Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
Hihetetlen, hazajöttem rápróbáltam a tvre, semmi ki be húzogattam, de semmi látszik hogy be van kapcsolva mert a hettérvilágítás megy.
Erre leülök írni a garanciabejelentést de nem kapcsoltam ki a tvt, 2 perc múlva elkezd villogni a kép, utána kezd sűrűsödni a villogás és egyszer csak folyamatos lett a kép.
Gyorsan csináltam egy gyári beáll. visszaállítását és most kicsi hangolás után újra megy minden.
Nem értem akkor nem lehet szar a panel ha csak bekapcsol? Vagy nem tudom, most használom meg terhelem ahogy csak tudom és majd látom, de a hibabejelentést csak elküldtem mert ma van a 3munkanap utolsó napja és örülnék ha kapnék csere készüléket. -
hitman,
őstag
Mindenképp utánanézek ennek az elállásnak, gondolom nem olyan egyszerű mint egy telefont visszaküldeni meg ugye visszacsomagolni se.
Nagyon megvagyok lőve mert a régi tvn is volt egy én általam felszerelt rgb ledcsík és amikor ezt meglattam működés közben majd elajultam a gyönyörtől
Szóval nagyon sajnálom hogy beszart mert nagyon megszerettem ezalatt a pár nap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Keresünk dokkolókat
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest