Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Aktív témák
-
supercow
őstag
válasz
TalkCafe del Mar
üzenetére
Mind úgyanúgy kezdtük.. vagy vki tán számítógéppel a kezében született??
Elárulom, hogy én úgy születtem, hogy a bal hónom alatt volt a billetyűzet, a másik kezemben a PHP Bible, a Mysql help kinyomtatva 2 példányban és a hátizsákban a dekopír, a forrasztópáka, a plexivágó és a festékes tubus a modinghoz :DDD :DD -
supercow
őstag
Én nem akarom a lelkesedést megtörni, egyszerűen reagáltam a fenti hozzászólásra, miszerint mekkora munka és bonyodalom egy oldal elkészítése. Igen, nagy munka, és egy jó és esetleg nyereséget termelni tudó ötletet is el lehet rontani egy sikertelen megvalósítással. Vannak mások is, akik munka mellett csinálják, és az oldalnak (legyen az modding vagy zene vagy autós híroldal) van friss tartalma és igényes külseje. Egyik hozzászólásban atus is említett egy mod oldalt, amit érdemes megnézni, szintén munka mellett készül. (radikal)
Egyébként szerintem nem egy oldal elindítása a legnehezebb, hanem a fenntartása és (a látogatottság és olvasottság érdekében) annak frissítése. Szerintem erről Parci és a PH! hírszerkesztők, cikkírók többet tudnának mesélni. Én nem foglalkozom tartalommal, csak láttam már néhány oldalt elkészülni, ezért néhány gondolatot leírtam...
A témaindító úrnak pedig sok sikert az oldalhoz :) -
supercow
őstag
persze nem kis idő, de ha elindította az oldalt akkor legyen tartalma is :) Ha én indítanék egy bármilyen hír-, cikk- és galériaoldalt biztos, hogy az ''első kör'' tartalom mellé (10-20 hír, 3-5 cikk stb. ami az első látogatóhoz, tehát induláskor _kell_), biztosan betáraznék még legalább ennyit, hogy egy ideig ne kelljen a tartalomgyűjtéssel tölteni az időt. Ezek után az első időszakban napi 2-3 hírt, heti 1 cikket felraknék ebből a tartalékból, miközben a következőket gyűjtöm/fordítom/szerkesztem/keresem stb..
De én nem indítok ilyen oldalt :)
Ezért írtam azt, hogy egy jól átgondolt oldalhoz nem kell sok idő, csak előtte kell egy kicsit tervezni és számolgatni. -
supercow
őstag
...,de azt nem tudják mennyi g*cizés van mire összehozol egy oldalt.''
Miért, mennyi van?
Egy jól átgondolt és megtervezett oldalt igen hamar el lehet készíteni, ha megvan hozzá a tartalom. Tartalom alatt nem a copy-paste popup banner kódokat értem, hanem olyasmit, amit az internetezők el is fognak olvasni, hiszen ez a célja az oldalnak, hogy valaki elolvassa.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi