Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Nem tudni a pontos részleteket... így zavaros! valós TN-el hogy kaptál refundot...
(#18711) KDSH
Ha jól emlékszem én is paráztam emiatt, így csak akkor mertem kattintani rá, ha már megvoltak az infók (feladott csomagom élő TN száma, stb.), de amúgy bármikor hozzáadhatod, ha jól emlékszem, csupán van egy határidő, mely ~1hét, hogy addig adj élő TN számot nekik, hogy megy vissza a csomag! -
rasky
senior tag
Pont hasonlóban volt részem, csak az enyém 260 euro volt...felvettem a kapcsolatot az eladóval...értetlenkedett egy kicsit, észre se vette, hogy a paypal visszaadta nekem a lóvét..., Mivel már akkor nem volt rá szükségem, így végül sikerrel visszakerült hozzá a telefon. A becsület nekem fontosabb volt.

-
Ugye csak viccelsz? Alapból ingyen jutottál egy telefonhoz. Ha nem fizeted ki akkor ez olyan, mint egy üzletben "véletlenül" eltenni egy telefont, lopás magyarul
Nem a Paypal-tól kaptad vissza a pénzt, hanem az eladótól.
Maradjunk annyiban, hogy a tisztességes eljárás a vásárolt termék kifizetése. Értesítem az eladót, hogy csak megérkezett a termék, legyen szíves küldjön a Paypal-n keresztül egy pénzbekérőt a vételárnak megfelelően és kifizetni. -
Hintalow
senior tag
2-3 nap, amíg könyvelődik a tétel (de ha vannak kódjaid telebankhoz, akkor felhívod őket, és bármikor meg tudják mondani, mert az ügyfélszolgálat könyvelés elött is látja)
elpatkorado
az a bibi, hogy a paypal utalással való feltöltése forint utalással működik, erre érvényes az ott írt 1-2 nap, mivel te devizautalást indítottál, ez hoszabb lehet, de ami a nagyobbik probléma lehet, hogy a számlaszám, amire a paypal kéri az utalásokat, egy forint számla, ezért a bank (Unicredit) aktuális árfolyamán átváltják majd a zsét, és forint kerül a paypal számládra.
Toncsiii93
a premier/personal része a válaszomnak nem rád vonatkozott.
a te esetedben első körben megkérdezném a bankot, hogy mit látnak ebből, ill. használható -e egyáltalán a kártyád online.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

V/