Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma

Hozzászólások

(#3651) enyan válasza Doky586 (#3650) üzenetére


enyan
tag

Van még egy olyan, hogy csatlakoztatásnál előjön egy jelszó létrehozásának a lehetőségévela win7. Egyébként egy maxell 4gb-os cucc.

(#3652) aDaM909 válasza enyan (#3649) üzenetére


aDaM909
tag

Lehet akkor Mac-en kéne valahogy visszaállítani, az ottani segédprogrammal, vagy mondjuk Linux alól. Esetleg más particionálós progival próbáltad még Windows alatt?

(#3653) Doky586 válasza enyan (#3651) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Próbáld meg Rufus-al nem bootolhatóra formázni, vagy add vissza annak akitől így kaptad vissza.. (hogy rakja helyre)
Esetleg még a Lemez3 -ra ráeresztenék egy diskpart clean -t.

[ Szerkesztve ]

(#3654) enyan


enyan
tag

Köszi a tippeket! Közbe találtam egy cikket, ami szerintem pont ezzel a problémával foglalkozik. Tesztelem, hogy beválik-e...

(#3655) junior11


junior11
veterán

Sziasztok, van vmi ötlet, mi lehet a hiba egy pendrive-nál, ha bedugom a gépben (usb 3.0 és 2.0 esetében is ez a helyzet) sokszor megesik, hogy a led dióda csak világít, nem villog, a windowsban megjelenik, de a tartalmát már nem lehet megnyitni, csak többszöri ismételt újracsatlakozás során. Ellenőrzés során a rendszer nem talált rajta semmilyen hibát. Be fogja adni a kulcsot vagy mi lehet ez szerintetek? :F Köszi minden tanácsot.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#3656) Pehi


Pehi
senior tag

Szevasztok. Adott egy 16gb pendi,és eddig nem is volt vele semmi probléma. Az elmúlt 2 hétben,viszont nem ismeri fel egy TV sem,és semmiféle média lejátszó sem. PC-n vagy laposon hiba nélkül működik. Formáztam FAT32,és NTFS-re is,de ugyan az a jelenség. Valami ötlet? Köszi előre is! :F :R :R :R

(#3657) King Unique válasza Pehi (#3656) üzenetére


King Unique
titán

Ezeknek az USB-s eszközöknek pont a PC & Mac + desktop OS az elsődlegesen támogatott hardver- és szoftverkörnyezete. Ettől eltérő környezetben eleve nem is garantálható minden esetben a megfelelő kompatibilitás és működés. Szóval, ha az előbbinél valóban teljesen OK minden, akkor az már nem feltétlen a pendrive hibája, ha XY lejátszó, tv stb. nem képes kezelni...Pláne, hogy a FAT / FAT32 fájlrendszereket még a butább készülékek is rendszerint kezelni szokták.

Esetleg meg lehet próbálni Windows alatt egy teljes újraparticionálást, illetve FAT32-re formázást a diskpart segítségével. Egy másik hozzászólásban vannak ehhez infók. Ha nem használ, akkor viszont már a TV & Audió téma megfelelő topikjában kellene érdeklődni, hogy vajon mi lehet az adott készülékek nyűgje. Illetve lehetőség szerint egy másik pendrive-ot is kipróbálni stb.

[ Szerkesztve ]

(#3658) Pehi válasza King Unique (#3657) üzenetére


Pehi
senior tag

Köszi a segítséget,de az a furcsa,hogy eddig működött mindegyik TV-be is,meg az autóba lévő lejátszóba is.. Kb. 2 éves,és ezen néztük a filmeket,stb. 2 hete viszont nem megy csak PC-n. Ezt furcsállom igazából.Van még 2 pendrive-m,azok hibátlanul mennek mindenhol. :R

[ Szerkesztve ]

(#3659) cooi11


cooi11
senior tag

Sziasztok
Beszereztem egy sandisk pendrivet.
Nem tudom NTFS-be formázni! Mi lehet a probléma?

(#3660) Doky586 válasza cooi11 (#3659) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

De hiszen meg sem próbáltad formázni (csak konvertálni).
Legelőször h2testw-vel ellenőrid.
Az ntfs egyébként hamarabb fogja tönkretenni.

(#3661) cooi11 válasza Doky586 (#3660) üzenetére


cooi11
senior tag


Ez mond valamit?
Sajnos nem értek hozzá!

(#3662) Doky586 válasza cooi11 (#3661) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Ez egy fél gigás (nem 8) pendrive, meg lehet próbálni lemezkezelőben újraparticionálni, de ha az sem megy akkor vidd vissza..

(#3663) cool13


cool13
őstag

Kaptam egy szakáruházból vásárolt Kingston DTSE9G2 64Gb pendrive-ot. Viszont nem tudok vele semmit kezdeni, mert nem tudom használni. Eszközkezelőben megjelenik a lemezmeghajtók között. Formázáshoz látni kellene valahol, de nem találom sehol. Rufus, AOMEI partícionáló sem.
Mit tanácsoltok?

(#3664) FerNandor


FerNandor
őstag

Sziasztok.
Vettem aliexpressről egy 3.0 OTG sandisk pendrive-ot. Amikor először rádugtam USB 3.0 portra, akkor még 17MB/s-mal másolt, aztán 1-2 perc múlva leesett 5-6MB/s sebességre, de úgy, hogy 0 és a között ugrált folyamatosan, nem tudta a sebességet tartani. 4 db elemet másoltam rá, összesen kb 5GB méretben. Utána próbálgattam és ilyen volt végig, a 17-et már nem érte el soha és a sebesség folyamatosan, nagyon durván ingadozott. Sz@r lehet akkor a pendrive? Véleményeknél mindenki dicsérte.

[link] ezt vettem.

------------

Másik kérdésem, hogy akkor van olyan megbízható OTG-s USB 3.0 pendrive, ami jó, megbízható és olcsó (aliexpress, ebay)? Az ilyen kicsi méret nrm feltétel. Ilyennél milyen írási sebességre lehet számítani amúgy?

[ Szerkesztve ]

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#3665) King Unique válasza cool13 (#3663) üzenetére


King Unique
titán

Ha a Windows és a külső programok tényleg nem ismerik fel, akkor úgy nehéz lesz vele bármit is kezdeni. De, ha már megjelenik az eszközkezelőben, akkor az jó kiindulási alapnak. A különféle eszközkezelős hibaüzenetekre pedig vannak megoldási javaslatok az MS oldalán. Aztán ott vannak a szokásos dolgok ilyenkor, vagyis kipróbálni másik USB-portban, másik OS alatt, vagy lehetőség szerint akár másik gépen is stb. A másik OS lehet egyébként akár egy Live Linux is, amit szintén pl. egy pendrive-ról kellene bebootolni.

[ Szerkesztve ]

(#3666) King Unique válasza FerNandor (#3664) üzenetére


King Unique
titán

Egy másik topikban volt nemrég egy hasonló eset, amelyre az alábbi válaszokat kapta az illető. A Pendrive irás-olvasás sebesség topikban egyébként vannak tesztek erről a típusról, amikhez lehet hasonlítani.

Új pendrive vásárlásával kapcsolatban pedig a Milyen pendrive-ot vegyek? topikban kellene inkább érdeklődni.

[ Szerkesztve ]

(#3667) FerNandor válasza King Unique (#3666) üzenetére


FerNandor
őstag

Köszönöm.

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#3668) MaciG


MaciG
addikt

üdv.

Vettem egy 16Gb-os toshiba pendriveot. Pc-n rendesen működik is, de az autó hifi nem olvassa (usb error). Ee mitől lehet? :F Próbáltam már újra formázni, de semmi. Az előző 16 Gb-os pendrivot olvasat az autóhifi.

BANZAII

(#3669) King Unique válasza MaciG (#3668) üzenetére


King Unique
titán

Az már számtalanszor említve volt más topikokban is, hogy az ilyen USB-s háttértáraknak eleve PC & Mac + desktop OS az elsődlegesen támogatott hardver- és szoftverkörnyezete. Ellenben ettől eltérő környezetben már nem feltétlen garantálható minden esetben a megfelelő kompatibilitás és működés. Vagyis, ha a PC-n kifogástalanul működik a pendrive, ellenben az autóhifiben már nem, akkor az nyilván az utóbbi hiányossága...

Egyébként USB 2.0/3.0 a pendrive, milyen fájlrendszerre van formázva, milyen partíciós tábla van rajta?

Volt akiknél csak az USB 2.0-s típusokat kezelte az autós lejátszó, ellenben az USB 3.0-s modelleket nem. Aztán az ilyen egyszerűbb készülékek esetében nyilván a FAT / FAT32 fájlrendszereket érdemes használni, valamint MBR partíciós sémát. De, ha pl. a Rufus programmal előtte UEFI-s telepítőt készítettél, akkor a GPT lehet a gond, amit az ilyen készülékek jellemzően nem tudnak kezelni. Ellenben ez egy modern desktop OS esetében nyilván nem okoz problémát. A Windowsban egy fájlkezelős újraformázás után egyébként ugyanúgy GPT partíciós tábla lesz a pendrive-on. Az MBR használatához viszont eleve teljes újraparticionálásra van szükség a korábban említett módszerek valamelyikével.

[ Szerkesztve ]

(#3670) MaciG válasza King Unique (#3669) üzenetére


MaciG
addikt

Köszi! :R Én nem készítettem semmit, csak megvettem és kicsomagoltam. Aztán formázgattam windowsban, miután nem ment, de akkor most megpróbálom ezt a FAT32 , MBR partíció kombót :)

BANZAII

(#3671) TeeJay


TeeJay
félisten

lehet formázni 64GB-os pendrive-ot FAT32-re?
Pioneer Nexus 2 DJ lejátszó csak FAT32 fájlrendszert engedélyez és panaszkodnak a srácok hogy 32GB-os pendrive még oké bele de 64GB-ot már nem látja
meg lehet valahogy formázni 64gigásat hogy az is jó legyen tehát FAT32 fájlrendszer és működjön?

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#3672) aDaM909 válasza TeeJay (#3671) üzenetére


aDaM909
tag

MiniTool Partition Wizard Free. Úgy tudom, azzal lehet 32GB-nál is nagyobbra particionálni/formázni FAT32-vel.
Ha így sem látja, akkor a lejátszónak ez a maximuma. Esetleg exFAT-ot nem támogat?

[ Szerkesztve ]

(#3673) King Unique válasza TeeJay (#3671) üzenetére


King Unique
titán

Ehhez Windows alatt külső program kell, amire a fórumtárs is utalt, illetve korábban itt a topikban is volt róla szó. Példa: kérdés | válasz.

Egyébként mit jelent az, hogy a 64 GB-os pendrive-ot nem látja?
Netán pl. NTFS / exFAT fájlrendszerre formázták és azért nem kezeli a lejátszó? Az előfordulhat, mert pl. a CDJ-2000NXS2 specifikációjában írják is, hogy csak FAT / FAT32 és HFS+ fájlrendszereket támogat. De mondjuk tárolókapacitásra vonatkozó limit nincsen feltüntetve. Bár az ilyen ún. másodlagosan támogatott hardver- és szoftverkörnyezetbe tartozó kütyüknél nyilván nem kell meglepődni bizonyos dolgokon, amiről nemrég szintén volt szó.

[ Szerkesztve ]

(#3674) Doky586 válasza TeeJay (#3671) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Nem véletlenül az SDHC kártyák (2-32GB) szabványos filerendszere a Fat32..
A nagyobb kártyák SDXC (>32GB) szabványos filerendszere az exFat..
A beépitett rendszereket jellemzően erre készítik fel (clusterméret stb). Az SD az nem pendrive de hasonló ;) flash.

[ Szerkesztve ]

(#3675) aDaM909 válasza Doky586 (#3674) üzenetére


aDaM909
tag

De az SDHC szerintem éppen mehetne 2TB-ig is, mert a FAT32 felső korlátja nem 32GB, hanem több. Csak a Windows nem tudja nagyobbra formázni a Windows 2000 óta, ha jól tudom.

(#3676) Doky586 válasza aDaM909 (#3675) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Mi köze a Microsoftnak a "Pioneer Nexus 2"-höz? :F

..én szabványokról beszéltem. Uf

[ Szerkesztve ]

(#3677) TeeJay válasza King Unique (#3673) üzenetére


TeeJay
félisten

igen írták sokan hogy 32GB-os pendrive még jó bele 64GB pendriveokat meg már nem látja
vagy ha látja lefagy vele vagy lassú lesz a lejátszóban vagy nem látja a mappákat
úgy tudtam hogy FAT32 Flash cuccoknál 32GB-ig van utána 64GB-al már trükközni kell
HDD-nél meg nincs ilyen gond, külső USB3.0 rack-ben akár 1TB-os HDD-t is kezel a Pioneer lejátszó csak az a lényeg hogy a HDD FAT32 fájlrendszerrel menjen

én sem értem hogy egy 700+ ezres lejátszóra miért nem volt képes a Pioneer NTFS vagy exFAT licence-et venni de sokan szívnak vele
aztán 32GB-os pendrive-ból meg 2-3-at visznek magukkal mert tele van zenével holott ugye a két lejátszót össze lehet kötni LAN-on és egyik lejátszó tudja a másikban behelyezett USB drive-ot hálózaton is böngészni
ehelyett akiket ismerek DJ-ket mindkét lejátszóban 1-1 pendrive-ot hordanak úgy fér el a sok zene (2x32GB-ra)

ezen agyalunk most hogy 64GB-os pendrive közül melyik az amit kezel és amit nem azt mire formázzuk hogy menjen

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#3678) King Unique válasza TeeJay (#3677) üzenetére


King Unique
titán

A Windows, illetve a beépített particionáló eszközei a 32 GB-nál nagyobb kötetek létrehozását nem támogatják. Igaz ez a flash-alapú tárolókra és a belső / külső merevlemezekre egyaránt. Ellenben külső programok már simán megcsinálják Windows alatt, illetve maga a rendszer is képes írni és olvasni utána az ílyen módon létrehozott FAT32-es köteteket. Egyébként pl. Linux alatt nincsen ilyen korlát, ott a beépített eszközök is tudnak > 32 GB FAT32 partíciókat létrehozni.

Ha a lejátszó 1 TB-os USB-s háttértárat is kezel, akkor az érdekes, hogy a 64 GB-os pendrive-ot mért nem. Valamint, ha a FAT32 fájlrendszer OK a 32 GB-os pendrive-nál, akkor elvileg annak a 64 GB-os esetében is rendben kellene lennie. De, hogy éppen mi a nyűgje a lejátszónak, annak fejtegetése már nem feltétlen ezen topik témája. Ha a pendrive PC-s környezetben kifogástalanul működik, akkor meg pláne. Ugyanis ez esetben az nem a pendrive hibája, ha egyes készülékek nem képesek azt megfelelően kezelni... Erről pedig ugye pont nemrég volt szó.

[ Szerkesztve ]

(#3679) TeeJay válasza King Unique (#3678) üzenetére


TeeJay
félisten

szerintem a DJ srácok windows alatt formázták meg (vagy meg se formázták) a 64gigás cuccokat és értelem szerűen NTFS vagy exFAT fájlrendszert ajánlott fel nekik a lejátszó meg csak FAT32-t kezel
na ezért kell most a Rufus hogy a 64gigásat is FAT32-re formázza és működjön rendesen
köszi a tippet most már menni fog lazán :R

Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/

(#3680) King Unique válasza TeeJay (#3679) üzenetére


King Unique
titán

Ha Windows alatt formázták és olyan fájlrendszerre, amit a lejátszó nem kezel, akkor az úgy nyilván nem lesz OK. De mondjuk a pontos részletek nem ismertek. Sőt, ennyi erővel akár Macen, illetve macOS alatt is formázhatták a pendrive-ot, amely gépek és rendszerek használata eleve népszerű a DJ-k körében. Egyébként a specifikáció alapján akár a HFS+ fájlrendszert is kezeli a lejátszó.

[ Szerkesztve ]

(#3681) Zoolee1976


Zoolee1976
aktív tag

Sziasztok!
Adott egy Medion pc i3 4170,hd4400,4 gb ram 400 táp és egy ECS H81H3-EM2 AMI biosos alaplap!
Már a második gtx 1050 2gb kártyát próbálom bele újonnan az Amazonról de a másodikat sem akarja felismerni.(az előzőt visszakuldtem már)Kulon tápkábelre nincs szuksége a kártyának (KFA2 GTX 1050 OC GB)A a huto ventije a kartyanak porog ahogy az elozonel is porgott(Zotac GTX 1050 mini 2gb) de sem a windows (win 10 64 bit) sem a bios nem "látja" a kártyát!!!A bios beálltasoknal problakoztam állítással,de a VGA SUPPORT alatt csak Automat vagy EFI driver opcio van.Ezekkel egyikkel sem ismerte fel a kártyát.Régebben egy gtx 550ti vel külön tápről gond nélkul futott!Esetleg ha valakinek lenne valami ötlete a számomra azt szívesen venném.Elnezest az ekezet nelkuisegert de nemet billrol irok!

Zoolee

(#3682) Zoolee1976 válasza Zoolee1976 (#3681) üzenetére


Zoolee1976
aktív tag

Elnézést a pc problémákhoz szerettem volna írni ez kissé félrement!

Zoolee

(#3683) cooi11


cooi11
senior tag

Sziasztok!
Megoldódott a problémám!
Formázni szeretem volna a pendrivet fat32-röl NTFS-re, de nem tudta befejezni.
Majd a gyakorikérdések.hu olvasása második oldal 11. válasza megoldotta.

(#3684) cool13 válasza King Unique (#3665) üzenetére


cool13
őstag

Köszi!
Mindent próbáltam amit felsoroltál, csak a linux maradt ki.
Miután megemlítetted, próbáltam Live linux alatt is de nem látta. Azt hiszem kuka így.

(#3685) Hegyirabló


Hegyirabló
veterán

Sziasztok!

Ezt csinálja a pendriveom, de csak Windows 7-en, Windows 10-en nem. Mindenféle formázáson túl van.

Tartok tőle, hogy azért lehet, mert amikor a papírboltban nyomtattak róla, akkor a barom, kretén, féreg, idióta, ostoba, dilettáns, lúzer alkalmazott nem választotta le, hanem csak kirántotta.

Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere.

(#3686) aDaM909 válasza Hegyirabló (#3685) üzenetére


aDaM909
tag

Én ezeket próbálnám: Lockhunter, lemezellenőrzés és javítás / chkdisk, esetleg újra particionálás.

(#3687) King Unique válasza Hegyirabló (#3685) üzenetére


King Unique
titán

Az, hogy egyesek rossz szokás szerint szoftveres leválasztás nélkül húzzák ki a portból az USB-s meghajtókat, az egy dolog. De ettől még a screenshoton lévő probléma mondhatni általános a Windowsok esetében, amiről egy másik topikban nemrég volt szó.

(#3688) Hegyirabló válasza King Unique (#3687) üzenetére


Hegyirabló
veterán

No jó, csak eddig nem volt vele ilyen gond. Tovább megyek, semelyik másik pendriveommal nincs hasonló probléma.

Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere.

(#3689) King Unique válasza Hegyirabló (#3688) üzenetére


King Unique
titán

Az, hogy eddig nem tapasztaltad, az egy dolog. De attól még ugyanúgy jellemző Win7/8.1/10 alatt egyaránt, sőt már az XP is csinálta. Az pedig csak az említett programok használata után fog kiderülni, hogy esetedben ilyenkor a rendszer, vagy egy bizonyos program folyamata zárolja-e a pendrive-ot. Vagy lehet várni X percet, aztán újrapróbálni a leválasztást stb.

A pendrive-val meg pl. a teljes újraparticionáláson (példa), valamint az eszközkezelőben a házirendek lecsekkolásán / átállításán kívül nem nagyon lehet mit kezdeni.

[ Szerkesztve ]

(#3690) Hegyirabló válasza King Unique (#3689) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Akkor Windows 10 alatt miért tudom gond nélkül leválasztani?

Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere.

(#3691) King Unique válasza Hegyirabló (#3690) üzenetére


King Unique
titán

Mert ott akkor éppen nem fogta a leválasztásnál semmi a pendrive-ot. De attól még ugyanúgy előfordulhat ott is. Például az alábbi screenshot W10 alatt készült, ahol elsőre az USB Safely Remove sem boldogult vele. Viszont újrapróbálás / kényszerített leállítás után rendszerint működni szokott. De volt olyan eset, amikor még akkor sem és az OS leállítása / újraindítása kellett.

[ Szerkesztve ]

(#3692) Hegyirabló válasza King Unique (#3691) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Felraktam a programot amit javasoltál, le is tudja állítani, kényszerített leállítással. De elég gagyinak tarom, hogy külön programot kell feltennem arra, amit egyébként a Windows is tud. Nem lehet csinálni valamit, hogy újra úgy tudjam leállítani, mint régen?

Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere.

(#3693) aDaM909 válasza Hegyirabló (#3690) üzenetére


aDaM909
tag

Lehet akkor a Windows 10 sőt, Linux alatt kellene újraparticionálni. De csak tipp :)

(#3694) Hegyirabló válasza aDaM909 (#3693) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Ezt is megpróbálom, és az eddigi tippet is köszönöm mindkettőtöknek! :)

Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere.

(#3695) King Unique válasza Hegyirabló (#3692) üzenetére


King Unique
titán

Akkor az gondolom kiírja, hogy milyen folyamatok zárolják a meghajtót. De, ha nálad is a rendszer fogja, akkor azzal ott helyben rendszerint nem nagyon lehet mit kezdeni. Újratelepíteni csak ezért meg nyilván nem éri meg.

Egyébként a Windows sosem arról volt híres, hogy az alap telepítés során felrakott eszközei mindent tudnak. Viszont a szoftveres támogatottsága nagyon jó, sőt a legjobb a desktop OS-ek között. Vagyis van rá számos ingyenes / fizetős szoftver, amelyekkel szükség esetén hamar fel lehet tuningolni. Az említett program egyébként nagyon jó, azt használom én is. Sőt, abban be lehet állítani azt is, hogy gyorsbillentyűvel történjen a leválasztás, ami nagyon kényelmes. :))

[ Szerkesztve ]

(#3696) Hegyirabló válasza King Unique (#3695) üzenetére


Hegyirabló
veterán

Hát köszönöm szépen! :( Csak azért gyanús, mert eddig nem csinálta. Mondjuk elég öreg, egy 2GB-os, szerintem legalább 8-9 éves. Dokumentumok szállítására használom, multimédiára van egy 16GB-os.

Szerk: Ja, és az bosszant még nagyon, hogy a XXI. században, számítógéppel dolgozó embereknek magyarázni kell, hogy a pendriveot nem csak úgy kitépjük az aljzatból, hanem azt le kell választani!!! :W

[ Szerkesztve ]

Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere.

(#3697) daniel2121


daniel2121
senior tag

Sziasztok
Az miért van, hogy a 16gb-os pendrivet win 7 csak 953MB-nak látja,már formáztam de ugyanaz.

(#3698) King Unique válasza daniel2121 (#3697) üzenetére


King Unique
titán

Gondolom a fájlkezelőben formáztad, de az kb. 0 ilyen téren. Vannak a Windowsban egyéb eszközök is erre, valamint külső programok stb. Ezekről az alábbi hozzászólásban volt szó.

Egyébként ilyen probléma akkor is előfordulhat, ha pl. egy Linux ISO-t írunk ki DD képfájl módban a pendrive-ra. Erről van is egy jó leírás, amelyben látható, hogy a mezei fájlkezelő semmit nem ért és a diskpart kellett az újraparticionáláshoz.

[ Szerkesztve ]

(#3699) daniel2121 válasza King Unique (#3698) üzenetére


daniel2121
senior tag

Köszi igen úgy próbáltam először, rufus-sal sikerült,mert egyébként boot usb-re van szükségem.

(#3700) Don.Corleone


Don.Corleone
aktív tag

Sziasztok! Adott egy sandisk cruzer blade 16 gigás pendrive. Rufussal szerettem volna win telepítőt előkészíteni, viszont amikor formázni kezdtem ntfs-re útközben hibát dobott ki és leállt. Azóta kb. 20. próbára megjelenik a számítógépben, diskpart-ban pedig állapotnál üreset jelez illetve számítógép-kezelőben is. Dobhatom a kukába vagy van valami mód rá hogy újraélesszem? Pendrive témában annyira nem vagyok jártas sajnos.

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Pendrive probléma
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.