Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
pekha
újonc
válasz
kriszko77
üzenetére
Sziasztok!
Sokat olvasgattam a fórumot, úgyhogy segítségül én is leírom a tapasztalattaimat, hátha mások fel akarják használni.
55PHF6309 tv-t választottam. A két csúcsguru áruházában egyhangúan ezt javasolták, bár úgy mentem neki, hogy sam, vagy lg lesz.
Az ár ezekhez képest jobb volt.
Ami miatt választottam: ambilight(nem tudom, hogyan forintosítható,de az biztos hogy sokat dob egy tv-n), látott képminőség, 5 év garancia(előző lg plazmám 7évesen kukázódott, de a tapasztalatok alapján nem fogok meglepődni, ha mára itt már kevesebb várható).
Ezekhez képest a használati tapasztalatok:
Tv képminősége kiváló, jobbra nem is számíthattam. Ambilight super.
Nagyjából ezek az előnyök.
A hibákról itt már olvastam, különböző vérmérsékletű véleményeket.
A menűje valóban gyengus. Lassú, kezdetleges, nagyjából számomra használhatatlan. Valóban arra alkalmas, hogy volume +-, channel +-, bár ez is lassan megy.Frissítést nem próbáltam. Epg lassú, hdd lassú, körülményes.A hangja nekem dobozos. Smart működése kezdetleges. Nem is értem, hogy egy Ph-nél ezek miért ilyen megoldhatatlan problémák. Kivétel a smartnál talán a youtubetv, ami egész jól muzsikál. Ha csak ez a tv -m lenne önmagában valószinűleg csalódott lennék.
A tv-t sony házimozival használom. Egyébként softverileg ez is gagyi, de a hangminősége kitűnő.
Van a rendszeremben egy jó kategóriájú műholdvevő. Ezzel tökéletesen lehet működtetni a smart jellegű dolgokat, valamint ezen keresztül jelenítem meg a többnyire Hd adásokat, amik lenyűgöző minőséget produkálnak.Menű vezérlés ezen keresztül történik, ami itt kiváló,a tv "csak a képet szolgáltatja".
Vagyis nekem hangi, és "smarti" segítséggel a tv tökéletesen bevált.
Azokkal értek egyet, akik a tv-től nem a számítógép funkcióit várják el, hanem tv nézésre használják.
Nekik mindenképpen ajánlom ezt a készüléket.
Igaz ugyan, hogy akik többre vágynak, azoknak nem tudom mi a jó választás, merrt hallomásból tudom, hogy más márkáknál is vannak hasonló problémák. -
TIT
veterán
válasz
kriszko77
üzenetére
Szia!
Még jó,hogy nem az extrem gariztatja,szemét egy banda!
Csoda,hogy valami ott olcsóbb,habár webshopokba jó árak vannak,digi is ad 10%-ot ha az MM-be veszed.
Fleed: Azt válaszd amelyik a legolcsóbb,szerencsére semmi közük a garihoz.
Mondjuk az újbuda centerbe ne vedd mert neekm 1,5 hét után szóltak,hogy megjött,persze emailekre nem válaszoltak.Mondtam,hogy kenjék a hajukra,tőlük 5 m-re vettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest