Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvogabi
tag
válasz
Ferenc
üzenetére
A kisebb, (mások számára nagyobb) hibái ellenére nagyon szeretem.
Hibái lassú menü ( az áprilisi frissítés óta meg mintha bekapcsolás után több időbe telik mire reagál a távirányítóra, ezért a két utolsó frissítést fel se mertem tenni) néha kikapcsolásnál nem kapcsol ki az ambi, és nem gyullad ki a készenléti led, néha csak az utóbbi, akkor duplán kell bekapcsolni.Biztos van még pl smart, de azt nem használom.Azért ezt vettem mert az előd egy 32"7404 volt, és nem akartam 7XXX alá menni.Ami a képet illeti nem bántam meg mert az nagyon szép. -
dvogabi
tag
válasz
Ferenc
üzenetére
Nekem is ilyen tv-m van, Digivel.Most váltottál szolgáltatót, vagy tv-t cseréltél?
Csak azért, mert ha szolgáltatót váltottál akkor elégnek kell lennie egy csatornafrissítésnek, esetleg ellenőrizni a beállítások/csatornabeállítások alatt, hogy valóban kábelen keresi az adókat.Ha pedig a tv-d új, akkor meg egy tv újratelepítése lenne a megoldás, ott lépésről-lépésre kell megadni neki egy-két infót (nem kell frekvencia meg ilyenek). Jó tanács, ha a tv újratelepítésre szükséged lesz akkor a képbeállításokat írd fel, mert a gyári kép nem túl jó.
Ha hülyeségeket írtam akkor itt remélem hamar kijavítanak
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi