Hirdetés

2020. szeptember 18., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#201) DelArco


DelArco
(aktív tag)

hali!

akadt egy kis gondom a kingston datatraveler mini slim pendriveommal.
vistán tökéletesen megy de win 7 fel sem ismeri sajnos pedig nagyon fontos lenne hogy azzal is tudjam használni.
meg lehet ezt valahogy oldani a tudomány mai állása szerint? :F

Youth hides the key to salvation

(#202) Fejes Péter


Fejes Péter
(tag)

[B]Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne hogy adott egy 1gb-os kingtone pendrive és annó még leformáztam valamilyen módon és se az xp se a mostani windows7 nem látja meg!!hogyan lehetne ezt vissza állítani hogy ujra működjön,mert nem jutok dűllőre vele.Aki csak tud segítsen már.Más pendivel működik simán látja de mikor eject után vissza nyomom az enyémet semmi +se moccan már az összes usb porton kipróbáltam semmi..:(

LÉCCI SEGÍTSETEK!!

[/B]

by Peti007

(#203) Gaboo007


Gaboo007
(aktív tag)

sziasztok! Lenne egy problémám: vettem egy 16GB-s Kingston DataTraveler-t és nem tudom leformázni ntfs filerendszerre. Pontos hibaüzenet:"A windows nem tudta befejezni a formázást."

(#204) csigi


csigi
(addikt)

Kérnék segítséget.
Egy új pendrive-ot vettem atyámnak. Nálam remekül ment, formáztam, másoltam oda-vissza. Ezután odaadtam neki, de az Ő Toshiba laptopja közli, hogy új hardvert talált, helyezzem be a driver CD-t vagy töltsem le valahonnan...
Ez mi akar lenni, ha másik gépen normálisan települt, mőködött? Mindkét gépen Vista van.
Köszönöm, üdv: csigi :R

nofene

(#205) csigi válasza csigi (#204) üzenetére


csigi
(addikt)

Megoldódott, de beírom mások okulására:
Elsőre is Vista SP1-el már nincs ilyen gond. Én ezt nem akartam lévén telefonos távgyógyítás volt.
KB925528 javítás került fel rá, ami nem oldotta meg a gondot. Ezután auto driverkeresés a c: meghajtón, ez sem sekerült. Viszont utána manual windows/system32 könyvtárból sikeresen települt a megfelelő driver. Pendrive azóta megy.
Ennyi, üdv: csigi

nofene

(#206) toridelonge


toridelonge
(csendes tag)

Sziasztok!
Adott egy Kingston DataTraveler 4GB-os pendrive. A probléma a következő:
a gép felismeri, hogy van vmi az usb-ben, de hogy az történetesen egy pendrive azt nem. Adatvisszamentő progit is próbáltam, de az folyamatosan csak azt írta nekem, hogy tegyem be a pendriveot, mikor az bent volt. Több gépen is kipróbáltam és mindegyik ugyanezt produkálja.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!

(#207) kisza25 válasza rayoliviero (#197) üzenetére


kisza25
(félisten)

kicsit késői a válasz,de a Kingston és a 780G+SB700 nem kompatibilisek én is pont így jártam, csak USB 1.0 üzemmódban mükszik :(
más gépekben pedig jó
sceréltem egy emtec 16Gb-ra ez most hasít :K ~28Mb olvasás~15Mb írás

# Seat Ibiza Sport #

(#208) KTHOM


KTHOM
(csendes tag)

Sziasztok!

Van egy 1Gb -os pendriveom. Amikor másolok rá valamit, felteszi minden oké, látszólag. Hazahozom, erre sérültek a fájlok.
Teljes formázást se enged. Kiírja, hogy nem sikerült a formázás.
Gondolom bad sectoros. Mit lehet tenni?
Jó lenne kiszűrni a hibás részeket és még használni. :)
Kár lenne érte.

Üdv

(#209) KTHOM


KTHOM
(csendes tag)

Tévedtem!
FAT, FAT32-t enged fromázni, NTFS-t már nem (FAT32 van most)
Amikor rámásolok egy nagy fájlt (600mb), akkor a visszamásolásnál lemezolvasási hibát ír!

