Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
őstag
válasz
zuchy
üzenetére
Tegnap meg volt a Pirelli SF3 próba, igaz csak városban, de hát ugye a kis utak nincsenek takarítva, a takarított utakon is volt már sok helyen egy kásás réteg. Na abban úgy autóztam körbe egy tötymörgőset hogy öröm volt nézni. Letaposott havon is jó volt, sőt, a garázs előtt is szélesítettem vele a lapáttal takarított részt a 15 cm-es hóréteg letaposásával (legalább ne a mély hóba szálljak ki). Ott és úgy csúszik meg, ahol vártam, ott és úgy pörög ki, ahogy vártam, a korábbi téigumis tapasztalataimra alapozva (Conti TS870 volt). Most sikerült először szóra bírni az ABS-t, eddig nedves, sónedves, szóróanyag miatt egyszerre sáros és nedves úton egyszer sem mukkant meg, pedig provokáltam. Döbbenetesen jól tapad szárazon és ezen a "taknyos" úton is az SF3 és szerintem az Ateca fékje is jól van hangolva és/vagy tervezve. Vagy a személyautóhoz képest nagyobb önsúly miatt tapad jobban minden gumi (a nyári Ventus Prime 3 is hasonlóan viselkedett még hűvösebb időben is).
A DSG váltásába havas úton nem nyúltam bele kézzel. -
Sza_Sa
senior tag
-
Fandango
veterán
válasz
zuchy
üzenetére
Köszi szépen, és tibbike01-nek is.

Másik kérdés, Octavia IV csomagtér világításba milyen izzó kell, mert úgy néz ki, hogy kiégett, hacsak nem kontaktos, mert korábban csinálta, hogy nem világít, de megkocogtattam és világított újra, de már így se világít. Gondoltam kicserélem és kiderül.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Le Mans Ultimate
- Milyen széket vegyek?
- Temu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest