Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
fordfairlane
üzenetére
Csak egyetlen oldalról van szó, szóval jó a megoldás. Egyedül ezt a 'readfile'-t nem ismertem, köszi!
Más: ha másik könyvtárba rakom át, attól még elérhetik, hogyha tudják az elérési útvonalat nem? Biztos nincs vmi más megoldás? Nem gond ha bonyolultabb (sokkal), elég ha kulcsszavakat adsz meg, majd megoldom vhogy..
-
Gyomman
aktív tag
1 kérdésem lenne (kezdő): Sikerült megoldanom egy könnyű php kóddal, hogyha az egyik oldalon beírom a helyes jelszót, akkor ezt meg ezt csinálja. Na már most 2 probléma is adódik ebből: az egyik az, h php-be meik utasítással tudom azt megoldani, hogy xy.htm nevű weblapot nyissa meg a php kód. A másik pedig, hogy az xy.htm-re hogy tudom azt "ráerőszakolni" hogy csak akkor jelenítse meg a tartalmat, hogyha jelszóval megyünk rá (tehát pl. ha nem, akkor irányítson át arra az oldalra ahol a jelszót bekérem). Remélem érthetően le tudtam írni a problémát, és előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest