Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is sokáig nézegettem, hogy miből építsek ONPSense alá gépet, alacsony fogyasztás, minimum két lan volt az elvárás, és hogy kis helyen elférjen. Nekem mázlim volt, amikor elkezdtem foglalkozni ezzel, akkor került piacra sok HP T620 plus kliens 20 eFt körül és az aprón találtam 4 portos intel kártyát 5.000 Ft-ért. Utána ezt a kártyát cseréltem le egy két portosra, az szintén innen van és 3.000 Ft volt. Így van egy WAN és egy LAN portom, utána jön egy 16 portos Swich. A mostani ajánlatok között nem nagyon találok mást a linkeltnél. Persze az Alin van kínálat több RJ45-ös kis gépekből, de elég borsos áron. Ha meg nem gond a méret, akkor valami SSF brand gép, bele annyi hálókártya, amennyit csak akarsz. Egy T-s Inteles procival tiéd a világ. És még ott a lehetőség, egy több célra használt szerveren az egyik VM-ben fut a tűzfal program.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest