Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#151548) TazLeacher válasza vg (#151504) üzenetére


TazLeacher
nagyúr

Pont ezzel kapcsolatban beszélgettünk a napokban, hogy van-e értelme egyáltalán ennek, amit csinálnak. Vannak csak kimondott multis címek, és vannak kimondott single címek. De vannak ezek a hibrid sz@rok, amiknél a fele játék kb. fabatkát sem ér. Van egy multis játék, beleerőszakolnak egy ilyen 3-4-5 órás kampányt. Minek? Senki nem azért veszi a játékot, a játékosok jelentős többsége végig sem tolja, sőt, az esetek legnagyobb részében még totál felesleges is. Aztán ott van a másik oldal, amikor van egy tisztességes SP cím, de mindenképp beleraknak valami multit, mert kell. Persze az is olyan lesz, amilyen, egy "B" vagy "C" kategóriás hulladék, amivel ideig-óráig (mondjuk a trófeák kiszedéséig) játszik valaki, aztán lényegében a 99% felé se szagol soha többé. Ennek így mi értelme?

Ennek fényében én nem tudok haragudni erre a hozzáállásra, mert rendszerint az, ami ami másik oldalon van, ami nem a játék profiljába kapcsolódik az tök felesleges, még ha jó is. Egy 20.000 Ft-os játék esetében SZERINTEM nem nyom a lattban egy 3,5 órás kampány. Ahogy egy jó single játékot se azért fog bárki megvenni, mert van benne egy szutyok bugos, élvezhetetlen multi.

Egyelőre egy kivétel jutott eszembe: GTA V. Bár sosem játszottam a multijával, de a számok azt igazolják, hogy az működik. És van mellette egy nem kicsit jó kampány. A sport/autós játékok mondjuk ez alól a rendszer alól kivételek...de kb. az összes többi játékkal ez a helyez. Van normális single, vagy normális multi, de olyan, hogy ez egyben benne legyen egy játékban az kb. 1.000-ből 1. Akkor minek erőlködni?

Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.