(#210) hauer1 válasza KTHOM (#209) üzenetére


hauer1
(tag)

Létezik olyan probi csak keresned kell söt van olyan is amivel lehet bootoltatni az usb-t.

Az emberekkel mindenki vigyázzon!!!!! Akik nem megbízhatóak: jtibi842, örökös, tibi842, carloss, *Jellyfish*, motorolamobi, elite123, megamanone, sanadreas, ppdsgame,

(#211) Matiszka


Matiszka
(csendes tag)

Üdv!
nekem egy olyan godom lenne, hogy win 7-et akartam újra pakolni a netbookomon pendriveról, egyszer már szépen sikerült felrakni, de most ahogy diskpartban leformáztam és haladtam volna lépésről lépésre, vmit elronthatam, és most nem tudom megnyitni a pendrive-ot :F se formázni se semmit, de a win 7 láttja, kérlek titeket segítsetek. Előre is köszönöm

(#212) Badman 4ever válasza Matiszka (#211) üzenetére


Badman 4ever
(őstag)

Nézd meg, hogy van-e partíció a pendriveon, mert ha nincs, akkor csinálj egyet és úgy formázd le. Az is lehet, hogy tönkrement az eszköz, mert így ment tönkre egy pendrive nálam.

(#213) somé


somé
(őstag)

Üdv nektek, van olyan progi ami egy pendrive valós méretét mutatja ? Az itt linkeltek közül kipróbáltam párat, de mind 16gb-ot ír holott erős a gyanúm hogy amelyek nálam vannak közel sem rendelkeznek ekkora mérettel.

A fantáziához intelligencia szükséges.

(#214) leviske


leviske
(veterán)

Volna egy kis problémám. Próbáltam ügyködni a Jolicloud-al, mondanom sem kell, hogy sikertelenül. A Jolicloud ajánlására kipróbáltam ezt a progit (a linuxos módszer nem működött). Ez a program szépen kicsomagolta a pendrivera amit kell, de valamiért ez az ártatlan úgy gondolta, hogy neki össze is kell húzni 600MB-ra (8GB-os pendrive) és ás is nevezte "JOLICLOUD"-ra... miután töröltem róla mindent, a helyzet nem változott különösebb mértékben.

Nincs valami program, amivel ezen a helyzeten tudnék változtatni? (akár Windows, akár Linux) Jó lenne visszakapni azt a plusz ~7GB helyet, miután gyakran használom szegényt és eléggé a szívemhez nőtt. És különben sem szeretnék újat venni, miközben sejtem, hogy kell lennie megoldásnak. Az Ubuntu a /Tulajdonságok/Volume alatt látja a pendrive valós méretét (7,5GB), de a /Tulajdonságok/Alap menün belül már 598,8MB-ot lát és csak ennyit is tud rá pakolni. (Emellett írja, hogy 28KB foglalt, de az Ubi nem mutat semmilyen fájlt.)

Előre is köszönöm a segítséget. :R

(#215) leviske válasza leviske (#214) üzenetére


leviske
(veterán)

Megoldottam. :) Kéne ilyen formázás cucc az Ubiba is. :))

(#216) dokee78


dokee78
(félisten)

Van egy 8GB-os maxell pendrivom,eddig működött rendesen,de ma elkezdtem másolni rá.
Másolt egy ideig majd megszakadt,hogy "a fájl nem másolható szüntesd meg az írásvédettséget".
És azóta nem tudom megformázni,sem letörölni azt a 2 mappát amit addig rámásolt.
Próbáltam a HP Disk Storage-et is az sem segít.

(#217) dokee78 válasza dokee78 (#216) üzenetére


dokee78
(félisten)

Van egy 8GB-os maxell pendrivom,eddig működött rendesen,de ma elkezdtem másolni rá.
Másolt egy ideig majd megszakadt,hogy "a fájl nem másolható szüntesd meg az írásvédettséget".
És azóta nem tudom megformázni,sem letörölni azt a 2 mappát amit addig rámásolt.
Próbáltam a HP Disk Storage-et is az sem segít.

