Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#192015) S e t h


S e t h
nagyúr

Az a baj, hogy annyival jobban érdekel a kezdetek óta a mobilpiac, hogy magam előtt látom mindig, hogy mit művelt a Microsoft a mobilos divíziójukkal és nagyjából most sem látom azt a marha nagy stratégiai elemzést, ami alapján az xbox reálisan felzárkózhatna a playstation mellé.
Vagy csak szimplán engem jobban érdekelnek a single player játékok, amelyeket a Microsoft méltatlanul mellőz és szándékosan nem exkluzív játékokat írtam.
A gamepass meg számomra abszolút érdektelen, bár az elgondolást jónak tartom, de nálam pont a tudatos vásárlással megy szembe, mert én azokat a játékokat vásárolom meg, amelyek valóban érdekelnek és nem játszok csak azért egy játékkal, mert bele lett hányva a gamepassba.

Ahogyan látom a környezetemben, a fiatalok jelentős részét valóban a multis játékok mozgatják, de ezekben nem látok akkora potenciált, mivel annyi van belőlük a piacon, hogy muszáj lenne vmi egyediséggel előállni, hogy huzamosabb ideig meg tudják tartani a játékos bázist.
Oké, ebben van a pénz, boldog-boldogtalan veti bele magát a loot boxokba, de még mindig úgy érzem, hogy a ps egyik komoly fegyverténye volt, hogy nem csak a közösségre gondolt, hanem azokra is, akiknek egy tartalmas single kampányra volt szükségük.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.