Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz spanyoll #37895 üzenetére

    Ezek mindegyike külön-külön is ramzabáló alkalmazás, miért csodálkozol? :DDD Egyébként a leírtak (frissítéshez sincs elég hely) alapján szimplán sz*rul van particionálva a rendszer. Levonó A820-n is alapból feleslegesen nagy a "belső SD", amit szerencsére egy recovery-ből futatható scripttel oda lehet adni a rendszernek, innentől az ilyen üzenet elfelejtve. Ram az csak 1 GB, ezzel azért vannak gondok néha, de 25k-s teló.
    A "nem pöcsöl" érzést elsősorban a programindítást jelző animáció érzékelteti az emberekkel, ha ennek sebességét a fejlesztői beállításokban megfelelő értékre állítod, akkor a késlekedés érzés is lényegesen kisebb lesz ;]

    madgie: Ha nyitod a szifont nem ugrik a gari? Az lenne a gáz, ha nem lenne jobb a szifon, mint az átlag 40k-s droid, hiszen egyféle (na jó max 3) HW-re kell csak megírni az app-okat, és optimalizálni is jobban lehet ilyen esetben. Pluszbónusz alma-marketre előszűrés után kerülhet ki app.

    Kutyus: Neb*ssz már, mi az, hogy NTFS-re nem illik formázni, pont, hogy arra van minden pen formázva, mert mindenhol win7 van ami megeszi.

    t_a_m_a_s : Jaja :K

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés