Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
Dany007
veterán
A shopok mi alapján kerülhetnek be? Vagy most így az elején akárki bekerülhet, hogy legyen választék?
Csak mert manapság sokat olvasni arról, hogy a webshopok mennyire tisztelik, illetv tartják / nem tartják be azokat a bizonyos törvényeket. -
Dany007
veterán
Hja, nagyszerű kezdeményezés!
Az egyetlen dolog, ami szerintem nincs megoldva, hogy mondjuk PH!-s regisztrációval is rendelhessek cuccokat. Ne kelljen már 65 különböző webshopba beregiznem ahhoz, hogy rendelhessek.
Asszem a depo ilyen volt régen. Volt egy depos reg. Aztán kidobta a boltokat ahol megvan a cucc, én meg megvettem minden nélkül. A boltok kaptak egy depos levelet, felhívtak, lecsekkoltak azt kész.
Most meg az van, már a depon is, ha rendelek valamit, akkor egyszerűen átdob a bolt oldalára és kész. Regizzek be, keressem ki újra és rendeljem meg.
Na ilyenkor szoktam inkább felhívni a boltot, és telefonon megrendelni, de ezt nem mindig szeretik, főleg nem nagyobb értéknél, ami érthető is.
Na, ez csak egy ötlet. Attól függetlenül is nagyszerű munka. Csak gratulálni tudok!
Ha, ez a kollektív regisztrációs dolog még megvalósítható lenne, akkor biztos, hogy überelne mindent a neten. Szerintem.
Aktív témák
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- MacBook Pro 16" M1 Max 32GB RAM 1024GB SSD Astro szürke - Nagyon szép karcmentes állapot !
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi