Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Áhm… nem is tudom, ez pontosan micsoda, de annyit meg tudok tenni, hogy megnézem, az első bekapcsolás után mennyi időbe telik, mire letölti és telepíti az alapvető dolgokat.
Lehet, hogy te másképp állítasz be egy készüléket, én pedig másképp csinálom. Ráadásul ide nem kell túl sok minden ,csak néhány alapalkalmazás fog futni rajta. Egy kezemen meg tudom számolni, mit fog használni.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Módosítottam a dolgon:
Tisztelt Möbelix Ügyfélszolgálat!
Sikerült a három sérült csavart kivenni. Csak a csavarok menete sérült a tartóelemé szerencsére nem. Így, mivel az asztal makulátlan állapotban van, három csavarért irrálisnak tartanám az egész cseréjét. Azonban megköszönném, ha ugyanilyen három csavart, akár ellentételezés fejében, is tudnának részemre küldeni.Egyébként azért nyíródott el, mert nem pihenőállásban lett becsavarva, hanem utólag, amikor leesett, hogy ez kimaradt, és ezért hajlik.
-
-
-
-
-
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
80×160-as méret nem lesz nagy. Az előző munkahelyemen sok ilyen asztal volt, így egy kis tapasztalatot össze tudtam szedni, és most már van elképzelésem arról, milyen legyen a sajátom.
1. A munkalap egy darabból készüljön, legalább 2,5 cm vastag legyen, hogy a monitortartók könnyebben felszerelhetők legyenek.
2. Dupla motoros megoldást szeretnék, ami halkabb, gyorsabb és erősebb.
3. Álló munkavégzés közben a karom 90 fokos szöget zárjon be ,ez ergonomikus testtartást biztosít, főleg mikor csokit eszek
4. A mélység legalább 80 cm legyen.
5. A teherbírás minimum 100 kg.
6. A vezérlő legyen memóriás, és az sem baj, ha kijelzős.
7. A kábelmenedzsment legyen előre telepítve, középen elhelyezve.
8. A lábak külön állíthatók legyenek a stabilitás érdekében; háromtagú kialakításúak, hogy a legszélesebb magasságtartományban is állíthatók legyenek.
9. A dizájn legyen minél letisztultabb.
10. Minél több év garanciát biztosítson a gyártó.
-
csibe1
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Még keveset mondtál: Dell dupla monitoros kar - MDA20 171.184 Ft

Nálam egy régebbi, kihúzható billentyűzettartós asztal van, bal oldalt négy fiókkal, felette pakolórekesszel. A gépet be lehet rakni alulra is, van egy elég széles polc vagy lábtartó. Most éppen a régi gép pihenget rajta, de még bőven van hely mellette.
Nekem megfelel, nem tervezek másikat.
Egy időben én is nézegettem ezeket a motoros asztalokat, de akkor egy csomó cuccot nem tudnák hová elpakolni, így ezért nem is cseréltem le a mostanit. -
-
-
-
-
-
Nekem több ilyen tartóm is volt ettől a gyártótól. Szeretem, mert jó, masszív anyagból készülnek a termékei, ellenben a festés nem mindig áll a helyzet magaslatán , pontosabban az öntvénylábakról néha lepattan. Ilyenkor garanciális ügyintézés és csere következik.
Fentebbi említett tartó lába is abból van, olyan rücsis festék bevonat van rajta , mint anno a fa villanyoszlopkon , vagy nem is tudom mihez hasonlítani . Vagy talán mint az autók alsó részénél.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Elden Ring PS5 játék
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő