Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsee326
tag
Sziasztok,
Egy 16-os octavia kombi az alany. A hátsó ülést (padot) ki lehet hekkelni valahogy normálisan? Gyerek behányt, egyelőre a nagyját sikerült takarítani, de úgy láttam ment az övdugó mellé is, az nem túl hozzáférhető. Vagy maradjon valaki hozzáértő tisztító?
Köszi -
Dzsee326
tag
Sziasztok, kicsi segítséget kérnék.
'16-os octavia az alany, nekem ez az első futamom auto sötétedős belső tükörrel. Merre van ennek a fényérzékelője? Át lehet b@szni valahogy? Kicsit olyan random működik. Vannak erre ilyen fantasztikus lámpás parasztok, hogy látom a koponyám röntgen képét a tükörben, ez meg hajlamos nem sötétedni.
Valahol mintha olvastam volna, hogy ha kint világos van, nem sötétít, ez lakotton kb így is van. Nade amikor jönnek mögöttem, és nappal van a kocsiban, sokszor akkor sem.
Valami ötlet vagy okosság? Thx -
Dzsee326
tag
Sziasztok,
Az alany egy 16-os octavia. Na most az történt, hogy amíg kocsit mostam, drága gyermekem beleb@szta a kulcsot a középkonzolon a szivargyújtóba
. Hol lehet annak biztosítéka? Remélem alatta jó szokás szerint. Szívás cserélni? Esetleg nézzek szét a táblán?
Ugyanitt érdekelne, kupakot lehet-e rá szerezni... Telót tölteni azért még használgatnám -
Dzsee326
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Köszi, csak addig nem akartam piszkálni, hátha valami trükkje van
-
-
Dzsee326
tag
Sziasztok,
#232730 Erre valakinek valami okosság? Le is fényképeztem közben a pöckömet.
Vagy vigyem el valami kulcsoshoz? -
Dzsee326
tag
Sziasztok,
Nemrég egy '16-os Octavia tulaja lettem
Olyan kérdésem lenne, hogy ha jól láttam, a kulcs szár független a toktól, és egy kicsi, kb 1mm ármérőjű pöcök tartja. Namost a használatban levő kulcson ez a pöcök elkezdett valamikor szépen kifele jönni, lassan 1,5-2 mm-re kiáll. Vissza lehet ezt valahogy tolni? Menetet nem láttam rajta, csak úgy az ujjam/körmöm nem viszi.A másik, hogy elég szűk az utcánk, így kb tökig kitekert kormánnyal fordulok ki a nagykapuból, ilyenkor hallok némi halk nyöszörgés szerű hangot. Apám fordja hasonló, csak az hangos, meg nem foglalkozik vele, évekkel ezelőtt neki a szervo rásegítést mondták hogy lassan vége. Lehet valami ilyesmi nálam is? Szerintem őszi szünet táján jutok vezérlés cserére, akkor biztos rákérdezek, csak kevéssé hozzáértőként ne mondjanak nekem túl nagy hülyeséget...
Köszi

-
Dzsee326
tag
Sziasztok,
Használtautó vásárlás előtt állok, [ezt az octaviát] nézném meg holnap. Nagyjából ez az az összeg amit rá tudok szánni, max 1-2 100-assal több ha esetleg más ötletetek lenne.
Van-e jó tanácsotok mire kéne figyelni? Ez már a szíjas motor lehet évjárat alapján? Tegnap amit néztem volt némi fura kopogó-csattogó hangja (meleg indítás után), ez mennyire lehet normális? 4 éve volt egy 1.2 Jettám, de már nem nagyon emlékszem rá. Kézifék mennyire nehéz? Annak is fura szorulós érzete volt.
Természetesen lesz állapotfelmérés is, csak először nekem tetsszen, meg sima felhasználóként szeretnék észrevehető hibákat kiszűrni.Köszi
-
Dzsee326
tag
válasz
zoo8800
üzenetére
Hoppá, valami történt, igaz ott hagytam nyitva még napközben. Keresésre egyébként dobja, de leírás alapján az is fapad a feketéhez képest. Úgyhogy egyelőre megkukkantom a feketét, persze ha olyan árat tud mondani a kereskedő cserére.
Egyébként jó tanácsot tudnátok adni, laikusként mit lehetne/kellene látni az autón? Nyilván ha nem látok hallok semmi csúnyaságot, és megegyezés közelbe kerülnénk, utána majd még lenne egy szerelős/átvizsgálós kör. Esetleg ezt egyszerre kéne intézni?
Itt kérdezném is meg, hogy ha nem találok ismerős rávehető szerelőt, jó választás lenne-e az állapotfelmérés.hu? Vagy ajánlani tudtok valakit?
Thx -
Dzsee326
tag
Sziasztok,
Azért írok ide, hátha tudtok tanácsot adni. VII Golf kombit szeretnék venni, van ez a 3 versenyző: [fekete] [kék] [szürke]
Kb ez a tetszési sorrend is. Melyiket lenne érdemes így hahu alapján először megnézni? Sajnos keret nem nagyon lesz rá több, ehhez is az kell, hogy a mostani tragacsomat valahol normális áron bevegyék... (+ kezdő szervíz, ha szükséges)
Van még egy DSG-s, de az az erősebb 1.4-el, így szerelői tanácsra az kérdőjeles
Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox tulajok OFF topicja
- Robotporszívók
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Polycom P017-POLY-Studio-X50-TC8 - 4K Videokomferencia pult - kamera kijelzővel - Új ára 917.000Ft
- Elektronikus tárolómérleg árazómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- WELOCK ToucA51 Pro
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Asus TUF A15 Gaming Laptop! Ryzen 7435HS / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / RTX 4060 8GB! BeszámítOK
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Hol lehet annak biztosítéka? Remélem alatta jó szokás szerint. Szívás cserélni? Esetleg nézzek szét a táblán?
Olyan kérdésem lenne, hogy ha jól láttam, a kulcs szár független a toktól, és egy kicsi, kb 1mm ármérőjű pöcök tartja. Namost a használatban levő kulcson ez a pöcök elkezdett valamikor szépen kifele jönni, lassan 1,5-2 mm-re kiáll. Vissza lehet ezt valahogy tolni? Menetet nem láttam rajta, csak úgy az ujjam/körmöm nem viszi.