Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mágus2 #162452 üzenetére
Újabb kérdés, kicsit félve teszem fel
:
Az új ülésén lévő csatlakozóról le tudtam szépen húzni a kábelt egy vékony csavarhúzó segítségével, viszont a régihez speci eszköz kellene, ami nincs nekem. [link]
Ha a régi csatit levágom egy 10cm kábellel, és az újra felrakom, toldassal, abból lehet valami baj? Kicsit ilyen román módszer, de most gozom nincs, hogy honnan tudnék ilyen celeszkozt szerelni.Apum villanyszerelő volt, szoval csináltam már ilyet sokszor, azzal nincs baj, meg tudom csinálni jól, csak kérdés, hogy mennyire kényes a VAG rendszer, fogja-e szeretni.
-
gzbotii
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA VI
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest