Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuchy
őstag
Sziasztok,
megcsináltam a szilikonzsírzást az ablaknál, adni kellett neki rendesen.
Most tökéletes, kicsit foltos az ablak, de parkolásál minden nap egyszer fel-le megy, hadd dolgozzon még rajta... Aztán lemosom/törlöm.Másik téma: Észrevettem, hogy az OMW prémium diesellel többet megy el két regenerálás között, mint a Shell-es prémiummal. Most tankoltam mezeit, de raktam bele Liqui Molly Diesel System Reinigert, szóval az megint beleszól az összehasonlításba. Kíváncsi leszek milyen lesz sima nyállal. Én mindig prémiumot tankoltam bele mióta megvan.
Ja meg a DPF reiniger is segített, ezt írtam már régebben is. 270e km, bontatlan gyári rendszer, (2.0 CRTDI), amíg 300km-t elmegy addig hozzá nem nyúlok. Működő jó gépet nem b@szogatunk.
Ja és 5km-re járok vele melóba (nyáron tavaly is bicóval jártam amúgy, idén is tervezem), de hétévén kapja a 140km-t rendszeresen.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most tökéletes, kicsit foltos az ablak, de parkolásál minden nap egyszer fel-le megy, hadd dolgozzon még rajta... Aztán lemosom/törlöm.
Ja és 5km-re járok vele melóba (nyáron tavaly is bicóval jártam amúgy, idén is tervezem), de hétévén kapja a 140km-t rendszeresen.