Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
válasz
hdanesz
üzenetére
Nekem ilyen hajtáslánccal szerelt Arteon-om van, szeretem, elégedett vagyok vele. Ezek az autók nagyon hatékonyan tudnak működni, viszont ehhez az kell, hogy a rendszeres töltésük biztosítva legyen.
Ahogy mondod, ha nincs feltöltve, akkor sima benzinesként működik, viszont azt fontos tudni, hogy ebben az esetben működés közben tölteni fogja az akkumulátort, ami többletfogyasztást fog generálni.
Akkor lehet jól kihasználni a képességeit, ha sokat városoznak vele, többször megy rövid távokat. Én reggelente 800 métert megyek a gyerekekkel óvodába, majd további 4 km-t dolgozni. Így hétköznapokon szinte be sem indul a belsőégésű motor. Hétvégente megyünk csak ki a városból, hibrid üzemmódban ~4,5 liter.
Hasonló felhasználásra, fix töltési lehetőség mellett bátran ajánlom ezt a hajtásláncot, ha viszont a kettő közül az egyik nem adott, úgy már kevésbé.
-
rbalint88
veterán
válasz
hdanesz
üzenetére
Toltesi lehetoseg nelkul elengednem a plugin vonalat. Sima hibrid smax, konszern termekekbol Touran, Sharan, Alhambra. Erre a hasznalatra mehet amugy a dizel is, csak 2.0 legyen.
En amugy nem feltetlenul lonem el a teljes keretet, ha van mondjuk 8M-ert is olyan, ami teljesiti az igenyeimet, 1-2evvel idosebben vagy picit tobb meterrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Vízszűrő kancsók, szűrőbetétek, Laica, Brita, etc.-
- Robotporszívók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Vírusirtó topic
- OTP Bank topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest