Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Egy kis segítség kellene. A webtárhely szolgáltatónál (a jelenlegi csomagban) nincs cron futtatás. Azonban phpList miatt szükségem lenne rá. Van egy ingyenes tárhelyem a 000webhoston, ahol van cron. Ott php -f paranccsal futtatnék egy cron.php-t a következő tartalommal:
<?php
exec('http://www.akarmi.hu/lists/admin/index.php?page=processqueue&login=usernev&password=jelszo');
?>Miért nem működik így? Van valami szerintetek működő megoldás esetleg?
Maga a parancs böngészőből indítva lefut. -
Siriusb
veterán
válasz
DeltaPower
üzenetére
kösz. és tényleg

-
Siriusb
veterán
válasz
DeltaPower
üzenetére
dupla
-
Siriusb
veterán
Bocs a kérdésért, csak most kezdtem php-vel foglalkozni:
Miként tudom megfordítani a zzz tömbben lévő elemket az array_reverse segítségével?
$kacsa = array("a"=>1,"b"=>2,"c"=>3,"zzz"=>array(dd=>10,ee=>20,ff=>30)); -
Siriusb
veterán
válasz
vakondka
üzenetére
Szia!
Hátha egyből tudod a választ, mert én rengeteg kínlódás után sem tudtam megoldani:
van az index.php, ahogy javasoltad. Ebben található egy swf és egy png beillesztve. Az swf - amikor új tartalom töltődik be a linkek alapján - villan egyet, tehát eltűnik egy pillanatra, visszajön, s kezdi elölről a lejátszást. A lejátszás újrakezdése még nem lenne baj, de ez a villanás zavaró.
Van erre tipped, miként lehet kiküszöbölni? -
Siriusb
veterán
hali!
nem akarok frame-eket használni a keresők miatt. azt a javaslatot kaptam, hogy php-ben include-ot használjam, ami működik is, csak némi gondom akadt. a lényeg:
az oldal tetején van egy fejléc alatta menubar, ezek kellenének fixen, hogy ne töltődjenek be újra és újra, hanem csak a menüben lévő linkekre kattintva a megfelelő oldal.
miként tudom ezt megvalósítani?találtam a fórumban valami hasonló témát, de nem igazán értettem.
teljesen kezdő vagyok php-ben, szóval ha valaki egyszerűen le tudná írni (egy mintát adni), nagyon megköszönném.
jelenleg úgy megoldottam, hogy a fejlécet és a menubart egy php-be rakva include-dal behívom minden lapon, de ennek épp a fordítottja kellene.ha egyéb javaslat van a megoldásra, azt is várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 4 Slim 1TB
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest