Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tajcsi
őstag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hagyd futni a progit és figyeld gyakran, hogy változik-e az állapota. A kattogás vagy tényleg mechanikai probléma miatt fordulhat elő, vagy olyankor, ha hibás szektorra akar írni, vagy onnan olvasni, de ezt észrevennéd abból, hogy addig gyakorlatilag megáll a gép, legalább is ha Windows van rajta.
Exian: ha esetleg megér neked valamit a két proci, keress meg. 2K-ra tartom a két darabot egyben.
-
-
OP-ToTo
aktív tag
9800 GT. Eddig nem volt ilyen problémám. Nem használom játékra igazából, csak film+net. Úgy érzem az SSD-hez lehet köze. DVI kábelt használok, jó vastag. Mindkét részen be van csavarozva. A monitorba a tápcsalit egy dugó, szépen illeszkedik, mozgatásra nem reagáll.
Itt valamit szoftveresen rontottam el, szerintem. Szellemkép félére gondolok, vagy a háttérben megjelenő árnyra. Úgy villog.
-
-
Merlinclub
senior tag

de nemcsak a hatóságokra utaltam. Úgy összességében ha valami esemény van, mindenki túlreagál mindent.
Teljesen apró dolgokat is.
A másik oldal pedig az, hogy nem jönnek naponta vásárlók, hogy kipróbáltam, de nem tetszik - dumával.
És a hozzászólásommal sem ezt szeretném elérni, de sokan nincsenek tisztában vele, mit tehetnek, mit nem.
Csak segítségnek szántam a dolgot.Úgy summa-summarum, nekem nem tetszik a mai világ. Biztosan öregszem, és földhöz ragadt vagyok.
Nincsenek igazi értékek, nem becsüljük egymást. Törtető önző világ van, ahol a túlélés már a tét. Sajnos.
Ennyit a depresszióról

-
-
-
yerico
senior tag
"Chieftec CFT650 14CS moduláris táp dobozban" ... szétszedtem, oszt nem tom összerakni ... "garanciával" .. garantálom, hogy te se fogod tudni összerakni..."10.000" ...öccázért vettem a vásárba, aszonták, villanypuzle.
No offense, nem bírtam megállni, természetesen minden csak a képzelet szüleménye, a valósággal való bármilyen hasonlóság eleve kizárt

-
-
nesa
veterán
Ez az AKG esetleg megfelel, nekem volt egy regebbi elodje fasza volt csak valaki megfujta

Esetleg ha penz nemszamit.
Nem irtad mire kell

-
-
rizso
addikt
Lehet érdekelt volna, ha beszámolsz egy Gigabyte M6900-at, de ahogy látom már megvan az utód...
-
Djroberto
tag
Olyan van gyárilag beépítve ami elsötétedik, nem kell cserélnem ,de azért köszi..

Lesd meg 140-150-nél az autópályán egyszer, ne csak a belvárosban parkoló autón és egyből érzékelni fogod mennyire gagyi. Úgy ugrál mint azok az autók amikben rosszul van beállítva.
De igazából mit tépem itt a számat,aki akar úgyis épít be.
-
Magnum_
nagyúr
ezért kell Saabot (tudom, mi van a saab-al jelenleg), vagy Volvot venni. ugyanugy elegáns, komoly autó, csak bugerek nem veszik, mert nem elég buger, inkább csak a felülreprezentáltabb réteg :-)
bár azért a saab nem éri el a mercedes szintet sajnos. csak nem cigányosodott el annyira. teljesen más németo.-ban egy bálna S-t venni, mint itthon

-
-
-
Csepy
őstag
Megint van pár eladó mobil...mindegyik KÁRTYAFÜGGETLEN:

- Nokia 6500 classic... ezüst, új ház, új kijelző, teljesen felújított, 2 akku, töltő, füles, kézikönyv -->8k

- Nokia N73 ... fehér/ezüst/barna, új ház, teljesen felújított, fóliás, töltő -->10k

- Acer Liquid E S100 ... fekete, Android 2.3.7 (MIUI 1.10.21), Snapdragon (Q8250) proci, 3.5" kapacitív kijelző, 5MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 41k

- ZTE Blade... szürke, Android 2.3.7 (CM7.1), 3.5" kapacitív érintőkijelző, 710Mhz Qualcomm MSM7227 CPU 3.2MP kamera, full dobozos, szép állapotban --> 25k
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...én meg pont olyant szeretnék... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az már azé durva. Riszpekt. Am neked milyen kártyád van? 
Janoska26