Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
Várom az összevetést. Mondjuk az LG baromi dinamikus, konyhában, hallban van, ahol bulizni szoktunk, arra szuper, bár ott is kb. a fele kiosztásig erősödik a hangerő, attól feljebb csak dísznek vannak a fokozatok.
Ha mást tapasztalsz, akkor lehet kihívom a szervizt, már régóta tervezem, de ahogy mondtam a hálóban a film az elsődleges a Philipsnél, a YouTube ritkán kerül használatba.
-
oszy
veterán
A mély hangszóróra ne alapozz. Arról nem áradoznak ahogy olvasgatom. Meg kellene hallgatni, mert mindenkinek más az elvárása.
Az enyémben cseréltek már panelt is, mert nagyon "felhősnek" találtam. Most van benne egy vadonatúj és arra adtak külön 1 év garanciát. Igaz, hogy ez sem 100%-os, de ezzel már talán együtt tudok élni.
-
PLackó16
csendes tag
Szia,
Én is a kettő között vaciláltam, (pontosabban az 55pus7803 és a 6561 között, de szerintem tök ugyan az a panel a 7503ban és a 7803ban)
Láttam egymás mellett a Corvin plázában és a Westend Media Marktban mind a kettőt.
Sajnos demo anyagok mentek rajtuk, de valahogy jobban bejött a 6561 képe.Ha teheted nézz be az üzletbe, vigyél saját anyagot, és hasonlítsd őket össze

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Milyen routert?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Hibátlan, 32" (81 cm) méretű Panasonic Viera LCD tv eladó
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár én bízom benne, hogy be fog válni.
Ha most cserére szánnám el magam, ugyanúgy Philipset vennék.