Hirdetés

Aktív témák

  • sakál

    tag

    válasz dabadab #1813 üzenetére

    Hát jó. Ez az ország kétezer éves. Látott már egy-két dolgot. Volt itt tatárjárástól a törökuralomig minden. A magyar kultúrát, szokásjogot, értékrendet mégse akarta megváltoztatni senki. Máig.
    Azt hogy ''mitől'' és miért magyarellenes az SZDSZ elég nehéz lenne pontosan feltárni. Azt, hogy valamiféle identitászavar, vagy revansista érzelmek táplálják nehéz lenne eldönteni. Viszont, hogy ez miben nyílvánul meg, sajnos nem nehéz.
    A ''magyarellenesség'' kimondása nem jelent semmiféle faji, vallási megkülömböztetést, hacsak nem akarjuk kényszeresen belemagyarázni...
    Azt elfogadom, a ''magyarellenesség'' nem a legjobb szó - a magyarság ellenesség, vagy nemzetellenesség talán pontosabb.
    Az, hogy az állításom fennáll-e, teljesen felesleges tagadni. Az SZDSZ 15 éve munkálkodik a magyar kúltúra és értékrend leépítésén és a ''tolerancia'' és a ''másság'' jegyében igyekszik igénytelen multikultúrális világképét ránk erőltetni.
    Hacsak az elmúlt napok történéseit nézzük : A mai gazdasági helyzetben, amikor egyre csúszunk le a többi volt szoc. országhoz képest, amikor a magyarok egészségi állapota egyre romlik, amikor a lakosság fogyása egyre nagyobb társadalmi problémákat jelent, stb - mi az SZDSZ legfőbb problémája ? Hogy a buzik házasodhassanak, és a droghasználat legalizálva legyen....Szép.

    A szépség az eszed rovására megy

Aktív témák

Hirdetés