Már az XP sem látja.
Ha ugy indítom a rendszert,hogy be van dugva,akkor ez fogad:

[ Szerkesztve ]

(#218) kiskornel


kiskornel
(addikt)

Sziasztok! Telepakoltam egy pendrive-ot képekkel, majd az egyik ismerősömnek adtam, aki működés közben kihúzta. Most nem látja a partíciót. Mivel lehetne USB-s eszközök partícióit visszaállítani?
A másik problémám, hogy image file-t szerettem volna készíteni róla (sector-sector copy)... de nem találok ilyen progit.
DOS alatt meg semmi sem látja, pedig ott lennének eszközeim...
PLS help! :O

http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

(#219) valory


valory
(tag)

Sziasztok,

van egy 8GB-ás Kingston pendriveom és arról nézem a filmeket a Philips DVP5990 játékoson, a napokban pedig lepauseoltam egy filmet, kimentem a szobából és kicsit elidőztem a konyhába, mire visszajöttem a játékos már kikapcsolt, gondoltam sebaj, visszakapcsoltam, de már nem látta a sticket, pc-n leformáztam, 4,5GB üres helyet muatatott rajta a majdnem 8ból, majd újra formáztam ekkor már 5,5GB-át majd körülnézegettem és láttam, h ilyesmire a HP USB format Tool-t kell használni, leformáztam azzal, ekkor már rendesen mutatta az üres helyet, de ha nézek filmet, van mikor beakad a film, és kb. 30 másodper után folytatódik, persze annyit is ugrik előre, mintha mise történt volna. Visszamásoltam a hardra a rajta levő filmet, és ott ahol leakad a játékoson, pc-n elpixelesedik a film, az eredetileg rámásolt természetesen hibátlan. Hogyan lehet megjavítani a sticket? Nincs valami progi amivel esetleg mélyrehatóbb formázást lehetne végezni? És mitől romlott volna el, máskor is kikapcsolt vele a játékos... vagy esetleg menthetetlen?

Válaszotokat előre is köszönöm!

kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)

(#220) kiskornel válasza valory (#219) üzenetére


kiskornel
(addikt)

Mint kiderült hasonló cipőben járunk. A nálam levő pendrive is így romlott el. Egy DVD lejátszóba dugva. Én sem látok semmilyen partíciót, s eddig még leformázni sem tudtam. Azt írja ki: Helyezzen be egy lemezt a xy meghajtóba. És nekem még a rajta levő adat is kellene...

http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/

(#221) valory válasza kiskornel (#220) üzenetére


valory
(tag)

leformázni le lehetett nagyhezen, és ahogy észre vettem a figurát csak nagyobb méretű filmeknél csinálja, pl. sorozatnál nem tapasztaltam eddig.

UP!

kényelmesebb a biztonsági öv, mint a tolószék!!! "Őszintén szólva, inkább azért kritizáljanak, hogy dominálok, mintsem azért, hogy lassú vagyok." (M.S.)

(#222) Giggles


Giggles
(tag)

Hali
Van egy 8 gigás kingston pendriveom, az a gond vele, hogy amikor másolok rá 98-99% ig faszán gyors, aztán ott megakad 30-40 másodperce, az adatok utána rámennek, csak hát ugye pl. 50-60 kép esetén azért ez elég sok idő. Ezt mi okozhatja?

(#223) Alex91 válasza Giggles (#222) üzenetére


Alex91
(nagyúr)

Cache?

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#224) SPC3RUN


SPC3RUN
(tag)

4gbos kingston data traveller
"4 GB tárkapacitású Memory Pen drive a Kingstontól.Adatátviteli sebessége eléri a 480Mb/s ot. Alkalmas adattárolásra, adathordozásra két USB 2.0 csatolófelülettel rendelkező PC között.Többé nem hagyja el a kupakot, nem törik bele az ajzatba. Az USB csatlakozó egyszerűen visszahúzható a házba.Minőségét, a garancia 5 éves időtartama szavatolja."
ennyit találtam róla
az lenne a problémám hogy bedugom az ubs-be és felismeri hogy pendrive meg h kingston data....kiírja hogy megkell formázni, de nincs kapacitása,ezért leformázni se tudom.működött még mikor hozzám került.nemcsináltam vele semmit.
ötletek?

(#225) Giggles válasza Alex91 (#223) üzenetére


Giggles
(tag)

ezt kifejtenéd egy kicsit bővebben? nem értek a lovakhoz

(#226) andy83


andy83
(aktív tag)

Sziasztok!

Van egy 8GB-os JOGR pendrive-om, és az utóbbi napokban elkezdte azt játszani, hogy csak a sokadik alkalomra is fel a gép. Van rajta bőven adat, mégis miután csatlakoztatom, megjelenik a meghajtók között, de ha rámennék, a TC azt írja ki, hogy nincs ilyen meghajtó. :Y

Kezd meghalni a pendrive-om, vagy ezen még lehet segíteni vhogy? :F

facebook.com/SzeretekMozizni

(#227) andy83 válasza andy83 (#226) üzenetére


andy83
(aktív tag)

UP :F

facebook.com/SzeretekMozizni

(#228) Badman 4ever válasza andy83 (#226) üzenetére


Badman 4ever
(őstag)

Szia!
Nálam ugyanez a helyzet egy 8 gigás Kingstonnal... :(

(#229) pinnacle


pinnacle
(veterán)

8GB NTFS-re formázott, Corsair-re másoltam, egyszer azt írta ki a gép, hogy a késleltetett írás nem sikerült, az adatok elvesztek.A pendrivet nem lehetett formázni se gyorsan se normálisan.Végül az lett a megoldás, hogy az illesztőprogramot eltávolítottam és egy másik USB kapun újra "felismertettem" a rendszerrel.A formázás is sikerült.Próbáljátok ki, hátha nektek is segít.

(#230) andy83 válasza pinnacle (#229) üzenetére


andy83
(aktív tag)

Oké, kipróbálom! Köszi! :R

facebook.com/SzeretekMozizni

(#231) BenJoe80


BenJoe80
(senior tag)

Hello, szia mindenkinek!

Remélem jó helyen vagyok (ha nem, előre is bocs az OFF-ért az admintól). Az a problémám, hogy van egy 8GB-os Kingstone pendrive-om amire másolni nagyobb adatmennyiséget kínlódás volt, olyan lassú mint a csiga.

Aztán valaki azt ajánlotta, hogy formázzam NTFS formájúra. Megtettem. Egy kicsit gyorsabb, de ennek ellenére 2-3 gigás anyagnál még mindig nagyon lassú (olyan fél és egy óra között fejezi be) ill. olyanokat szokott még csinálni, hogy egyszerűen csak megakad a másolás és kiír valamit, hogy "... a késleltetett írás nem sikerült..." (hogy ez mi???) vagy felmásolja amit akarok, csak utána:
- vagy nem lát könyvtárakat amiket pedig felraktam
- vagy nem tudja megnyitni
- vagy pedig megnyitja de u.a. nem tudja elindítani a benne lévő fájlokat

Mi ez, miért van ez, hogyan lehet ezen segíteni?

Nem tudom, hogy segít-e valamit de észrevettem, hogy külső merevlemezeknél is ezt történik sokszor. Lehet, hogy az USB 2.0 csatival van a baj? Esetleg az illesztőprogival?

Amire még gondolok (mint laikus), hogy lehet, hogy az a baj, hogy másolás közben mást is csinálok? Általában a másolási műveletet háttérbe viszem és közben ezt azt teszek... na de, kinek van türelme órákat várni amíg a gép másol?

A válaszokat, ötleteket előre is köszönöm - és bocs az OFF-ért!

Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

(#232) pinnacle válasza BenJoe80 (#231) üzenetére


pinnacle
(veterán)

Másolás közben ne csinálj semmit a háttérben.Szerintem a 2-3GB max.10 perc alatt átmegy.

(#233) Cimbooora


Cimbooora
(aktív tag)

Üdv!
Nem lehetne megoldani azt, hogy egy 8gigás pendrájvra fellehessen tenni egy 6gigás fájlt?
Mit kellene csinálni? Át formázni más fájlrendszerbe a pendrájvot?
Előreköszönöm a segítségeteket! :R

(#234) pinnacle válasza Cimbooora (#233) üzenetére


pinnacle
(veterán)

NTFS-re kell formázni, de ez csak akkor lehetséges, ha az eszközkezelőben így állítod be.Mindig "biztonságosan távolítsd" el.

(#235) eszgé100 válasza BenJoe80 (#231) üzenetére


eszgé100
(senior tag)

nekem is ugyanez a problémám, csak egy 4GB memkártyával.
pl: elindítok egy másolást TC-ben, de kb 1 percre teljesen megfagy és csak utána kezdi el a másolást, de akkor már megy teljes sebességgel.
nem tudom mi lehet a baj, mert egy másik 4GB-os kártyával meg tökéletesen működik. tudna valaki segíteni?

[ Szerkesztve ]

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#236) BenJoe80 válasza Cimbooora (#233) üzenetére


BenJoe80
(senior tag)

Lehet úgy is, hogy nem állítgatsz semmit, letöltesz az internetről egy shareware programot amivel áttudod formázni az eredetileg FAT32-re formázott pendrivet-ot NTFS formájúra. Én így csináltam és működik.

A programot letöltheted innen

Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

(#237) BenJoe80 válasza eszgé100 (#235) üzenetére


BenJoe80
(senior tag)

Nem tudom miért van ez... pedig a Kingstone - amennyire legalább is tudom - elég jó márka, tehátnem valami gagyi pendrive-ról beszélünk. :F

Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

(#238) eszgé100 válasza BenJoe80 (#237) üzenetére


eszgé100
(senior tag)

nálam egy full noname kártya a bűnös, a Kingstone meg remekül működik nálam, pedig azt mondták a hogy az n95-ös nem nagyon szereti...

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#239) BenJoe80 válasza eszgé100 (#238) üzenetére


BenJoe80
(senior tag)

Megkérdezhetem, hogy hány gigás a tied? Nekem három Kingstone pendrive-om van: egy 2, egy 4 és egy 8GB-os. Az első kettővel nincs is probléma csak a 8GB-ossal. Illetve az external merevlemezemmel. Tehát ott van bibi ahol nagyobb mennyiségű adatokat mozgatok.

Kaptam olyan tippeket, hogy a másolás alatt ne csináljak semmit és akkor nem lesz valószínűtlenül hosszú a másolási idő ill. nem történnek adatsérülések, elvesztések (ugye már említettem, hogy olyanok történtek, hogy nem tudtam megnyitni könyvtárakat, fájlokat elindítani, letörölni...stb.)

Ha valóban ez a probléma akkor asszem az lesz, hogy visszarakom a gépbe a swaprack-et és ha van már 10GB anyagom akkor inkább azzal szállítom (már ahova tudom). Érdekes módon ott még azért adatvesztés, -sérülés nem fordult elő, habár háttérben másoltam és közben meg dolgoztam a gépen.

Egyre inkább kezdem azt hinni, hogy ez a USB-s csatalakozás - legalább is nagyobb mennyiségű adatok esetén - egyáltalán nem megbízható. Csak akkor kérdem én mi a lényege mondjuk egy 500GB-os vagy esetleg 1-2TB-os external merevlemeznek??? :(((

Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

(#240) eszgé100 válasza BenJoe80 (#239) üzenetére


eszgé100
(senior tag)

az enyém 4GB-os, de mindegy mekkora fájlt akarok másolni mindig sz.rakodik. úgy csinál mintha megfagyna, de kb 30 mp múlva meg csinálja úgy ahogy kell.

"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."

(#241) Ferink


Ferink
(tag)

Sziasztok! A problémám a következő: vásároltam egy 16 gb-os kingston pendrive-ot.
http://pcdonline.hu/shop_ordered/2388/shop_pic/pcd_635578.jpg
Már a negyedik kingston usb-m, 3 eddig hibátlan volt. Ezzel az a probléma, hogy 5, 2 Mb/s-nál nem hajlandó gyorsabban írni. Holott öregebb társainak sem jelentett gondot a 10Mb/s feletti sebesség. Mit lehet tenni? Próbálkozzak valamivel vagy egyből csere? A kapacitása megvan, formázva volt.

(#242) BenJoe80 válasza Ferink (#241) üzenetére


BenJoe80
(senior tag)

Pajti olvass vissza pár hozzászólást... páran ugyan ezzel a problémával küzdünk. Amit eddig sikerült leszűrni az az, hogy a nagyobb tárolókapacitású pendrive-ok lajhár-lassúak...

Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

(#243) Ferink válasza BenJoe80 (#242) üzenetére


Ferink
(tag)

Persze ez lenne a legegyszerűbb, ráfogni hogy ilyen és kész. Viszont láttam én 16gb-os kingstont is 10Mb/s feletti gyorsasággal másolni, szóval én inkább a széria hibára szavaznék.

(#244) BenJoe80 válasza Ferink (#243) üzenetére


BenJoe80
(senior tag)

Nem fogok semmit semmire... én erre következtettem. Ha pedig az áll fenn amit te mondasz, akkor baromira sok a "széria hibás" pendrive.

[ Szerkesztve ]

Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

(#245) Ferink válasza BenJoe80 (#244) üzenetére


Ferink
(tag)

Nem kötekedni akartam, én köszönöm, hogy egyáltalán volt aki elolvasta a hozzászólásomat.
Csak az bosszantja az embert, hogy egy nem alsó kategóriás termékkel ilyen problémák vannak. Az előző 16gb-os szintén kingstonom (amit egy rosszul bekötött front panel sikeresen kinyírt) simán tudta a 15Mb/s-os írási sebességet.

(#246) BenJoe80 válasza Ferink (#245) üzenetére


BenJoe80
(senior tag)

Ismerős az érzés... egy csónakban evezünk. Amennyire én tudom a Kingston az egyik legjobb kategória a pendrive-ok közül, annyira olcsónak sem olcsó (az én 8GB-osom durván 8 rugó volt) és igazából nem úgy működik, ahogy szeretném (kéne). Hát ez van, sajnos. :(((

[ Szerkesztve ]

Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

(#247) bigdigit


bigdigit
(addikt)

kingston 16gb.
hogy én is hozzá szóljak a témához.
saját gépemen nem tudok rá 3dvd filmet felmásolni.valahol mindig megakad mert menet közben újra felismeri a windows a meghajtót.
p5q deluxe alaplap.
asszony gépén simán hiba nélkül rá tudok minden másolni.az csak egy p4-es alaplap.
xp sp3 javításokkal mindkét gépen.
talán valamit előre visz mi is állhat a háttérben ezekben a problémákban.
érdekes mód van egy popcorn média lejátszóm.usb-én össze kötve ott is előfordult már ilyen megszakadás.
gyanítom az usb-vel nem stimmel itt valami.

(#248) BenJoe80 válasza bigdigit (#247) üzenetére


BenJoe80
(senior tag)

Hm... erre gondoltam már én is, hogy talán az USB 2.0-ás csatival van valami probléma. Csak ezzel az elmélettel az a baj, hogy ha az egyik pendrive-ot nem képes kezelni akkor miért képes a másikat? :F

Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"

(#249) bigdigit válasza BenJoe80 (#248) üzenetére


bigdigit
(addikt)

ami még érdekes,hogy nekem ha megakad egy file-nál ugyanott fog mindig megakadni és létrehoz egy ugyanolyan nevű file-t csak valami régi dátumút...

(#250) RobertoC


RobertoC
(csendes tag)

valaki könyörgöm segítsem a szerelmemet akartam meglepni egy pendrive-al és kiderült h nem 2GB de ez még nem is baj csak mivel nem valós a memóriája hiába teszek rá dolgokat lefele már csak hibás file ok jönnek van valakinek ötlete h lehet megcsinálni eredeti méretre????ha valaki tud valami progit rá és segítene nagyon hálás lennék:)

Kérem írjatok plizz.

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=RobertoC&submit=

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.