Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiscoDan
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
eszközkezelőben sem látható. Az adatokat arról a gépről nyertem ki, amelyik felismeri.
Eszközkezelő törlése megvolt (az összes usb illesztőprogram), ha ezután csatlakoztatom, ugyanúgy nem ismeri fel. -
DiscoDan
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Ez egy Hama pendrive.
Az eszközkezelő az írja róla, hogy "generic flash disk".Amit észrevettem, hogy azon a gépen amelyiken működik, az eszközkezelő tulajdonságok között szerepel a házirendek fül, míg azon a gépen amelyiken nem működik a pendrive, azon ez a fül hiányzik.
Megnézem a Hama oldalát, hátha van valami progi a visszaállításhoz, de ismerve a gyártót ebben nem nagyon bízom. -
DiscoDan
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Bármelyik USB portra dugok bármilyen eszközt, minden működik.
Pendrive, külső merevlemez, egér minden megy.Köszönöm a segítséget azért.
-
DiscoDan
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
szia!
kipróbáltam egy másik gépen, ott felismerte. Ott le is formáztam, ennek ellenére az eredeti gépen továbbra sem ismeri fel, továbbra is csak a hangjelzés van, amikor bedugom az usb portba.
Drivereket, illesztőprogramokat frissítettem.
Ötlet esetleg, hogy az eredeti gépen is menjen?Köszönöm előre is.
-
DiscoDan
csendes tag
Sziasztok!
128 gb-os pendriveom formatálása közben áramszünet lépett fel. Ezt követően ha bedugom a pendriveot,a windows hangjelzéssel jelzi, hogy csatlakoztattam, ám semmilyen módon sem látható a pendrive.
Eszközkezelőben sem látszik.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Kuka?köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi