W3 minden téren sokkal összetettebb játék.

Más:
A hétvégén megtoltam a HZD-t rendesen, már 34 órát raktam bele és egyszerűen nem bírom megunni. A main storyhoz kb még hozzá se szagoltam, de kipucoltam már a fél térképet. Baromi jó az atmoszféra, nagyon tetszik a világ, gyönyörű, változatos, a lényekkel való harc baromi élvezetes és nehéz tud lenni. Nagyon megvett a játék, egy platinát kinézek belőle.

[ Szerkesztve ]

(#207407) Derron


Derron
aktív tag

Sziasztok,

Nem tudom mennyire ide tartozik, de nem találtam neki topicot. Múlthéten megvettem életem első konzolját és mivel most "ingyenes" a Detroit become human el is kezdtem vele játszani. A kérdés, ha a story során valamelyik android meghal, akkor az Ő története véget is ért? Szóval érdemes újra csinálni a részeket úgy hogy túléljék, vagy felesleges, mert így is meg fogom kapni azt a játék időt?

(#207408) F_Peter válasza penge111 (#207403) üzenetére


F_Peter
őstag

Én is bízom a folytatásban. Talán a második résznek több marketinget adnak és akkor a bevételek is összejönnek (és a szakma is elismeri 😁).

Egyetértek a filmes témát illetően, de akár film, akár játék vannak fix dolgok amik megítélhetők. Ezek olyan fixek mint a matek.
Például egy forgatókönyvről elég jól el lehet dönteni hogy jó vagy sem. Viszont lehet egy rossz forgatókönyvvel is szakmai elismerést szerezni (lásd. Game of thrones utolsó szezon), ennek az oka hogy a "szakma" másként vizsgál.
A nézőnek attól jó a forgatókönyv, ha fordulatos, jól építkező, érdekes sztori. A szakmának meg, ha kalkulálható, segíti a forgatási munkát, és eléri hogy sokat beszéljenek róla (ezzel növelve a nézettséget), stb. Ma egy szakembernek nem elég jót csinálnia, az a másodlagos.

(#207409) erahurka válasza Derron (#207407) üzenetére


erahurka
félisten

Vissza ne töltsd a mentést hogy kijavítsd a hibáid! Max ha nem vetted észre a gombot amit nyomni kell. Pont az a lényege, hogy a döntéseid befolyásolják a történetet. Másodjára vagy harmadjára már lehet ezzel operálni, ha kifejezetten adott befejezést vagy szituációt szeretnél látni.

(#207410) #10186752 válasza Derron (#207407) üzenetére


#10186752
törölt tag

Elsőre úgy játszd végig, ahogy puffan. Ne törődj azzal, hogy úgy akartad-e vagy sem. Jöjjön, aminek jönnie kell! Ez a Quantic Dream-játékok sajátossága.

Aztán majd a következő körben folytathatod onnan, ahonnan akarod.

(#207411) #10186752


#10186752
törölt tag

Dragon Quest XI update:

Tíz óra játék után ott tartok, hogy imádom. Végre megkedveltem benne a harcot is, miután átláttam, hogyan működik, meg mi is a koncepció, elkezdtem élvezni.

A játék világa továbbra is varázslatos, haladok szépen a sztorival. A szinkron kiváló! A zene 2-3 óra játék után mintha megváltozott volna, és már nem az elviselhetetlenül idegesítő, helyenként már-már kellemes is.

Úgyhogy Moby, ha csak emiatt pattintottad el, akkor tegyél vele még egy próbát szerintem. Zeldácskát is imádtad, nekem ez annál jobban bejön, akkor első pár órában a zenét nullázd le, utána már tényleg emészthető.

A játék viszont kurva jó szerintem, szóval ennyit megér elviselni cserébe.

Én nem kedvelem igazán a "mesejátékokat", de valami ebben nagyon megfogott, csak tudnám, hogy mi!?

[ Szerkesztve ]

(#207412) Moby válasza #10186752 (#207411) üzenetére


Moby
addikt

Nekem megvan orchestral overhaul moddal. Csak a ps4-es verzát pattintottam el.
Még nem álltam neki kimolyabban. Nincs most idő 300+ órás monumentális játékokra.

(#207413) penge111 válasza #10186752 (#207411) üzenetére


penge111
addikt

Ahogy haladsz benne előre csak egyre jobb lesz... Főleg a sztori, annyi minden fog még történi, annyi mindenkivel ismerkedsz majd meg. 11 rész, szinte soha semmin nem változtatnak, a szörnyek, a világ, a karakterek dizájnja, harcrendszer, mégis mindig működik a csoda...

[ Szerkesztve ]

PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/

(#207414) Woodslave


Woodslave
nagyúr

Na kezdem megkedvelni a horizon chase turbot. Nem magam miatt hanem mert a két gyk aránylag nagyobb veszekedés nélkül tud együtt játszani :D

Kipróbáltam az mgs ground zerot. Hát a videó alatt mondtam magamban ez qrva jó aztán maga a játék 5 percet ment. Lassan azt hiszem ezek a from játékok teljesen lebaxtak a ps karrierem. A bloodbornet kétszer toktam végig jó pár óra chalicevel aztán harmadikra három boss után gyorsan töröltem inkább :D

Most assassin creed originsel próbálkozom. Korábban már elkezdtem

"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

(#207415) .LnB válasza penge111 (#207403) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ez nem így van. Nem lehet mindenre ráhúzni ezt a szeret - nem szeret dolgot. Egy játékdizájn, játékstílus megítélésekor még oké. De egy történetnél már elég kevés ha valaki azt mondja, hogy jó, mert neki tetszett, vagyis szerinte jó.

Olyan ez mint az autók gyorsasága. Az, hogy valakinek elég egy bizonyos sebesség (100km/h), az még nem jelenti azt, hogy az az autó ami 300km/h-val tud menni, az ne lenne gyorsabb. Ez nem feltétlenül nézőpont kérdése.

Egy sztori sok dologból áll össze, sok aspektusa van. Mint például, a mondanivaló, narratíva, karakterek mélysége, karakterfejlődés, karakterek indítéka, logikusság, fő sztori - mellékküldetések, rendezés, operatőri beállítások, szövegek, stb stb. A játék történetének megítélése, nem csak a forgatókönyv megítélésén múlik. Vannak nagyon egyszerű, még is nagyon jó történettel megáldott címek is.

És ott van a HZD. Amit agyon nyom a saját high-concept története. Tele van plot hole-okkal. Már alap felvetése is durván megkérdőjelezhető, hogy miért törzsi szintre robban le az emberiség, és miért csak azok a technikai dolgok maradnak fent ami a játékot, játékmenetet szolgálják. Semmi olyan ami a civilizáció életszínvonalát magasabban tartaná. És ezekre magyarázat sincs a játékban. Adatokat, lexikonokat semmisítettek meg egy "adatbankban". És ezzel egyenes arányosságban minden elpusztult. Se egy könyv, se egy adattároló semmi. Bottal vadásznak mint az ősemberek, nonszensz. A tárgyakról nem is beszélve. Abból se maradt fent semmi...Persze mivel ez egy játék, a játékos elfogadja a világát, és megpróbál élni benne, és akkor szembesül a..

... játék borzalmas rendezésével, karaktereivel, monológjaival, operatőri munkával a párbeszédeknél, mellékküldetései bugyutaságáva stb stb .. A Witcher 3-ban van jobb történetű, és kivitelezésű mellékküldetés mint a HZD fő sztorija.

Annyira high concept akar lenni, hogy meghal a szépségben. Az egyik fő küldetésszál érdekes (legalább azért mert sok harcot tartogat), a másik pedig egy Barátok közt szintű szappanopera. Teljesen felesleges is. Nevetséges intrikákkal húzzák az időt, mert nem sikerült elég ötlettel megtölteni a világot, és mindezt ezzel palástolják.

Ráadásul Aloy félóránként gondolja meg magát, és talál magának újabb életcélt.

És akkor ott a sztori vége, ami semmissé, és teljesen feleslegessé teszi az egészet amit az egész játék alatt elértünk. John Gonzalez lenyilatkozta, hogy felkereste őt, a Guerrilla Games, és megmondta mi az ötletük, írjon köré sztorit. Nem ment neki.

A GOW-nál meg ne hozzuk fel a nosztalgiafaktort, mert az csak a végén számít. A játék eleje ettől függetlenül még unalmas. Apa-fia kapcsolat láthatóan nem működik úgy, ahogy tervezték. Később persze jobb lesz, de igazi csattanó csak a fia neve. Ami azért elég kevés ahhoz képest, hogy mennyire ajnározva van.

Az ízlés amit írsz az fontos, csak nem azért amiért sokan gondolják..

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#207416) tboy93 válasza .LnB (#207415) üzenetére


tboy93
nagyúr

Lehet velem van a baj, de nekem komolyan tetszik a HZD. A bugyuta mellékküldesétsekkel, a sok megmagyarázhatatlan dologgal együtt. :B

Mondjuk nekem tetszett a GOW, RDR2, UC4, Detroit, Heavy Rain, egyszóval kb minden sony ex cím :DDD

[ Szerkesztve ]

(#207417) .LnB válasza tboy93 (#207416) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nincs veled semmi baj. Nekem is tetszik nagyon a Final Fantasy XV, mégsem pozitív az általános vélekedés arról a játékról.

A baj akkor lenne, ha megprobálnád megmagyarázni, hogy azok a mellékküldetések nem is bugyuták, mert neked tetszik. :)

Nekem is tetszett a GoW, csak sztoriban nem olyan erős. Nem rossz, csak nem kiemelkedő.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#207418) F_Peter válasza .LnB (#207417) üzenetére


F_Peter
őstag

"Nekem is tetszett a GoW, csak sztoriban nem olyan erős. Nem rossz, csak nem kiemelkedő."

Ahogy többször leírtam, nekem is tetszett. De én nem csak a sztoriban, hanem másban sem találtam meg azt a nagyon kiemelkedő dolgot. Amolyan minden rendben van vele.

(#207419) Rigormortiis válasza RangerFox (#207401) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Attól ez még piszok unalmasra sikerült. Lore építésre jó volt, és a játéknak voltak azért egyéb érdemei, de ez konkrétan csak arról szólt, hogy SPOILER! menjünk el a hegyre szetszórni a hamvakat.

Azért ehhez képest bármelyik, sorszámozott epizód komolyabb törtenetet pakolt elénk. Ott motivált, hogy lássam már az újabb bosst, az újabb helyszíneket, itt viszont csak ásítozva végigmentem. Mert semmi nem történt, és ezen az sem segített, hogy a harcot is belassították.

Így, egy év távlatábol emlékszik valaki a SPOILER két, jelentektelenebb isten nevere, akiket kibelez Kratos. Oké, a Baldur szálat érdekesre megcsinálták, de itt kb véget is ért számomra a dolog

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#207420) Rigormortiis válasza Deck (#207402) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Mondjuk a W3 egy-két mellékküldetésében több izgalom és csavar van, mint a komplet GoW-ban :D

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#207421) .LnB válasza F_Peter (#207418) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Amikot a GoW elviszi a legjobb történet díjat a Detroit: Become Human elől, ott érezni, hogy valami nem oké.
Jó játék meg minden, de azért na. Ráadásul technológia kategóriákban pedig a RDR2-vel szemben nyert. Kicsit túlzás mindkettő.
De ez van.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#207422) Moby válasza tboy93 (#207416) üzenetére


Moby
addikt

Az RDR2 nem annyira sony ex cím. A sony stúdiók nem csinálnak dögunalmas játékokat.

/Ill mostanra már a Detroit ill. a Heavy Rain sem.

(#207423) Wesder válasza tboy93 (#207416) üzenetére


Wesder
félisten

RDR2 nem Sony ex. Terjengnek ilyalen hülyeségek. Itt nem kéne.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#207424) ManUnited válasza .LnB (#207421) üzenetére


ManUnited
aktív tag

Detroit mint legjobb történet... Az egész egy Humans copy.
Látod én is tudok ilyen nagyokat mondani. :)

(#207425) F_Peter válasza Wesder (#207423) üzenetére


F_Peter
őstag

Illetve Mobytól idezve :

"/Ill mostanra már a Detroit ill. a Heavy Rain sem."

ManUnited: amúgy igen, illetve még egyéb helyekről ollózva. Amúgy a Detroit is nekem az a kategória (ha félre is teszem hogy nem vagyok a műfaj rajongója), hogy jó játék nagyon, de ez is túlhypeolt. Nem áll más játékok felett, csak ez is egy jól sikerült alkotás.

[ Szerkesztve ]

(#207426) _drk válasza .LnB (#207421) üzenetére


_drk
őstag

A Ditroit egy sima mesterséges inteligenciás lázadás. Láttunk belőle jó párat már. Ráadásul nem is nagyon nyúl túl mélyen bele. Az utókövetkezményekről nem is beszélve. Ráadásul az még mindig inkább egy interaktív film, mint játék így felesleges is indítani abban a kategóriában.

Ellenben a GoW sztorija, éppen hogy csak a szárnyait bontogatja. Egy eléggé átírt, viking mitológiában a Ragnarok előtt járunk. Törpök, sárkányok. Főleg a 3 sárkányos mellékszálnak is elég jó a sztorija. Odin miket művelt, például csak a Valkyr-ökkel. Ennyire azért nem kéne ledegradálni.

De ezért mondtam, hogy szidjuk inkább a Fortnite-ot vagy az Xbox-ot mert még Pc-t se éri meg össze rakni a játékaik miatt. ;]

[ Szerkesztve ]

(#207427) Carlos Padre válasza .LnB (#207421) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Hát azért a technológia részhez hozzászólva, a RDR2 erősen túlvállalta magát, amit aztán nem tudott tartani, ami miatt erősen felemás játék lett, míg a GOW maximálisan hozta, nem igazán lehet találni benne hibát.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#207428) tboy93 válasza .LnB (#207421) üzenetére


tboy93
nagyúr

Amikot a GoW elviszi a legjobb történet díjat a Detroit: Become Human elől, ott érezni, hogy valami nem oké.

Na ezzel nagyon egyetértek.

(#207423) wesder
bocsesz :R

[ Szerkesztve ]

(#207429) Mike


Mike
veterán

nem fogom agyilag
a UNBOX: Newbie's Adventure and Sublevel Zero: Redux
store
most két játék?

A Sublevel Zero: Redux pedig olyan mint a Descent?
youtube Descent
anno az király kis játék volt
bár úgy látom, ez nem multiplayer, létezik ilyenből multis?

köszi, ha vki tud segíteni

[ Szerkesztve ]

(#207430) F_Peter válasza _drk (#207426) üzenetére


F_Peter
őstag

Attól még hogy láttunk ilyet nem zárja ki hogy jó legyen.
A GoW sztori elemeivel is találkozhattunk már (vagy ami nagy hasonlóságot mutat).

Akinek van mondjuk egy gamer pc-je annak nem kell a karjába dőlnie szerintem, hogy ha a fent említett játékok kimaradnak.

Carlos Padre : mire gondolsz? Csak hogy figyeljem.

[ Szerkesztve ]

(#207431) RangerFox válasza .LnB (#207415) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

"A GOW-nál meg ne hozzuk fel a nosztalgiafaktort, mert az csak a végén számít. "

Szó szerint a legelső jelenet a nosztalgiáról szól. Illetve arról, hogy szakít az eddig megszokott dolgokkal.

Rigormortiis: Ilyen megközelítésből az összes régebbi GoW sztoriját össze lehetne foglalni annyival, hogy Kratos megöl minden görög istent... Abban igazad van, hogy az előző részekkel ellentétben ez kevésbé pörgős, lassab folyamú sztori. Ráadásul csak egy felvezetés a következő részeknek.

[ Szerkesztve ]

(#207432) Mike válasza Carlos Padre (#207427) üzenetére


Mike
veterán

mibe is vállalta túl magát szerinted?

kéne egy külön topik, ahol a műkedvelő játékesztéta nagyérdemű kiélhetné ilyen késztetéseit
annyira unom hogy mindig ugyanazokat a köröket futjuk a rohadt játékoknál,
egyiknek tetszik, másoknak nem, és mindig arra jövök, hogy egyesek köpködik a kedvenceimet
és annyira unom már, hogy mindig újra és újra meg kell védenem, és veszekednem amúgy értelmes emberekkel, olyan marhaságokról, hogy mi az év játéka, hogy a gow jó-e vagy a detroit, ami egyesek szerint nem is játék, rdr2 szar, stb.
tényleg kell ez?
komolyan erről kell szólnia egy ps4 topiknak?

(#207433) Moby


Moby
addikt

A minap szó volt róla: ez a Remnant: From the Ashes lemezen nem jelenik meg?

(#207434) Xaels válasza Moby (#207433) üzenetére


Xaels
félisten

Egyelőre nincs róla info, hogy lesz e.

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#207435) Mike válasza .LnB (#207417) üzenetére


Mike
veterán

hagyjuk már ezt az álságos "általános vélekedés"-t! ilyen nem létezik. vagy kik az általános vélekedők? a játékteszterek, vagy a youtuberek, vagy más megmondóemberek, vagy esetleg vmi bizottság?
voltam játékújságíró, kurvára nem kell adni a véleményükre
vagy az itteni közvélekedés?
nincs olyan cím, ami mindenkinek tetszett. amióta aktívan olvasom a topikot - lassan egy éve - még nem volt olyan amiben a közösség megegyezett volna

(#207436) Moby válasza Xaels (#207434) üzenetére


Moby
addikt

Köszike, akkor nem várok rá. Maradunk a digitnél.

(#207437) Xaels válasza Moby (#207433) üzenetére


Xaels
félisten

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#207438) seniman válasza Mike (#207432) üzenetére


seniman
addikt

Miért kell foggal-körömmel megvédened?Nagy kedvencem a HZD mégsem megyek ölre LnB-vel,amikor szidja.Neki nem tetszett,nekem igen,ennyi.

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#207439) Mike válasza seniman (#207438) üzenetére


Mike
veterán

vmiért meg csak meg írtam ezt a posztot :)
zavar
kényszert érzek rá :)
illetve sajnos azt látom, hogy nélkülem is ugyanazok a köröket futjuk
ha lenne külön topik, nem kéne ezeket olvasnom

(#207440) Carlos Padre válasza F_Peter (#207430) üzenetére


Carlos Padre
veterán

Ha nem tűnnek fel az nem baj, ne erre figyelj.

Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.

(#207441) F_Peter válasza Carlos Padre (#207440) üzenetére


F_Peter
őstag

De érdekel. 😁
Én mondjuk X-en tolom, lehet más eset, nem tudom.

(#207442) #30212352 válasza Mike (#207439) üzenetére


#30212352
törölt tag

Már kezdem elveszíteni a fonalat. Az Xbox rajongókkal megy a harc, hogy ps-re jobb játékok vannak, itt meg az van műsoron, hogy mindegyik xar? :DDD Jól nyomjátok. Lehet át sem veszem a ps-t mert csalódni fogok...

(#207443) .LnB válasza seniman (#207438) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Azért a szidás és a negatív kritika között van különbség.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#207444) Wesder válasza #30212352 (#207442) üzenetére


Wesder
félisten

Ha túl nagy elvàràssal ülsz le egy jaték elé akkor igen, csalòdhatsz.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#207445) F_Peter válasza #30212352 (#207442) üzenetére


F_Peter
őstag

Szerintem azért az értelmesebb hsz. - ek nem erről szóltak hogy köpködjék, vagy hogy szar vagy jó, hanem - még ha nem is lett belőle beszélgetés - felvetettek egy egy témát, pl. technikai háttér, sztorik működése, stb. Ezeket lehet meghallgatni vagy sem, de attól még hogy tetszik egy játék még lehetnek hibái és érdekes lehet. Szeretem az RDR2-t, de ha valaki leírja hogy a gunplay gagyi, akkor nem fogok ugrani hogy "hogy lenne gagyi, hiszen ez az évtized játéka".

Wesder: így van. Én kicsit így jártam. (de az új Bosszúállók filmmel is 😁).

[ Szerkesztve ]

(#207446) hombre[EU]


hombre[EU]
veterán

GreedFall + kis info

[ Szerkesztve ]

Life, Uh, Finds A Way

(#207447) #30212352 válasza Wesder (#207444) üzenetére


#30212352
törölt tag

Nekem a videojáték "olcsó" - nem anyagilag értem, hanem szellemileg - szórakozás. Nagyot nem hiszem, hogy csalódnék. Ellenben ha tudtok nehezebben emészthető, elgondolkodtató játékot javasolni , azt megköszönöm. Érdekes ez a videojáték ipar. Masszív potenciál lenne benne az igényes szórakoztatás kategóriájában, de borzasztóan nincs kiaknázva.

(#207448) Wesder válasza hombre[EU] (#207446) üzenetére


Wesder
félisten

Jònak tűnik.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#207449) F_Peter válasza #30212352 (#207447) üzenetére


F_Peter
őstag

Ajánlom a Hellbladet.

(#207450) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Divinity: Original Sin 2-vel kapcsolatban lenne két kérdésem.
-mennyire kell ismerni az első játék történetét?
-milyen egy ilyen játék irányítása konzolon? Nem frusztráló?

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.