Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Áhm… nem is tudom, ez pontosan micsoda, de annyit meg tudok tenni, hogy megnézem, az első bekapcsolás után mennyi időbe telik, mire letölti és telepíti az alapvető dolgokat.
Lehet, hogy te másképp állítasz be egy készüléket, én pedig másképp csinálom. Ráadásul ide nem kell túl sok minden ,csak néhány alapalkalmazás fog futni rajta. Egy kezemen meg tudom számolni, mit fog használni.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
parandroid
üzenetére
Számítógépház nem vesz el sok helyet az asztalon ? En tuti már elraktam volna máshova.
-
-2,5 mm az már ideális számomra, mert ebben a tartományban még könnyebben is lehet keresni ilyen jellegű asztalt.
-Motor esetében igen szinkron, lábanként egy; vannak olyan modellek, amelyekben maga a lábban van elrejtve a motor, és nem az asztallap alatt van felhelyezve. Szuper lenne egy ilyen kialakítású modellt találni.
-Mindenféle fajta, kialakítású csokoládét, szögtől függetlenül.
-Van olyan kialakítású láb, amely (harmónika) módjára képes mozogni — erre gondoltam. Nekem ez tetszik a legjobban. [kép]
-Árazása körülbelül 500 euró környékén indul. [link]
-Ha minden áron hazait szeretnél , akkor itt 36MM-ig kérheted 5 év garanciával az asztalokat. [link]-Vagy külföld [link] (Bár ennek opciója és választási lehetősége a csillagos égbolt).
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
80×160-as méret nem lesz nagy. Az előző munkahelyemen sok ilyen asztal volt, így egy kis tapasztalatot össze tudtam szedni, és most már van elképzelésem arról, milyen legyen a sajátom.
1. A munkalap egy darabból készüljön, legalább 2,5 cm vastag legyen, hogy a monitortartók könnyebben felszerelhetők legyenek.
2. Dupla motoros megoldást szeretnék, ami halkabb, gyorsabb és erősebb.
3. Álló munkavégzés közben a karom 90 fokos szöget zárjon be ,ez ergonomikus testtartást biztosít, főleg mikor csokit eszek
4. A mélység legalább 80 cm legyen.
5. A teherbírás minimum 100 kg.
6. A vezérlő legyen memóriás, és az sem baj, ha kijelzős.
7. A kábelmenedzsment legyen előre telepítve, középen elhelyezve.
8. A lábak külön állíthatók legyenek a stabilitás érdekében; háromtagú kialakításúak, hogy a legszélesebb magasságtartományban is állíthatók legyenek.
9. A dizájn legyen minél letisztultabb.
10. Minél több év garanciát biztosítson a gyártó.
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
80x160 asztal lesz az ideális, ahogyan kutakodom.
-
-
-
-
-
Nekem több ilyen tartóm is volt ettől a gyártótól. Szeretem, mert jó, masszív anyagból készülnek a termékei, ellenben a festés nem mindig áll a helyzet magaslatán , pontosabban az öntvénylábakról néha lepattan. Ilyenkor garanciális ügyintézés és csere következik.
Fentebbi említett tartó lába is abból van, olyan rücsis festék bevonat van rajta , mint anno a fa villanyoszlopkon , vagy nem is tudom mihez hasonlítani . Vagy talán mint az autók alsó részénél.
-
-
Nekem is pont ilyen, kihúzható billentyűzettartós íróasztalom van, amivel az a bajom, hogy nincs elég hely (60×110).Nem állítható a magassága, pedig néha jó lenne állva is használni.A keskenysége miatt papírmunkára alkalmatlan, főleg a monitorok miatt.Három monitort használok, ebből kettő folyamatosan aktív, a harmadikat pedig meetingekhez.
Jövőre új munkakörnyezetbe kerülök, ahol lesz egy saját dolgozószobám, amelynek alapterülete 2×3,5 méter lesz. Ide szeretnék egy legalább 80 cm mély, motorosan állítható magasságú asztalt. Egyszerűen kell az a 80 cm mélység, mert mindig azt érzem, hogy túl közel vannak a monitorok (2×24" és 1×27"). Ez azazballpot mikor próbáltam kitalálni , hogyan is férjek is el, kábel elrendezés meg ilyenek , az nem is létezik és az ocd-m ordít a fájdalomtól.

És akkor még nem is említettem a notebookot és a dokkolóállványt, új irat tartó szekrényt stb-stb…Lehetne még sorolni, de felesleges — egyszerűen változásra van szükség.
-
Számítógép asztal ez jó téma , nekem is aktuális lesz a jövőre , mert egyszerűen nem férek el rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Vezetékes FEJhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- OTP Bank topic
- Blu-ray lejátszók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest