Hirdetés

2023. január 26., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) btprg


btprg
aktív tag

Miközben készpénz- meg pénztármentes jövőt remélnek egyesek, azért van aki készül back-up megoldással is:
https://ujtechkor.blog.hu/2022/11/18/par_eve_ki_akartak_irtani_most_panikszeruen_menekulnek_vissza_hozza_keszpenz_elektonikus_penz

"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)

(#2) adlersson válasza btprg (#1) üzenetére


adlersson
tag
LOGOUT blog (1)

Uh, ez nem gabor7th blogja? Ő képzeli állandóan bárminek az elkerülhetetlen összeomlását, ami összetettebb egy husángnál.

毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。

(#3) dabadab válasza adlersson (#2) üzenetére


dabadab
titán

Hogy sikerült kiszúrnod, hogy az? :DDD

DRM is theft

(#4) Slack válasza btprg (#1) üzenetére


Slack
tag

Nagyon remélem, hogy amit linkeltél az valami kamu, mert ha nem, akkor nagyon nagy baj van ott a fejekben. Az áramkimaradásra nem az a megoldás, hogy elkezdenek KP -t nyomtatni, hanem nem kellett volna ész nélkül lekapcsolni az atomerőműveket.

(#5) Narxis válasza adlersson (#2) üzenetére


Narxis
nagyúr

Tűpontos összegzése ez az ő blogjának. :D

I do not fear, for you are with me. All those who defied me, shall be ashamed and disgraced. Those who wage war against me, shall perish. I will find strength, find guidance, and I will triumph.

(#6) ShadowX válasza btprg (#1) üzenetére


ShadowX
őstag

Atyaég, agyrákot kaptam ettől a bejegyzéstől.
Elektromos fizetés? :DDD Az meg milyen? Megcsap az áram közben?
Elkezdtek a németek sok milliárd eurót nyomtatni? Persze, az úgy megy, hogy gondol egyet egy eurózónás tagállam és elkezd pénzt nyomtatni. :N

(#7) moma


moma
őstag

Voltam épp pár hete ilyen aldiban külföldön. Elég szürreál érzés, hogy csak pakolsz a táskádba vagy zsebedbe.

we all deserve a bit of luck.

(#8) tatararpad válasza moma (#7) üzenetére


tatararpad
őstag

Tesco/SPAR párosban van áruházi átvétel online rendelésre, ott is csak beállsz a parkolóba, egy dolgozó meg berakja a csomagtartódba, és kb. ennyi volt az egész. Tesconál van Scan&Shop is, az is majdnem ilyen. Nyilván ez lenne a csúcsok csúcsa, de mivel szerintem már ezek is rohadt kényelmes dolgok, azért annyira nem rágom a körmeim hogy kis hazánkban mikor terjednek el az Amazonos boltok.

[ Szerkesztve ]

(#9) moma válasza tatararpad (#8) üzenetére


moma
őstag

szerintem ez a scan&shop vevői oldalról nem annyira kényelmes dolog. ez jóval kényelmesebb szerintem. a másik amit írsz meg egy online rendelés, amit átveszel egy átvételi ponton.

inkább az van, hogy az lehet hátrány, hogy itt másképp nem tudsz vásárolni. Szóval nem tudsz csak úgy bemenni a bankkártyáddal, hanem fel kell rakni az appot, be kell reggelni, meg ez az érzet itt valahogy erősebb, hogy akkor minden amit veszel nyilván van tartva a neveddel (pedig ha van vásárlói kártyád, vagy online rendelsz akkor is nyilván). szóval az embereknek hozzá kell ehhez szoknia. meg abban is megbízni, hogy jól kalkulál a rendszer, mert kicsit később kapsz egy emailt a blokkal, hogy kijöttél és macerás lenne ellenőrizni nagyobb vásárlásoknál.

we all deserve a bit of luck.

(#10) otapi válasza moma (#9) üzenetére


otapi
tag

Ennél nem csak az lesz névre szólóan nyílvántartva hogy mit vásároltál, hanem az is hogy melyik polcnál időztél el, melyik terméket nézted meg de aztán mégse vetted meg és hasonlók... Egyedül jöttél-e vagy gyerekkel és még sorolhatnám az ötleteket.

(#11) moma válasza otapi (#10) üzenetére


moma
őstag

Igen könnyen lehet. Akinek eddig meséltem inkább idegenkedett a dologtól. Meg sokan nem mennek be a macera miatt, hogy installálni kellene az appot, meg megadni minden adatot eleve. Szerintem ezért csak egy ilyen bolt, van csak itt is, csak ilyen demo, meg szokják a népek. Nyitvatartás is rövidebb mint a rendes boltokban.

we all deserve a bit of luck.

(#12) btprg válasza Slack (#4) üzenetére


btprg
aktív tag

(És #6-nak.) A Reuters hírügynökség cikkét jelölte meg forrásként, nem ő randomolta ki a dolgokat, szóval szerintem nem fake news.

"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.