Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
V8engines
tag
válasz
rainman72
üzenetére
Elmegy az SD, de én is HD-ban nézem ha elérhető. Telekomos embertől megtudtam (mert nem keveset kínlódom a céggel set top box ügyben, hétfőre is időpontom van hozzájuk), hogy az nem valós HD, de színekben és bárhogy is jobb a képminőség. Ha más nem, valamit trükköznek vele. Ja és csak egy 32-es LG-n nézem.
-
V8engines
tag
válasz
rainman72
üzenetére
Köszönöm mindannyiótoknak az infókat!

Öcsémnek sikerült azt a gombot eltalálni, amivel életre kelt. Én meg nyomkodhattam bármit.Most már tévézhetnek öregék. Csak ki kéne már használniuk a HD-nak nevezett adásokat. Erre még nem tudtam rávenni őket, előző Sony-nál sem.
Amúgy vélemény, esetleg képi beállítás ami jó lehet? 43PUS7956/12
-
V8engines
tag
Sziasztok!
Itt még nem voltam (remélem jó helyre is írtam, ha nem, irányítsatok már át), LG tv-s topic-ba jártam eddig csak, meg autó hifi.
Most úgy alakult, lett egy Philips tv (anyukám párja intézett maguknak).
Valaki elárulja hogy első indításnál mit keresgél hálózatot már percek óta?
Telekomos set top box van. Bekötések a helyén, de leírást semmit nem találtunk.
Létezik hogy csak a garanciáról és veszélyekkel kapcsolatos semmi dolgok találhatóak a tv gyári dobozában?Bármi hasznos infót szívesen vennék. Köszi!
Legszívesebben bemennék vissza a boltba és infót kérnék.
De se nem én vásároltam (meg szombat van), ráadásul se nem net-ről, ahol lenne 14 napunk visszadobni.

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest