Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
válasz
üzenetére
Samsung garanciális javítás. Vagy fel is hívhatod őket, hogy van egy 32-es TV-d X hibával, mi a teendőd. Ha budapesti vagy, akkor az lesz a válasz, hogy vidd be az Oktogon szervizbe. Ha nagyon erőszakos vagy, akkor talán azt fogják mondani, hogy "ügyfél elégedettségből" kimegy a szerviz.
-
lorinser
senior tag
válasz
üzenetére
Tetszik vagy nem, de a "nagyobb márkánál" sincs minden esetben helyszíni javítás. A Samsung-nál vagy az LG-nél is van olyan, amikor a javítás miatt a szervizbe kell vinni. A samunál ráadásul a 10 kg alatti TV-ket (az összes 32"-es, de már jó néhány 40"-es is ilyen) neked kell a szervizbe vinned.
Nem tudom miért nem tudnak ők is leszerződni az egész országban a tv szervizekkel, mint a többi gyártó?! - ez viszont egy nagyon jó kérdés
-
válasz
üzenetére
Ha a Telekom a kábelen ezt meg meri lépni, vagy meg merné, akkor az jó lenne, mert a akkor a többiek ezután rá mutogatva követnék. Erről is beszéltek az ismerősök. De senki nem akar felháborodott előfizetőt és emiatt el is veszíteni. Egy nagy és egy kisebb műsorterjesztőtől vannak ezek az infók. Most mindenki lapít és úgy gondolják, hogy max 5 év alatt addig kurtítják az analóg csomagot, amíg emiatt lassan mindenki vesz laposat vagy legalább STB-t. Ez egyébként már legalább 1 éve látványosan zajlik is... így akkor legyen 4 éve

Ők egyébként főleg nem a 4K miatt várják, hanem sok helyen ez akadálya a kábelNET bővítésének vagy a több HD csatornának. A 4K-ban egyetlen szakmabeli' sem hisz. A TV gyártók Marketingesei csinálják kínjukban, hogy fenntartsák az érdeklődést és a vásárlást. De hátha a 4K, lesz a TV-zés Steve Jobs-a.
Ki tudja ezt megítélni?

Ennél többet viszont nem akarok ide offolni. Elnézést a többiektől is.

-
Zahire
tag
válasz
üzenetére
Nem mondod komolyan, hogy a Philipsek között nincs egy megbízhatóan működő, 127 cm - es készülék, ami HD-s ? Akkor az egész Philips cég egy nagy szar, vagy mi ? Akkor minek ez az egész topik ? Csak azon filozófálunk , hogy milyen szar a Philips tévé ? Mert ezek szerint ez a lényeg !

-
fabias82
tag
válasz
üzenetére
Nem kell egy kalap alá venni egy sorozatot szerintem meg..és nekem nicns UPC szolgáltatás a környéken hála égnek és nincsenek ilyen bajok. Az android rendszer -el gondolom gyorsabb is a tv nem arra gondoltam hogy tele pakolom majd a tévét alkalmazásokkal meg szir szarokkal!! De mintha neked már lett volna ilyen tv-d és úgy beszélsz róla...és pont olyan szolgáltatóval ami a környékemen van?

-
ANDROID???
addikt
válasz
üzenetére
Sajnos nincs statisztikám..
Abból kiindulva, hogy a általában ilyen topicokba azok írnak akik keresnek (szóval kérdéses , hogy melyik típust válasszák), vagy bajuk van a tv-vel. Az elégedett felhasználók, nem fognak sűrűn beírni, hogy "jajjjjj milyen fantasztikus tvt vettem"..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
access_denied
senior tag
válasz
üzenetére
#12078 Luck Dragon
Nem a ledek fényereje, hanem azok irányítása rossz. A korábbi tévémen ez teljesen rendben volt. Ennek a ledjei a tv szélén vannak úgy elhelyezve, hogy az egész falat beterítse. Ez értelmetlen. Készítek fotót, hogy lássátok a problémát.
#12079 Pumma
Nyilvánvaló. Vagy ezt megelőző helyes tervezéssel ami nem történt meg.
-
ANDROID???
addikt
válasz
üzenetére
A UPC is egy kalap sz.r, mert ugye ilyenkor hívod a szerelőt stb. idő ....
Nem jó ez, hogy megy a havidíj és a tv-t meg nem lehet normálisan nézni, a Philips és a UPC pedig mutogat egymásra. Mondjuk érthető, az a legkönnyebb.
Az tuti, ha van másik kártya ki kell azzal próbálni, ha úgy sem akkor tv szervizbe, ha azzal megy akkor hívni kell a UPC-t.Nekem a box vacakolt ( a tv csak 4-es széria), csak ez T-s. Hívtam a szerelőt jött cserélte.
-
syC
addikt
válasz
üzenetére
Szép tv, szobadísznek is ideális. Bár ha működne, még jobb lenne.
Komolyra fordítva a szót: egyre közelebb kerülök a hiba detektálásához. Konkrétan miután 1-2 napig hibamentesen működik, egyszer csak [upc mediacard] amikor átkapcsolom a 156-os csatornára [Eurosport HD, néha 152 - Sport1 HD, ill 158 - Eurosport 2 HD is], akkor fagy meg teljesen, tehát semmire nem reagál. Ilyenkor csak az segít, ha kikapcsolom , kihúzom 220-ból, várok egy kicsit, vissza dugom. Ezután [ én még nem nyúlok a kapcsolóhoz, várom a fejleményeket:] magától bekapcsol, villog párat az ambi, majd kikapcsol. Ezután én bekapcsolom távirányítóval, és minden tökéletes. Max 2 napig.
Kellene szerválnom egy upc mediaboxot, és azzal kipróbálni, hogy vajon a cl+ foglalat - kártya fagyasztja-e, vagy a tv szar.
-
lorinser
senior tag
válasz
üzenetére
"Hát, annak hogy nézel egy adást, és felvennél egy másikat, annak vannak korlátai" - véleményem szerint ennek egyetlen korláta van, az pedig a szimpla tuner és nem is minden esetben van szükség CI+ kártyára (egyébként a PUS7600-ban dupla CI+ kártyahely van).
@access_denied 2015-09-30 16:00:39
Most egy kicsit jobban utánanéztem és a Philips a PIP-et Multi View-nak hívja, így tehát a PUS7600-ban van kép a képben (PIP) funkció mivel dupla tuner van benne (de ezt írja is a kezelési kézikönyve). -
cigam
titán
válasz
üzenetére
Akkor szelektív a készség. Nemrég itt is írtam, hogy ha rendezni szeretném a csatornákat, akkor hibásak az ékezetek. "...Bejelentjük a problémát és reménykedünk, hogy hamarosan lesz megoldás...."
Közben előjött egy másik gond:[link] Amint behívom az EPG-t, és nem lépkedek ide-oda, csak várok pár másodpercet, egy mediacard-os üzenettel örvendeztet meg.
Értem én, hogy nem több 100ezres TV, de attól még tudhatná normálisan azt a keveset amit beleraktak. (Ja, és a timeshiftben tekerés miatti fagyást nem is említem) -
TIT
veterán
válasz
üzenetére
Attól tönkremegy más is,itt gyári hiba volt mert vissza is hívták őket.
Én is húzogattam ki-be mégse ment tönkre.
Az furi,mert 1 pixelhibával nem veszik vissza.
Akkor ezek szerint a samu,lg ennyire pixelhibás?Nekem is....
Az a 2 márka hidegen hagy,azért nem is nézek arra.cigam: Akkor azoknak más a szoftvere mint a felsőbb kategóriának.
-
cigam
titán
válasz
üzenetére
Nem vagyok a jártas a gyártástechnológiában, de tippem szerint jóval többe, mintha csak beszerelné. Kézműves gyártástechnológiában gyártva, akár párba is válogathatják az alkatrészeket, de miért tennék ezt egy gyártósoron? Megrendelik az adott paraméterekkel jelentkező alkatrészt, aztán szépen mindenikből TV lesz.
Amúgy meg mielőtt valaki verni kezdi az asztalt,jobb ha elolvassa, mit mond a törvény betűje a pixelhibáról. Természetesen gyártók vállalhatnak szigorúbb paramétereket, lásd 3/30 napos pixelhiba garancia. Gyakran lehet a boltban is vásárolni "pixel ganciát". De amúgy bele kell nyugodni, hogy így jártál.
TIT
26pfl2908 -
TIT
veterán
válasz
üzenetére
Mai világba minőségellenőrzés?
Ha lenne akkor nem lett volna egy csomó onkyo hdmi hibás ás ha náluk van ilyen,akkor mindenhol.
Nem fog senki minden egyes darabot letesztelni(arról azért tudnék)
Pixelhibánál nem cserélnek csak ha 3db van 1 négyzetcentin,ami azért nem sűrűn fordul elő.
Nekem az lg moncsim és a toshiba laptop is ami samu panelos pixelhibás,és a hajamra kenhetem mert senki nem foglalkozik vele. -
cigam
titán
válasz
üzenetére
Szerinted mennyi ideig tart letesztelni, hogy minden pixel működik-e? Mivel ez a teszt nem költséghatékony folyamat, igencsak megdobná a készülék árát. Arról nem is beszélve, hogy simán elképzelhető, hogy mire hozzád ér 1-2 bizonytalan pixel, ami átment a teszten, az beadja a kulcsot.
TIT
Köszi a tippet! Maholnap kipróbálom. -
TIT
veterán
válasz
üzenetére
Egyik cég se fogja egyesével letesztelni a pixelhibát,főleg,hogy 1 pixelhibával nem is cserélik.
A pixelhiba pedig a panelgyártó sara.cigam: A listánál lehet kedvenceket választani és az epg egy gombnyomásra bejön,nem kell a listába bemenni.A mediacardnál is lehet kedvencezni.
8 éve se volt már sleep a philipsen nyugi,ami elég baj. -
lorinser
senior tag
-
sirály69
őstag
válasz
üzenetére
Ez van a garancialevélen:
"Amennyiben a kicserélés, vagy a kijavítás
olyan terméket érint, amelyre a Philips a jogszabályban előírtnál hosszabb jótállási időt
vállalt, akkor a Philips a terméknek a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére,
illetve az új hibára csak a jogszabályban előírt jótállási időt vállalja."
Hogyan értelmezitek? Már áradt vagyok...
-
JokerMaffia
tag
válasz
üzenetére
Sziasztok!
Ismételten köszönöm Luck Dragon, Pumma . Igen a hozzászólásokat olvastam. A készüléket általános műsorok megtekintésére használnám, néhány 3D-s film megnézésére, adathordozókról. Képátló és az ára, ami megnyerő volt számomra. Az okos funkciói nem érdekelnek. Valószínűleg nem fogom őket használni, megelégednék csak a 3D - vel

J.M.
-
JokerMaffia
tag
válasz
üzenetére
Sziasztok
Csabiapu73, dualcore, Luck Dragon, Pumma köszönöm a segítségeteket. Sejtettem, éreztem, hogy fals információ. Mindenképpen szándékozom még vele várni, lehet jövő év elején vásárolok,remélve a tetemesebb leárazást. Lehetséges, hogy jobban járnék a magasabb kategóriájú olcsóbb készülékkel? [link] "48 col méret 25 négyzetméter szobába nagynak vélem, esetleg kisebb átmérőben hasonló tudású tévék nincsenek? Köszönöm.
J.M.
-
TIT
veterán
válasz
üzenetére
Te hablatyolsz,arról nem tehetek,hogy nem érted mit írok mert nem vagyunk egy szinten.
Miből gondolod,hogy nincs kereskedelmi végzettségem?Elárulom neked,hogy csak nekem volt+pár embernek ahol dolgoztam és szakképzett vagyok másokkal ellentétben.
Neked talán az van?
Mit tanítottak nekem azt nem tudhatod de nyugi engem megneveltek,ellenben a mai fiatalokat és az egyik legjobb árutanárom volt.Én még a rendszerváltás után végeztem.
Nem a másikat szapulom,hanem tényeket írok.(az,hogy neked az már szapulás az a te bajod)
Nemcsak tv,hanem komplett híradástechnikai végzettségem van,nem scannelezem be a bizimet a kedvedért.
Ja és nem tescoban dolgozom nyugi.
Miért akadsz ki a tv kalapáccsal verésen dolgon?Én voltam ott a samu gyárban Jászfényszaru-n vagy te '93-ban?Elvakult koreai fan vagy és nekem beszélsz részrehajlásról?
Ebből látszik,hogy csak kötekszel és te leszel ezzel hiteltelen.
Azt mondasz amit akarsz nem érdekel,mert akiktől kell megkaptam az elismerést.
Az,hogy te nem látod a képminőségbeli difit mert elvakult lg fan vagy az a te bajod,csak ne reklámozd mert nem igaz.A tesztelők is kamuznak ugye és csúnya rosszfiúk mert azt merik írni,hogy koreai nem a legjobb tv adásnál képminőségben.
Csak tudnám mit keresel itt amikor még philips tv-d sincs.
Az igaz,hogy nem kell általánosítsak mert ami volt pár éve nem az van most,de az lg képe akkor se tetszik és rosszabb mint a philipsé.
A pana szídásomhoz(amit tesztek is bizonyítottak),hogy nem csinálnak kiemelkedő minőséget 1-2 kivételtől eltekintve csak annyit,hogy a legstabilabb,minőségibb márka volt nekem,de ha annyira jó neked mind akkor miért lg-t vettél?
Ha hosszú amit írok és nem izgat ne olvasd el,nyugi gyorsabb elolvasni mint begépelni
-
csalafinta65
senior tag
válasz
üzenetére
Te, Pumma...nem fejeznéd be itt ezen a ponton? Kurvára unalmas, fárasztó, okoskodó, kötekedő vagy. Szívem szerint azt mondanám, hogy takarodj, de nem mondom. A szép szóból értenél? Köszönöm, köszönjük. ( TIT fórumtárs tudása megkérdőjelezhetetlen, és eggyé vált a fórummal. Cél nélküli ingerlése belőlem vált ki agresszivitást. Elég volt!
-
TIT
veterán
válasz
üzenetére
A komolytalan és vicces te vagy.Mi a szakmád,hogy meg mered kérdőjelezni a tudásom?
Nem írom le ki de neki is herótja van tőled.
Te óvodás voltál amikor én már ilyeneket árultam,kicsit több tapasztalatom van mint neked.
Nem pocskondiáztam a többi márkát ok nélkül,sonyra,panára több hónapja írtam,hogy nem az igazi,de tesztek is alátámasztják amit írtam és látom is saját szemmel.
Ha neked nem segítség amit írtam az a te bajod,te se segítesz sokat.
Ha rosszat merek írni az lg-ről te rögtön jössz puffogni.
Egy philips topicba hagy ne kelljen ismerni az lg-t.
Lg-t se szídtam csak leírtam a tényeket,moncsiba is van és jó,de tv-be más+ott láttam a 3d-t jól,akkor miért szídnám.
Olvass kicsit utána miket írnak az lg-ről meg samuról.
Kicsit ellentmondásos amit írsz:dícsérem a philipset és a másik szavaddal meg szídom?
Leírtam,hogy a philipset nem szeretem különösebben mert középkategóriát csinál általában(kivéve az alu mini hifi 70-től)de tv-be jó és ht.-ba.
A hibáit nem hallgatom el,ezért szídom?A sony se sony 95-től kb.de te honnan is tudnád?Én viszont tudom mert ott voltam és láttam,a samut is,hogy '93-ban kalapáccsal kellett verni,hogy a kép jó legyen,mert a kábelek nem voltak fixálva.
Egy márkába bíztam csak de már abban sem a hdmi hiba miatt.
Korea meg mindig középmezőny lesz nekem,de ha teszteket nézel rájössz,hogy nincs olyan képük,de,hogy megnyugodj élőben se tetszik.
Szerencsére nem izgat mit mondasz a tudásomról mert 25 év alatt nemcsak a kosz ragadt rám és többen elismerik+van intuicióm ami sokat segít.Most miattad kell mindenkinek ezt a regényt végigolvasni,pedig nem erre kiváncsiak.
Kösz Csalafinta,tudtam,hogy egyetértünk sok mindenben.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
üzenetére
Amíg itt fel nem tűnsz, teljes nyugalom honol. E is tény. Több user, és még teszt is megerősítené. Ezen picit gondolkodj el! Köszönöm,( TIT sok-sok igen hasznos infóval gazdagította, gazdagítja eme topokot. Elfogult? Ez megbocsájtható. Minden Philips tulajnak is, ugyanúgy.)
-
-
TIT
veterán
válasz
üzenetére
Nálad nem viccesebb aki itt bábáskodik az lg mellett és mint valami kém belülről figyel.
Amúgy mindenhol van még analog és mazoista vagyok+utálom a upc stb.-jét és a másik tv-hez cseréltem mediacard-ot.Tv-t meg alig nézek.De olyan tv-m van(nem lg és samu),hogy megengedhetem,hogy analogot nézzek mert olyan képe van még így is.
crt tv-m beszart 11év után ha figyeltél volna írtam és azt is,hogy most milyen van. -
-
TIT
veterán
válasz
üzenetére
6509 az muteré,de voltam moziban és ott se jött ki a 3d,igaz másnak se,úgyhogy a tv jó....mondjuk.
Legalább jó a képe,nincs foltosodás,lilásodás.
Csak tudnám melyik lg-n jött ki mint az állat a helikopter,szerintem a 650 vagy 730,de mindegy mert már kifutottak.
Na majd az M4 lesz jó 3d-ben
-
Mrqz
csendes tag
válasz
üzenetére
Szóval az előítéletet inkább hanyagold, mert mindkét változat alkalmas a jó 3D megjelenítésre.
vö. az eredeti hozzászólásommal:
mindenki induljon ki saját tapasztalatból elvégre...A fentiek alapján kár volt előjönni az előítéletekkel. Kb. akkor vettem az első 3d tévémet amikor itthon legelőször megjelent a technológia...azóta csak passzív 3d-t nyúztam... Tehát letettem mellé a voksomat, de nem győzött meg, vagy mondjuk úgy, az évek alatt elbizonytalanodtam. Elég sokat teszteltem ismerősnél is ha épp vettek vmi újat stb. Ennek alapján visszafelé ítélek és nem pedig előre! És semmi gondom a térérzékeléssel
Amikor egy 55"-ös samu aktívot néztem, leh***tam a bokám.
Igazad van abban is hogy a passzív a moziban nagyon bejön. Na pont ez az élmény az amit a passzív tv-imtől is vártam de nem tudták hozni. Kivéve az előbb említett s-betűs példát. Egyébként egy Philips guru eladóval találkoztam (sztem a telója is ambilightos volt
). Azt ő is aláhúzta, hogy az aktív térérzetét nem tudja elérni a passzív, ebben egyetértettünk. Emellett persze drukkolt, hogy 20 percnél tovább kibírjam az aktívot így ennek magam is szorítok! Összegezve tehát, nem gondolom egyiket sem jobbnak v. rosszabbnak... Pont azért maradt fenn mindkettő, azaz nem tudott egyeduralkodóvá válni egyik sem, mert mindkettőben mások az előnyök ill. más a hátrányuk. -
TIT
veterán
válasz
üzenetére
Én is ezt akartam írni,hogy nem biztos,hogy felezi(a tévhittel ellentétben)valaki kitalálta ezt a propagandát(samu)és terjed.
Más:Ha meg nem próbálhatod ki sajáttal akkor nem veszed meg,rögtön megengedi.
Én se tapadtam rá soha senkire,csak a nyomi vezetők akarják ezt. -
dualcore
őstag
válasz
üzenetére
Tény hogy tartalom az UHD-ra még nincs.
Én személyesen kipróbáltam, egymás mellett az UHD és FHD, forrásanyag ugyanaz (mindig tv) Elosztóval a két tv be bedugva, és nem rosszabb az UHD-ban az SD adás képminősége.
Tudom hogy ezt írják, de ez nem minden esetben igaz.
Viszont kipróbáltam UPC műholdas szolgáltatással is, azon rosszabb volt az UHD az tény, de az alapminőség is elmarad a mindig tv-hez képest. -
Trak
addikt
válasz
üzenetére
Ez bevált gyakorlat a gyártóknál, nem mindenkinek van saját képviselete, szervize minden országban.
Sokan pedig szervizes cégeket bíznak meg az adott országban, hogy szervizeljék a termékeiket, de sokszor ezek a cégek csak az alap hibákat tudják elhárítani, ha valami komolyabb gond van, akkor küldik ki külföldre.
Nem biztos, hogy rosszabb egy külföldi szerviz, mint egy hazai. Ha úgyis hozzák-viszik a terméket, akkor nem biztos, hogy több idő lesz így a szervizelés. -
dualcore
őstag
válasz
üzenetére
Sajnos fogyasztói társadalmat élünk. Az a lényeg hogy a minimumot teszik mindenbe, működjön és kész, úgyis pár év és lecseréli az ember, (már aki tudja). Akinek nem elég a minimum az válassza a prémiumot bőséges felárért.(már aki tudja
) Nekünk marad a kompromisszum. 
-
TIT
veterán
válasz
üzenetére
Szerinted honnan?Innen meg netről,nem én találtam ki,főleg,hogy 730-as is produkálja ami felháborító mert nem belépőszintű.
Azt írtad a hw.gyenge és azért lassú a menű...azon meg nem lehet segíteni csak ha beletesznek komolyabb hardware-t....ami kizárt.
A te lg-d nem foltosodik? -
TIT
veterán
válasz
üzenetére
Azt tudom de a 8109 nem mostani és ott talán máshogy van.
Ha a hw lenne gyenge(ami nagy felelőtlenség lenne)akkor nem gyorsulna frissítéssel a menü.
Amúgy nem tudom milyen hw kéne egy ilyen semmi extra menühöz,ami állítólag elavult,de hol gyors hol nem...ezért se a hw. a gyenge. -
Dave567
veterán
válasz
üzenetére
Hát pont ez a baj, hogy ott is telivan ilyen szennyekkel.
Jó műsorok, nem sokról tudok, már a híradó a blikkel együtt teli van hazugságokkal, egyedül a természetfilmeknek van jelentősége, meg az ilyen amcsi motorok eés hasonló társainak, na meg a sport csatornáknak, de ehhez nem kell hű de drága tévé.
Nem biztos, hogy ki mondottan arra kell tévét venni, lehet csak mozira is használni, ahoz megértem a méreg drága tévé megvételét. -
-
válasz
üzenetére
Olcsó húsnak..
Köszi, mert piszok nagy választék van ám 20" LCD TV- knél.
2 éve vettem egy kifejezetten olcsó 61 cm- es Sharp- ot, az meg mindent tud penről lejátszásnál, sajna nem volt 20" méretben.
Attól, hogy nem 3D, 4k meg okos, még nem kéne használhatatlannak lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Hazánkat elkerüli a Poco Pad X1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Philips 58PUS6504/12 Smart LED Televízió, 4K Ultra HD
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.28
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És ha új készüléket vennék akkor is Philips lenne, ambi light mindent visz. Annó, hirtelen felindulásból és a másfél hónap várakozás után váltottam márkát 
. Ettől függetlenül én is ambilightos tv-t vennék, csak azért na.. botrány, amit a fórumtárssal műveltek.