Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- ldave: New Game Blitz - 2025
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is ilyen vasat szereztem be nemrég, nekem is DIGI optika megy vele PPPoE kapcsolattal, csak pFsense-el. Eddig gyorsabb, mint egy Asus RT-AC68U.
Nálam a sima NAT-olás, DHCP mellett eddig csak pFblockerNG megy rajta deklámblokkolónak, tovább még nem volt időm terhelni egyéb csomagokkal, pár %-on ketyeg csak a CPU, amikor megy a letöltés nagyon, akkor megy csak 20-30% körül.
4GB-ból pár száz MB foglalt csak, 1 GB-ot még sosem lépte át. -
Multibit
nagyúr
Használd az Intel LAN kártyát WAN portnak is! Hogy mit bír a vas, azt nem tudom.
Amúgy az elérhető sebesség nem csak hw függvénye. Az is számít, hogy mit futtat az opnsense, azaz, mivel van terhelve az alapfeladatain kívül. Pl. egy Suricata elég izzasztó tud lenni. A Sensei-ről nem is szólva
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Escape from Tarkov
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Forrmell.enn
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest