Hirdetés

2021. január 26., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3651) enyan válasza Doky586 (#3650) üzenetére


enyan
tag

Van még egy olyan, hogy csatlakoztatásnál előjön egy jelszó létrehozásának a lehetőségévela win7. Egyébként egy maxell 4gb-os cucc.

(#3652) aDaM909 válasza enyan (#3649) üzenetére


aDaM909
tag

Lehet akkor Mac-en kéne valahogy visszaállítani, az ottani segédprogrammal, vagy mondjuk Linux alól. Esetleg más particionálós progival próbáltad még Windows alatt?

(#3653) Doky586 válasza enyan (#3651) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Próbáld meg Rufus-al nem bootolhatóra formázni, vagy add vissza annak akitől így kaptad vissza.. (hogy rakja helyre)
Esetleg még a Lemez3 -ra ráeresztenék egy diskpart clean -t.

[ Szerkesztve ]

(#3654) enyan


enyan
tag

Köszi a tippeket! Közbe találtam egy cikket, ami szerintem pont ezzel a problémával foglalkozik. Tesztelem, hogy beválik-e...

(#3655) junior11


junior11
veterán

Sziasztok, van vmi ötlet, mi lehet a hiba egy pendrive-nál, ha bedugom a gépben (usb 3.0 és 2.0 esetében is ez a helyzet) sokszor megesik, hogy a led dióda csak világít, nem villog, a windowsban megjelenik, de a tartalmát már nem lehet megnyitni, csak többszöri ismételt újracsatlakozás során. Ellenőrzés során a rendszer nem talált rajta semmilyen hibát. Be fogja adni a kulcsot vagy mi lehet ez szerintetek? :F Köszi minden tanácsot.

The Truth Is Out There - Az igazság odaát van

(#3656) Pehi


Pehi
senior tag

Szevasztok. Adott egy 16gb pendi,és eddig nem is volt vele semmi probléma. Az elmúlt 2 hétben,viszont nem ismeri fel egy TV sem,és semmiféle média lejátszó sem. PC-n vagy laposon hiba nélkül működik. Formáztam FAT32,és NTFS-re is,de ugyan az a jelenség. Valami ötlet? Köszi előre is! :F :R :R :R

(#3657) King Unique válasza Pehi (#3656) üzenetére


King Unique
félisten

Ezeknek az USB-s eszközöknek pont a PC & Mac + desktop OS az elsődlegesen támogatott hardver- és szoftverkörnyezete. Ettől eltérő környezetben eleve nem is garantálható minden esetben a megfelelő kompatibilitás és működés. Szóval, ha az előbbinél valóban teljesen OK minden, akkor az már nem feltétlen a pendrive hibája, ha XY lejátszó, tv stb. nem képes kezelni...Pláne, hogy a FAT / FAT32 fájlrendszereket még a butább készülékek is rendszerint kezelni szokták.

Esetleg meg lehet próbálni Windows alatt egy teljes újraparticionálást, illetve FAT32-re formázást a diskpart segítségével. Egy másik hozzászólásban vannak ehhez infók. Ha nem használ, akkor viszont már a TV & Audió téma megfelelő topikjában kellene érdeklődni, hogy vajon mi lehet az adott készülékek nyűgje. Illetve lehetőség szerint egy másik pendrive-ot is kipróbálni stb.

[ Szerkesztve ]

(#3658) Pehi válasza King Unique (#3657) üzenetére


Pehi
senior tag

Köszi a segítséget,de az a furcsa,hogy eddig működött mindegyik TV-be is,meg az autóba lévő lejátszóba is.. Kb. 2 éves,és ezen néztük a filmeket,stb. 2 hete viszont nem megy csak PC-n. Ezt furcsállom igazából.Van még 2 pendrive-m,azok hibátlanul mennek mindenhol. :R

[ Szerkesztve ]

(#3659) cooi11


cooi11
senior tag

Sziasztok
Beszereztem egy sandisk pendrivet.
Nem tudom NTFS-be formázni! Mi lehet a probléma?

(#3660) Doky586 válasza cooi11 (#3659) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

De hiszen meg sem próbáltad formázni (csak konvertálni).
Legelőször h2testw-vel ellenőrid.
Az ntfs egyébként hamarabb fogja tönkretenni.

(#3661) cooi11 válasza Doky586 (#3660) üzenetére


cooi11
senior tag


Ez mond valamit?
Sajnos nem értek hozzá!

(#3662) Doky586 válasza cooi11 (#3661) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Ez egy fél gigás (nem 8) pendrive, meg lehet próbálni lemezkezelőben újraparticionálni, de ha az sem megy akkor vidd vissza..

(#3663) cool13


cool13
őstag

Kaptam egy szakáruházból vásárolt Kingston DTSE9G2 64Gb pendrive-ot. Viszont nem tudok vele semmit kezdeni, mert nem tudom használni. Eszközkezelőben megjelenik a lemezmeghajtók között. Formázáshoz látni kellene valahol, de nem találom sehol. Rufus, AOMEI partícionáló sem.
Mit tanácsoltok?

16 db új INA 420 0098 10 hidrotőke és INA 422 0012 10 himba van az asztalomon. Megválnék tőlük.

(#3664) FerNandor


FerNandor
őstag

Sziasztok.
Vettem aliexpressről egy 3.0 OTG sandisk pendrive-ot. Amikor először rádugtam USB 3.0 portra, akkor még 17MB/s-mal másolt, aztán 1-2 perc múlva leesett 5-6MB/s sebességre, de úgy, hogy 0 és a között ugrált folyamatosan, nem tudta a sebességet tartani. 4 db elemet másoltam rá, összesen kb 5GB méretben. Utána próbálgattam és ilyen volt végig, a 17-et már nem érte el soha és a sebesség folyamatosan, nagyon durván ingadozott. Sz@r lehet akkor a pendrive? Véleményeknél mindenki dicsérte.

[link] ezt vettem.

------------

Másik kérdésem, hogy akkor van olyan megbízható OTG-s USB 3.0 pendrive, ami jó, megbízható és olcsó (aliexpress, ebay)? Az ilyen kicsi méret nrm feltétel. Ilyennél milyen írási sebességre lehet számítani amúgy?

[ Szerkesztve ]

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#3665) King Unique válasza cool13 (#3663) üzenetére


King Unique
félisten

Ha a Windows és a külső programok tényleg nem ismerik fel, akkor úgy nehéz lesz vele bármit is kezdeni. De, ha már megjelenik az eszközkezelőben, akkor az jó kiindulási alapnak. A különféle eszközkezelős hibaüzenetekre pedig vannak megoldási javaslatok az MS oldalán. Aztán ott vannak a szokásos dolgok ilyenkor, vagyis kipróbálni másik USB-portban, másik OS alatt, vagy lehetőség szerint akár másik gépen is stb. A másik OS lehet egyébként akár egy Live Linux is, amit szintén pl. egy pendrive-ról kellene bebootolni.

[ Szerkesztve ]

(#3666) King Unique válasza FerNandor (#3664) üzenetére


King Unique
félisten

Egy másik topikban volt nemrég egy hasonló eset, amelyre az alábbi válaszokat kapta az illető. A Pendrive irás-olvasás sebesség topikban egyébként vannak tesztek erről a típusról, amikhez lehet hasonlítani.

Új pendrive vásárlásával kapcsolatban pedig a Milyen pendrive-ot vegyek? topikban kellene inkább érdeklődni.

[ Szerkesztve ]

(#3667) FerNandor válasza King Unique (#3666) üzenetére


FerNandor
őstag

Köszönöm.

"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

(#3668) MaciG


MaciG
addikt

üdv.

Vettem egy 16Gb-os toshiba pendriveot. Pc-n rendesen működik is, de az autó hifi nem olvassa (usb error). Ee mitől lehet? :F Próbáltam már újra formázni, de semmi. Az előző 16 Gb-os pendrivot olvasat az autóhifi.

BANZAII

(#3669) King Unique válasza MaciG (#3668) üzenetére


King Unique
félisten

Az már számtalanszor említve volt más topikokban is, hogy az ilyen USB-s háttértáraknak eleve PC & Mac + desktop OS az elsődlegesen támogatott hardver- és szoftverkörnyezete. Ellenben ettől eltérő környezetben már nem feltétlen garantálható minden esetben a megfelelő kompatibilitás és működés. Vagyis, ha a PC-n kifogástalanul működik a pendrive, ellenben az autóhifiben már nem, akkor az nyilván az utóbbi hiányossága...

Egyébként USB 2.0/3.0 a pendrive, milyen fájlrendszerre van formázva, milyen partíciós tábla van rajta?

Volt akiknél csak az USB 2.0-s típusokat kezelte az autós lejátszó, ellenben az USB 3.0-s modelleket nem. Aztán az ilyen egyszerűbb készülékek esetében nyilván a FAT / FAT32 fájlrendszereket érdemes használni, valamint MBR partíciós sémát. De, ha pl. a Rufus programmal előtte UEFI-s telepítőt készítettél, akkor a GPT lehet a gond, amit az ilyen készülékek jellemzően nem tudnak kezelni. Ellenben ez egy modern desktop OS esetében nyilván nem okoz problémát. A Windowsban egy fájlkezelős újraformázás után egyébként ugyanúgy GPT partíciós tábla lesz a pendrive-on. Az MBR használatához viszont eleve teljes újraparticionálásra van szükség a korábban említett módszerek valamelyikével.

[ Szerkesztve ]

(#3670) MaciG válasza King Unique (#3669) üzenetére


MaciG
addikt

Köszi! :R Én nem készítettem semmit, csak megvettem és kicsomagoltam. Aztán formázgattam windowsban, miután nem ment, de akkor most megpróbálom ezt a FAT32 , MBR partíció kombót :)

BANZAII

(#3671) TeeJay


TeeJay
félisten

lehet formázni 64GB-os pendrive-ot FAT32-re?
Pioneer Nexus 2 DJ lejátszó csak FAT32 fájlrendszert engedélyez és panaszkodnak a srácok hogy 32GB-os pendrive még oké bele de 64GB-ot már nem látja
meg lehet valahogy formázni 64gigásat hogy az is jó legyen tehát FAT32 fájlrendszer és működjön?

Mixgyűjteményem + megamixek + saját mixeim egy helyen ---> https://www.mixcloud.com/trance4ever/

(#3672) aDaM909 válasza TeeJay (#3671) üzenetére


aDaM909
tag

MiniTool Partition Wizard Free. Úgy tudom, azzal lehet 32GB-nál is nagyobbra particionálni/formázni FAT32-vel.
Ha így sem látja, akkor a lejátszónak ez a maximuma. Esetleg exFAT-ot nem támogat?

[ Szerkesztve ]

(#3673) King Unique válasza TeeJay (#3671) üzenetére


King Unique
félisten

Ehhez Windows alatt külső program kell, amire a fórumtárs is utalt, illetve korábban itt a topikban is volt róla szó. Példa: kérdés | válasz.

Egyébként mit jelent az, hogy a 64 GB-os pendrive-ot nem látja?
Netán pl. NTFS / exFAT fájlrendszerre formázták és azért nem kezeli a lejátszó? Az előfordulhat, mert pl. a CDJ-2000NXS2 specifikációjában írják is, hogy csak FAT / FAT32 és HFS+ fájlrendszereket támogat. De mondjuk tárolókapacitásra vonatkozó limit nincsen feltüntetve. Bár az ilyen ún. másodlagosan támogatott hardver- és szoftverkörnyezetbe tartozó kütyüknél nyilván nem kell meglepődni bizonyos dolgokon, amiről nemrég szintén volt szó.

[ Szerkesztve ]

(#3674) Doky586 válasza TeeJay (#3671) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Nem véletlenül az SDHC kártyák (2-32GB) szabványos filerendszere a Fat32..
A nagyobb kártyák SDXC (>32GB) szabványos filerendszere az exFat..
A beépitett rendszereket jellemzően erre készítik fel (clusterméret stb). Az SD az nem pendrive de hasonló ;) flash.

[ Szerkesztve ]

(#3675) aDaM909 válasza Doky586 (#3674) üzenetére


aDaM909
tag

De az SDHC szerintem éppen mehetne 2TB-ig is, mert a FAT32 felső korlátja nem 32GB, hanem több. Csak a Windows nem tudja nagyobbra formázni a Windows 2000 óta, ha jól tudom.

(#3676) Doky586 válasza aDaM909 (#3675) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Mi köze a Microsoftnak a "Pioneer Nexus 2"-höz? :F

..én szabványokról beszéltem. Uf

[ Szerkesztve ]

(#3677) TeeJay válasza King Unique (#3673) üzenetére


TeeJay
félisten

igen írták sokan hogy 32GB-os pendrive még jó bele 64GB pendriveokat meg már nem látja
vagy ha látja lefagy vele vagy lassú lesz a lejátszóban vagy nem látja a mappákat
úgy tudtam hogy FAT32 Flash cuccoknál 32GB-ig van utána 64GB-al már trükközni kell
HDD-nél meg nincs ilyen gond, külső USB3.0 rack-ben akár 1TB-os HDD-t is kezel a Pioneer lejátszó csak az a lényeg hogy a HDD FAT32 fájlrendszerrel menjen

én sem értem hogy egy 700+ ezres lejátszóra miért nem volt képes a Pioneer NTFS vagy exFAT licence-et venni de sokan szívnak vele
aztán 32GB-os pendrive-ból meg 2-3-at visznek magukkal mert tele van zenével holott ugye a két lejátszót össze lehet kötni LAN-on és egyik lejátszó tudja a másikban behelyezett USB drive-ot hálózaton is böngészni
ehelyett akiket ismerek DJ-ket mindkét lejátszóban 1-1 pendrive-ot hordanak úgy fér el a sok zene (2x32GB-ra)

ezen agyalunk most hogy 64GB-os pendrive közül melyik az amit kezel és amit nem azt mire formázzuk hogy menjen

Mixgyűjteményem + megamixek + saját mixeim egy helyen ---> https://www.mixcloud.com/trance4ever/

(#3678) King Unique válasza TeeJay (#3677) üzenetére


King Unique
félisten

A Windows, illetve a beépített particionáló eszközei a 32 GB-nál nagyobb kötetek létrehozását nem támogatják. Igaz ez a flash-alapú tárolókra és a belső / külső merevlemezekre egyaránt. Ellenben külső programok már simán megcsinálják Windows alatt, illetve maga a rendszer is képes írni és olvasni utána az ílyen módon létrehozott FAT32-es köteteket. Egyébként pl. Linux alatt nincsen ilyen korlát, ott a beépített eszközök is tudnak > 32 GB FAT32 partíciókat létrehozni.

Ha a lejátszó 1 TB-os USB-s háttértárat is kezel, akkor az érdekes, hogy a 64 GB-os pendrive-ot mért nem. Valamint, ha a FAT32 fájlrendszer OK a 32 GB-os pendrive-nál, akkor elvileg annak a 64 GB-os esetében is rendben kellene lennie. De, hogy éppen mi a nyűgje a lejátszónak, annak fejtegetése már nem feltétlen ezen topik témája. Ha a pendrive PC-s környezetben kifogástalanul működik, akkor meg pláne. Ugyanis ez esetben az nem a pendrive hibája, ha egyes készülékek nem képesek azt megfelelően kezelni... Erről pedig ugye pont nemrég volt szó.

[ Szerkesztve ]

(#3679) TeeJay válasza King Unique (#3678) üzenetére


TeeJay
félisten

szerintem a DJ srácok windows alatt formázták meg (vagy meg se formázták) a 64gigás cuccokat és értelem szerűen NTFS vagy exFAT fájlrendszert ajánlott fel nekik a lejátszó meg csak FAT32-t kezel
na ezért kell most a Rufus hogy a 64gigásat is FAT32-re formázza és működjön rendesen
köszi a tippet most már menni fog lazán :R

Mixgyűjteményem + megamixek + saját mixeim egy helyen ---> https://www.mixcloud.com/trance4ever/

(#3680) King Unique válasza TeeJay (#3679) üzenetére


King Unique
félisten

Ha Windows alatt formázták és olyan fájlrendszerre, amit a lejátszó nem kezel, akkor az úgy nyilván nem lesz OK. De mondjuk a pontos részletek nem ismertek. Sőt, ennyi erővel akár Macen, illetve macOS alatt is formázhatták a pendrive-ot, amely gépek és rendszerek használata eleve népszerű a DJ-k körében. Egyébként a specifikáció alapján akár a HFS+ fájlrendszert is kezeli a lejátszó.

[ Szerkesztve ]

(#3681) Zoolee1976


Zoolee1976
tag

Sziasztok!
Adott egy Medion pc i3 4170,hd4400,4 gb ram 400 táp és egy ECS H81H3-EM2 AMI biosos alaplap!
Már a második gtx 1050 2gb kártyát próbálom bele újonnan az Amazonról de a másodikat sem akarja felismerni.(az előzőt visszakuldtem már)Kulon tápkábelre nincs szuksége a kártyának (KFA2 GTX 1050 OC GB)A a huto ventije a kartyanak porog ahogy az elozonel is porgott(Zotac GTX 1050 mini 2gb) de sem a windows (win 10 64 bit) sem a bios nem "látja" a kártyát!!!A bios beálltasoknal problakoztam állítással,de a VGA SUPPORT alatt csak Automat vagy EFI driver opcio van.Ezekkel egyikkel sem ismerte fel a kártyát.Régebben egy gtx 550ti vel külön tápről gond nélkul futott!Esetleg ha valakinek lenne valami ötlete a számomra azt szívesen venném.Elnezest az ekezet nelkuisegert de nemet billrol irok!

Zoolee

(#3682) Zoolee1976 válasza Zoolee1976 (#3681) üzenetére


Zoolee1976
tag

Elnézést a pc problémákhoz szerettem volna írni ez kissé félrement!

Zoolee

(#3683) cooi11


cooi11
senior tag

Sziasztok!
Megoldódott a problémám!
Formázni szeretem volna a pendrivet fat32-röl NTFS-re, de nem tudta befejezni.
Majd a gyakorikérdések.hu olvasása második oldal 11. válasza megoldotta.

(#3684) cool13 válasza King Unique (#3665) üzenetére


cool13
őstag

Köszi!
Mindent próbáltam amit felsoroltál, csak a linux maradt ki.
Miután megemlítetted, próbáltam Live linux alatt is de nem látta. Azt hiszem kuka így.

16 db új INA 420 0098 10 hidrotőke és INA 422 0012 10 himba van az asztalomon. Megválnék tőlük.

(#3685) Hegyirabló


Hegyirabló
addikt

Sziasztok!

Ezt csinálja a pendriveom, de csak Windows 7-en, Windows 10-en nem. Mindenféle formázáson túl van.

Tartok tőle, hogy azért lehet, mert amikor a papírboltban nyomtattak róla, akkor a barom, kretén, féreg, idióta, ostoba, dilettáns, lúzer alkalmazott nem választotta le, hanem csak kirántotta.

(#3686) aDaM909 válasza Hegyirabló (#3685) üzenetére


aDaM909
tag

Én ezeket próbálnám: Lockhunter, lemezellenőrzés és javítás / chkdisk, esetleg újra particionálás.

(#3687) King Unique válasza Hegyirabló (#3685) üzenetére


King Unique
félisten

Az, hogy egyesek rossz szokás szerint szoftveres leválasztás nélkül húzzák ki a portból az USB-s meghajtókat, az egy dolog. De ettől még a screenshoton lévő probléma mondhatni általános a Windowsok esetében, amiről egy másik topikban nemrég volt szó.

(#3688) Hegyirabló válasza King Unique (#3687) üzenetére


Hegyirabló
addikt

No jó, csak eddig nem volt vele ilyen gond. Tovább megyek, semelyik másik pendriveommal nincs hasonló probléma.

(#3689) King Unique válasza Hegyirabló (#3688) üzenetére


King Unique
félisten

Az, hogy eddig nem tapasztaltad, az egy dolog. De attól még ugyanúgy jellemző Win7/8.1/10 alatt egyaránt, sőt már az XP is csinálta. Az pedig csak az említett programok használata után fog kiderülni, hogy esetedben ilyenkor a rendszer, vagy egy bizonyos program folyamata zárolja-e a pendrive-ot. Vagy lehet várni X percet, aztán újrapróbálni a leválasztást stb.

A pendrive-val meg pl. a teljes újraparticionáláson (példa), valamint az eszközkezelőben a házirendek lecsekkolásán / átállításán kívül nem nagyon lehet mit kezdeni.

[ Szerkesztve ]

(#3690) Hegyirabló válasza King Unique (#3689) üzenetére


Hegyirabló
addikt

Akkor Windows 10 alatt miért tudom gond nélkül leválasztani?

(#3691) King Unique válasza Hegyirabló (#3690) üzenetére


King Unique
félisten

Mert ott akkor éppen nem fogta a leválasztásnál semmi a pendrive-ot. De attól még ugyanúgy előfordulhat ott is. Például az alábbi screenshot W10 alatt készült, ahol elsőre az USB Safely Remove sem boldogult vele. Viszont újrapróbálás / kényszerített leállítás után rendszerint működni szokott. De volt olyan eset, amikor még akkor sem és az OS leállítása / újraindítása kellett.

[ Szerkesztve ]

(#3692) Hegyirabló válasza King Unique (#3691) üzenetére


Hegyirabló
addikt

Felraktam a programot amit javasoltál, le is tudja állítani, kényszerített leállítással. De elég gagyinak tarom, hogy külön programot kell feltennem arra, amit egyébként a Windows is tud. Nem lehet csinálni valamit, hogy újra úgy tudjam leállítani, mint régen?

(#3693) aDaM909 válasza Hegyirabló (#3690) üzenetére


aDaM909
tag

Lehet akkor a Windows 10 sőt, Linux alatt kellene újraparticionálni. De csak tipp :)

(#3694) Hegyirabló válasza aDaM909 (#3693) üzenetére


Hegyirabló
addikt

Ezt is megpróbálom, és az eddigi tippet is köszönöm mindkettőtöknek! :)

(#3695) King Unique válasza Hegyirabló (#3692) üzenetére


King Unique
félisten

Akkor az gondolom kiírja, hogy milyen folyamatok zárolják a meghajtót. De, ha nálad is a rendszer fogja, akkor azzal ott helyben rendszerint nem nagyon lehet mit kezdeni. Újratelepíteni csak ezért meg nyilván nem éri meg.

Egyébként a Windows sosem arról volt híres, hogy az alap telepítés során felrakott eszközei mindent tudnak. Viszont a szoftveres támogatottsága nagyon jó, sőt a legjobb a desktop OS-ek között. Vagyis van rá számos ingyenes / fizetős szoftver, amelyekkel szükség esetén hamar fel lehet tuningolni. Az említett program egyébként nagyon jó, azt használom én is. Sőt, abban be lehet állítani azt is, hogy gyorsbillentyűvel történjen a leválasztás, ami nagyon kényelmes. :))

[ Szerkesztve ]

(#3696) Hegyirabló válasza King Unique (#3695) üzenetére


Hegyirabló
addikt

Hát köszönöm szépen! :( Csak azért gyanús, mert eddig nem csinálta. Mondjuk elég öreg, egy 2GB-os, szerintem legalább 8-9 éves. Dokumentumok szállítására használom, multimédiára van egy 16GB-os.

Szerk: Ja, és az bosszant még nagyon, hogy a XXI. században, számítógéppel dolgozó embereknek magyarázni kell, hogy a pendriveot nem csak úgy kitépjük az aljzatból, hanem azt le kell választani!!! :W

[ Szerkesztve ]

(#3697) daniel2121


daniel2121
senior tag

Sziasztok
Az miért van, hogy a 16gb-os pendrivet win 7 csak 953MB-nak látja,már formáztam de ugyanaz.

(#3698) King Unique válasza daniel2121 (#3697) üzenetére


King Unique
félisten

Gondolom a fájlkezelőben formáztad, de az kb. 0 ilyen téren. Vannak a Windowsban egyéb eszközök is erre, valamint külső programok stb. Ezekről az alábbi hozzászólásban volt szó.

Egyébként ilyen probléma akkor is előfordulhat, ha pl. egy Linux ISO-t írunk ki DD képfájl módban a pendrive-ra. Erről van is egy jó leírás, amelyben látható, hogy a mezei fájlkezelő semmit nem ért és a diskpart kellett az újraparticionáláshoz.

[ Szerkesztve ]

(#3699) daniel2121 válasza King Unique (#3698) üzenetére


daniel2121
senior tag

Köszi igen úgy próbáltam először, rufus-sal sikerült,mert egyébként boot usb-re van szükségem.

(#3700) Don.Corleone


Don.Corleone
aktív tag

Sziasztok! Adott egy sandisk cruzer blade 16 gigás pendrive. Rufussal szerettem volna win telepítőt előkészíteni, viszont amikor formázni kezdtem ntfs-re útközben hibát dobott ki és leállt. Azóta kb. 20. próbára megjelenik a számítógépben, diskpart-ban pedig állapotnál üreset jelez illetve számítógép-kezelőben is. Dobhatom a kukába vagy van valami mód rá hogy újraélesszem? Pendrive témában annyira nem vagyok jártas sajnos.

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.