Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Studi

    addikt

    válasz aleister #54619 üzenetére

    Nehéz figyelmen kívül hagyni az aktuális helyzetre vonatkozó uszító jellegét, ha olyan honlapról linkelsz, ami épp ezokból jött létre. :)

    Igen, évezred, meg állóvíz. Más kultúra, más társadalmi fejlettség. Mai fejjel nézve le vannak maradva sokkal. De ha hozzátesszük azt is, hogy a magát civilizáltnak mondó Európában 80 éve még lemészárolták az embereket faji megkülönböztetés alapján, akkor arra jutunk, hogy mi sem túl rég vagyunk a mai szinten.

    Nadeszóval, értem én, hogy szegény, meg alapvetően iszlám országba ölték meg, meg miért ment oda. De azt is hozzá kell tenni, hogy gyakorlatilag el se jutott oda, ahova indult, és ahol megölték, az egy EU tagjelölt ország. :K Nagyon rossz példa.

    100%-ig megértem, hogy félnek az emberek a "migránsoktól". Ez nem is alaptalan. Szerintem sem egészséges ennyi eltérő kultúrájú, és fejlettségű népeket keverni. De ez nem elsősorban a "migránsok" hibája, hanem az élet velejárója. És abban, hogy ők elindultak a jobblét reményében kelet felé, abban elég erős szerepe van a magát fejlettnek tartó nyugati civilizációk óriási baklövéseinek, pénz és hataloméhségének.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés