- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
shteer
titán
szia
nekem egy kérdésem lenne:
meghibásodott az alaplapom a gépemben (Abit IC7)
szerviz bevizsgálás megtörtént, túláram-villámkár
meglévő lakásbiztosításunk (ne kérdezd milyen, nem tudom) fedezné az alaktrészt, DE nem jó nekik az eredeti számlája (ráadásul nem is az én nevemre szól)... hanem ''friss'' számlát kérnek, mert ''jelenlegi áron'' térítenek - ez viszont lehetetlen, ki ad nekem csak 1 számlát?
1. mit tehetek?
2. ha más fajta alaplapot veszek, arról viszek számlát, godolom az nem jó
köszi, üdv! -
macilaci78
nagyúr
Gondolom, nem azt csinálja az ember, hogy a másikank direktbe a legsz@rabbat ajánlja, természetes módon legjobb tudásod szerint akarsz neki segíteni, hiszen pénzt ad érte valamilyen formában.
De nekem van némi ellenérzésem: mi van, ha valamelyik területen ugyan van a cégednek megoldása, de a piacon ez elmarad a legjobbtól? Megmondod az ügyfélnek, hogy annál a másik biztosítónál olcsóbb a Casco?
Nem akarok kötöszködni, biztosan van a cégben egy olyan rendszer, mely ápolja a tudást az üzletkötőkben és ápolja az ügyfélkapcsolatokat is, mindemellett a piaci igényekhez és a versenytársakhoz igazítja a portfóliót, de Te is érts meg: nem lehet egy cég egy adott piacon mindenben abszolút első. -
zolinemvicc
csendes tag
Szervusz Levin01!
Én olyan munkát végzek ahol szintén segíteni tudok a felsorolt dolgokban, és még másokban.
Csakhogy mi nem tartozunk egy pénzintézethez sem, objektívek vagyunk.
Kérdésem: mi van, ha a te Bank és Biztosítód egyik termékénél van valamilyen jobb az adott kategóriában a piacon, Te, mivel ott dolgozol, mégis csak a sajátotokat intézed ügyfelednek?
Én ezért nem dolgozom pénzintézetnek.
Az ügyfél igényeihez nem csak 1 xy p. bank termékeit, hanem több intézet konstrukcióit igazítjuk.
Meg ha ott vagy, nm is foglalkozol más intézetek dolgaival, annak ellenére, hogy azok is jók lehetnek.
Nem elvi csapda?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest