Hirdetés
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
Corsa02
üzenetére
Gyenge akksi:
Most hétvégén láttam először, hogy kiírta a kocsi a gyenge akksira figyelmeztetést és hogy menni kéne vele, hogy töltődjön. Kicsit többet matattam gyújtáson (megkapta az egyetlen számomra hiányzó extrát végre, az elektromosan behajló tükröket), meg 2x rövid időre be volt indítva, hogy arrébb álljak. Felraktam töltőre fél napra, nem is volt gond azóta. Lehet, hogy idén már tényleg akksit cserélek (novemberben lesz 7 éves).
Amúgy most már összeállt a fejemben, hogyan jelzi a Golf a gyengélkedő akksit (alacsony feszt).
1. szint: indításkor manőverező fék nem elérhető
2. szint: Klíma funkció korlátozás (mondjuk ezt csak obdelevennel vettem észre, mert amúgy is OFFon volt a klíma)
3. szint: sárga hibajel, kiírja, hogy 12v akksi alacsony feszültség, menj az autóval
Új hozzászólás Aktív témák
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest