Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
2012-ben vásároltam TV-t a mediamarkt-ban, akkor még az szerepelt a garanciás feltételek közt, hogy tizen akárhány kg-ig én viszem a szervizbe, a felett pedig kijönnek. Az Philips TV 1 kg-mal több volt, mint az a tizenakárhányas határ... Van hozzá vásárolva garikiterjesztés is még +3 év... de ez most nem lényeg. A lényeg, hogy a vásárlás időpontjában a súlytól függött, hogy ki viszi vagy ki jön ki....
-
rsf
senior tag
Arra utaltam, hogy ha felhívsz pár szervízt(Miskolc vagy Pest) akkor valószínű, hogy tudnak segíteni neked abban, hogy eljuttasd a TV-t hozzájuk.
Lehet, hogy azt mondják, hogy küldenek egy futárt érte és majd visszaküldik ha megjavították. Lehet, hogy azt mondják, hogy jár arra egy autójuk hetente stb.
De lehet, hogy kell fizetned az oda szállításért, de nekem megérne 3eFt -ot, hogy ne várjak 1,5hónapot a TV-mre.
Ezek csak találgatások, de amíg nem beszélsz velük és nem veszed a kezedbe a TV-d sorsát addig csak várhatod a sült galambot
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hardcore café
- iOS alkalmazások
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)