Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
Azért "agressiv" a nicked, mert beszólogatsz?
Nem, ennek semmi köze ehez. Egyszerűen arról van szó, ha valami tényleg jó, akkor nem kell rá felhívni a figyelmet, de, ha így is tesz, akkor valami olyasmi stílusban tudnám ezt elképzelni, "hogy ha úgyérzitek tetszik a blogom akkor szavazzatok rám", nem úgy, hogy "tessék rám szavazni."....
-
emre
veterán
Yamaha FZ750, nem robogó, de én Kaposvárról elvittem a gépemet a Pécsre Yakomoto-hoz
A karbit kellet beállítani szelephézag stb. nagyon fasza lett. Szerintem nem a legolcsóbb, de megbízhatóak.Yakomoto motorszervíz és kereskedés:
7628 Pécs, Komlói út 229.
Telefon:
06 72 238 – 994 -
-
-
-
-
-
plaszy
őstag
Szia!
Én ezzel szoktam:
Itt mindent lehet csinálni: menü eltávolítástól kezdve, hangok kivétele, stb.
-
-
Dodder
tag
Haveromnak is van upc nete,neki majdnek lekorlátozták mert 3 hónapon keresztül havonta több mint 300 giga adatforgalma volt. Azt most nem tudom biztosan,hogy ez csak letöltésre vonatkozik-e vagy le és feltöltést egybeszámolják. nekem 15/5-ös netem van megvagyok vele elégedve.Igaz nem töltök le 300 gigát havonta elég 100 is.
Egyedül nekem a set top box nem jön be amit a tv-hez adnak. van benne egy 160 gigás winyó , állandóan lefagy melegszik 1000-rel ,kikapcsolt állapotban is megy a ventilátora (ez főleg este elalvásnál jó kis alató muzsika.) és néha annyira lelassul,hogy csatorna váltás között elmehetnék elszívi egy cigit ha dohányoznék.hetente 1x vagy 2x teljesen lefagy felvétel közben hogy csak áramtalanítással lehet csak segíteni rajta. amúgy ez már a második box 1 év alatt mert az előzőről nem lehetett letörölni a felvett adást. -
plaszy
őstag
Nem egy mai progi, de még nem csalódtam benne

-
-
-
-
-
#TOTTI
őstag
Még novemberbe volt és németországból jöttem haza ahol jo ideje kinn voltam..! Itthon várt a 15ös acél Kléber Krisalpal.. De amúgy 12 fok volt amikor ez történt.. itt Dombóváron, már majdnem otthon.. Semmi nem indokolta a téligumit.. Akkor még kint se láttam szinte senkin.. ahogy minuszt.. se.. és nem erősitem azt a tábort hogy felesleges a téligumi sokat vezetek.. mindegy hogy a nyári gummát cserélgetem sürübben vagy beiktatok télit anyagilag teljesen egal.. Capisco...?

Szerk: BUÉK
-
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hobby elektronika
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Windows 11
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

vihető.

a válság adó miatt pedig még jobban visszafogták a fejlesztéseket itt is 

)

Janoska26