Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
Aktív témák
-
Fr4G
aktív tag
Hm, most kicsim megnyugodtam, mert nalam ez nem mukodik...
Egyebkent, ha mar igy raszantam magam commentirasra, akkor feltennek egy kerdest, megpedig : megprobaltam a sajat gepemen, localhostra cookiet letrehozni, de nem mukodik, mert szerintem el sem menti. Mit kellene beírni kiszolgalonak?(ahova elkuldi a cookiet). Probaltam httpd.confban virtualis hostot letrehozni, de nem sikerult, vmi problema mindig volt. Pls help, 2 napja emiatt vagyok ideges. -
L3zl13
nagyúr
Ha nem nagyon bénák, vagy nem akarják szándékosan engedélyezni, hogy megnézd akkor sehogy.
Ha lehetne ilyet akkor kiszolgáltatnád az adatbásisod jelszavait felépítését meg hasonló kényes adatokat. Szóval sehogy.
Inkább mond, hogy mire kell, és lehet, hogy megoldható máshogy. -
LionTm
aktív tag
Kérdésem egyszerü hogy lehet megnézni egy fent lévő php forrását ? Tehát a www.akarmi.hu/akarmi.php forrását szeretném megnézni. Még mielött megtalálna mindenki nem hackelni meg crackelni kell meg ilyen hülyeségekre hanem egyszerüen csak érdekel.
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Egyéni arckép OFF
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest