Pénztárcabarátnak nem tudom mennyire nevezhető, 15%-os árcsökkentés egy (papíron) harmad akkora teljesítményért. Én ezért maximum 399-et (USD) mernék elkérni.
A változás bent kezdődik
Pénztárcabarátnak nem tudom mennyire nevezhető, 15%-os árcsökkentés egy (papíron) harmad akkora teljesítményért. Én ezért maximum 399-et (USD) mernék elkérni.
A változás bent kezdődik
Full nem vagyok otthon a témában de pl ez miben "jobb" mint pl egy PS5? Mert ugye jóval drágább. Ennyi pénzért van ennek piaca?
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
Semennyire. Még itt nálunk a Balkánon is inkább rálocsolom azt a 100$- t, hogy teljes értékű gépet vegyek, hát még a fő nyugati piacokon.
XXX
PS5-tel viszonylag nehéz játszani mondjuk útközben, vagy kint a kertben.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Ezt a részét nem vitatom és ezzel tisztában is vagyok. Csak ugye árban ez a top konzolokat is veri jócskán.
Én se vagyok már bőven otthon a témában, a PSP / PS Vita óta nem igazán játszottam ilyen kézikonzolokkal. Az egyik legnagyobb előnye szerintem a hordozhatóság. Míg a PS5 relatív helyhez kötött, ezt bárhol és bármikor előtudod venni.
Persze a hátránya az üzemidő, továbbá még nagyobb offban a kényelem hajszolása ami belülről tudja az embert megfojtani.
Ennyi pénzért ennek nem nagyon lesz piaca szerintem, főleg az eredeti 'Extrém' verzió mellett. Viszont mindenképpen van rá kereslet, az ilyen felsőkategóriás mobilcuccokra.
A változás bent kezdődik
Az extrémből veszel egy jó konzolt és hozzá egy egész használható tv-t is. Persze megértem, hogy ezt lehet "cipelni". Ez nagy előny valóban. Asztali gép és konzol mellé én is el tudnám képzelni. Időm nem lenne vele játszani de duzzogva elfogadnám ha hozzám vágnák
Van jó konzol?
Viccet félretéve felfelé haladva egyre nagyobb a haszonkulcs, mert a fejlesztés legalább ugyanannyi, de kevesebbet tudnak belőle eladni. Pl tv-nél maradva 55, 65 és 77 col között is nagyobb az árkülönbség mint amennyivel %-os arányban nagyobb a méret.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Ez kb olyan, hogy miért kerül annyiba a Tesla, amikor egy használt benzines Nissan csak a fele, és messzebb is mehetsz vele egy tankkal...
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Azért nem almát a körtéhez mértem. Nyilván réteg termék, csak az ára eléggé prémium szinten van. Az árhoz mért létjogosultságát furcsállottam inkább
Viszont ha valaki nem a modern címekkel játszik, hanem régebbi játékokkal, azoknak teljesen ideális a létezése.
Nekem az alap is melegedősnek tűnt, ez orvosolja ezt a problémát is.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
Érdekes, általában később a jobb minőségű válogatott chipek szoktak érkezni, itt meg fordítva.... vajon mi lehet a háttérben?
Semmi, mert egyszerre érkeztek a piacra: [link]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
De hát én úgy tudtam, most szeptember van... nem április
szerk: értem, hogy már akkor is marketingelték, de mégis csak most (később) jött ki a hír szerint a gyengébb változat.
[ Szerkesztve ]
Nem kapkodták szét a drágát, ezért jött az "occcsósított" verzió
Persze, ez nekem is tiszta. Inkább a fő problémám az, hogy árazást túl közel pozícionálták a nagyobbik testvéréhez. Lehet tovább bírja és kevésbé melegszik, de cserébe nem tudja ugyanazokat a játékokat úgyanúgy futtatni.
Nem érné meg jobban mást választani, például egy Steam Deck vagy az érkező Switch 2? Mint laikus, kérdezem.
A változás bent kezdődik
Speciális igény (PC-s játékok ütközbeni elérhetősége), speciális árazással. A gamer telefonok is többe kerülnek a normál felsőkategóriás mobiloknál.
Az a másik nagy sötét pont számomra. Egy csúcs mobil és egy gamer mobil között eléggé kevés különbség lehet... hozzáteszem ebben a témában sem vagyok elmélyülve..
Ennek a lényege a mobilitás (pl.: buszon/vonaton ülve), és nem a szar Android játékokkal kell játszanod, hanem a kedvenc Steam-es, GOG-os, Uplay-es, stb. játékaiddal.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Kimondottan pénztárcabarátnak én sem mondanám, 399 Euróért esetleg, de ezért a csekély árkülönbségért cserébe egyszerűen túl sok a kompromisszum teljesítményben a nagyobb testvérhez képest.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800x - Gainward RTX 3070 Phoenix \\ XMG Core 15 \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steam Deck \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Érthetetlenül gyenge, a Steam Deck veri tesztekben. A selejt Z1 Extreme chipek kiszórásán kívül nincs semmi értelme. Steam Deck árban még talán elmenne.
Hörcsög Powa'
Az extrémből veszel egy jó konzolt és hozzá egy egész használható tv-t is.
Hogy mi van? 700EUR-al számolva 268eFt a drágábbiak RoG. Te ebből hol veszel PS5-öt meg egy jóTV-t hozzá? A PS5 219eFt normális helyen véve. 50eFt-ért te kapsz egy jó minimum 42"-os, de inkább 50"-os TV-t?
Mesélj még...
[ Szerkesztve ]
Mire beér az országba szerintem több lesz mint 268e Ft. 200 körül van már ps és 100 körül már van tv is. Kár ebbe belemenni, mert ezzel csak azt morzsolgattam hogy mennyire "pénztárcabarát" egy ilyen rog ally.....
Akkor legyen 330eFt.
PS5 - 219eFt
TV - 100eFt-ért felejtsd el. 32"-os hulladékok vannak gyenge képminőséggel. Úgy tök felesleges PS5-öt venni rá, szal 50"-os normális LCD tv (ami nem Kivi, Sencor és más hulladék gyártó) az kb 180eFt, és még ezek sem az a minőség, amit PS5 vagy Xbox Series X-hez jó venni.
Amúgy jó nagy marhaság összehasonlítani egy kvázi fix eszközt egy mobilizált eszközzel...
[ Szerkesztve ]
Hétfőn jött meg a vendégszobába a 4K Samsung 55 colos lcd TV-m 139-ért szállítással együtt. A PS5 175-től indul árgépen. Szerintem ez a kombó egész használható már. Még egyszer elmondom, nem a tv-ps5 kombó a fő összemérés, hanem hogy az ALLY árából mit lehet venni ami hasonló élményt nyújt. Amennyiben ez az ALLY 200 alatt lenne akkor eleve nem lenne miről beszélni. De ugye vastagon megkérik az árát. Aki ilyet akar úgyis megveszi
Mondjuk tévéje azért a legtöbb embernek alapból van, így ez azért kicsit sántít. Amúgy ezeket a hordozható izéket is rá lehet kötni a tévére, nem? Akkor meg megint ott van az, hogy a PS5-tel ellentétben a ROG Ally-t a hónod alá tudod csapni.
Én ár alapján fogtam meg a dolgot. TV vásárlással együtt is egy árban van. Amennyiben a drágább ALLY-t nézzük és nem kell tv akkor pedig asztali gép+konzol is kijön belőle
Miért hasonlítgatjuk egymáshoz az Ally-t meg egy asztali konzolt? Teljesen más célközönség más igényekkel, ezek nem egymás konkurenciái. Mellesleg az Ally asztali PC-nek is használható dokkolt módban. Helytállóbb lenne egy gamer laptophoz hasonlítani, aminél meg olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
Ennyiért ez se fog pörögni. Ennél jobb árat kellett volna villantani.
De lehet megint a 2020-as években már sajnos megszokott "adjunk kicsit olcsóbban sokkal szarabbat, hogy a régi normált többen vegyék" metódust próbálja az Asus is eljátszani.
Manapság ez dívik mindenhol.
[ Szerkesztve ]
Sajnos igen. És mondom ezt úgy hogy én nem vagyok célközönség. Persze réteg termék de ezt vastagon ki is számlázzák...
De ezzel mi a bajod?
Majd a piac eldönti hogy életképes e ennyiért. A tuti recept ha eleinte drágábban adod mint szeretnéd, mert 1 réteget még így is meg tudsz sarcolni, aztán meg eljátszod a kis angyalt aki valami kamu indokból (pl fekete péntek, x évesek lettünk, szinglik napja, karácsony stb.) leakciózza arra az árra amin eredetileg is illett volna adni.
A részvényesek zabálni fogják az ötletet mert az első szérián extra profit van és a vásárlók is idővel zabálni fogják az ötlet mert élete üzletét köti hogy épp akkor vette amikor akciós...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Nincs bajom, csak furcsállottam a cikk alapján.
Ez handheld pc, nem konzol és nem az xbox meg a ps az ellenfele. Arra van hogy komprumisszumokkal lehessen bárhol játszani a pc-s játékokkal.
Van neki piaca, mert évek óta több gyártó nyomul ezen a handheld gaming pc vonalon és vannak olyanok is akiknek csak ilyen termékeik vannak.