Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3011) Qorthral válasza jpm (#3009) üzenetére


Qorthral
őstag

Igen, előrébb kellett volna végeznie. Sutil Bahreinben Vettel versenytempóját hozta, attól minimálisan maradt csak el. Szerintem Kimivel harcolt volna a 2. helyért. Ami a mai versenyt illeti, Sutil a kb 20 másodperccel jobb tempó alapján lazán Rosberg előtt végzett volna, sőt, szerintem Webbert is szorongathatta volna az 5. helyért, mert vele futott azonos tempót.

Azt értem, hogy neked anyagilag megérte Di Resta megvétele, de nem erről beszélünk. Nem azt mondtam, hogy di Resta nem érte meg jobban, mintha semmit sem fejlesztesz. Értsd meg, ami mellett érvelek. Amit írtam, az annyi, hogy Sutil nem csupán ár/értékben jobb, hanem simán értékben is, így mindenképp jobb döntés lett volna. (Persze rosszabbul jártál volna vele, de a pechet/mázlit előre nem lehet kiszámítani.)

Más példa. Szerintem baromi jó döntés volt számomra Ferrarival kezdeni, mondom annak ellenére, hogy Alonso 2. futamos kiesése rendesen hazavágta az egész szezonomat. Ettől még a lehető legjobbat választottam. Ha ezt nem érted, ne is válaszolj. :)

PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.