Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:30:42

LOGOUT.hu

PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Aktuális:

Kölcsönjáték nyilvántartó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#148562) gjanner válasza Lackooo84 (#148544) üzenetére


gjanner
tag

Az update során tőlem bekérdezett ilyen adatvédelmi dolgokat, hogy mit engedek vagy mit nem (mondjuk sok választás nincs), ez szerintem a jelenlegi EU-s adatvédelmi szabályozás miatt van (ha jól tudom...). Szóval lehet csak erről szólt az update...

Más, DETROIT téma, nekem nagyon bejött, imádom a futurisztikus tech. dolgokat, nem játszottam eddig egyetlen quanticdream játékkal sem, de ebben rögtön megfogott a környezet, "elemzős" módszer, miközben körbeforgathatod a kamerát az esemény körül, a design, szóval tényleg megfogott.
Rögtön elkapott a hév, hogy ezt be kéne szerezni, esetleg a Digit Deluxe-ban, ami tartalmazza a full (vagy még több?) soundtracket is. Jól gondolom, hogy ez nem csak a Pre-orderes-ek kiváltsága lesz? Tehát valószínűsíthetően megjelenést követően is pl. Store-ban digitálisan ehhez hozzá lehet majd jutni? Egyébként ha valami fizikai limitált kiadás lesz, akkor azok általában kód formájában tartalmaznak ilyesmit, hogy soundtrack vagy külön lemezen esetleg? Van erről bármi infó, vagy általában hogy szokott ez működni?
Köszi

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 4 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.