Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anorche1
üzenetére
Tényleg már nagyon sokszor írtam, hogy nem bankkártyára megy a pénz vissza, hanem arra a bankszámlára amelyhez a kártya tartozik, ha törlöd a kártyát a fiókból a pénz akkor is megtalálja a bankszámládat.
A bankkártya nem tud pénz fogadni külső utalásról, nem az a funkciója. -
-
válasz
anorche1
üzenetére
Az adott vásárlásnál kellene. Ez a rész az áttérés miatt szerintem nem lesz jó.
Egy nem rég megérkezett dolognál próbálják ki.Valójában elektronikusra tértek rá, de régebben a Tellus e-mal címére ezt küldtük, veszíteni nem veszítesz vele csak egy kis időt ha kitöltöd és elküldöd.
Bár itt jelölni kell hogy aktiváltad: I certify having activated the PayPal Refunded Returns service on -
válasz
anorche1
üzenetére
Ezekre a regisztrációkra érvényes és lényeges az utolsó mondatrész is:
You are registered with PayPal as an holder of a PayPal account resident in Czech Republic, Finland, Greece, Hungary, Romania, Slovakia, Bulgaria, Lithuania, Slovenia, Croatia, Latvia, Estonia, Cyprus, Malta and Portugal and your PayPal account is not suspended or limited; -
válasz
anorche1
üzenetére
Ha aktiváltad akkor az a kép lenne amit itt #30764 linkeltem.
Április 7-ig néztem vissza a vásárlásaimat (nem 1-2 db), mindegyiknél ott van alul a
Return shipping refunds
Request return shipping refund link.Böngészőben PayPal sütik, böngésző gyorsítótár törlés és újra indítása.
Gondolom nem kedveled a Firefox-ot, de azt próbáld még ki, legfeljebb törlöd.
Meg ilyenkor mit már írtam, tűzfal, proxy, védelmi rendszerek ellenőrzése, új ip cím a szolgáltatótól új kapcsolódással vagy router újra indítással. -
válasz
anorche1
üzenetére
Nem vontam kétségbe hogy nem igaz amit írsz.
A helyzet az hogy csak neked nem működik. Most csináltam egy videót, a német fiókomnál nem volt beállítva és azt látod ezen a Youtube videón.
Szóval ha nem böngésző akkor vírusvédelmed, tűzfalad vagy valami optimalizáló a számítógépeden, a router ami nem engedi, vagy az Internet szolgáltatód hibája.
Firefox 55.0.3 (32 bites) és engedélyezve a felugró ablak is. -
válasz
anorche1
üzenetére
Most probáltam ki, jó az a link amit írtam.
https://www.paypal.com/gr/webapps/mpp/refunded-returnsA pont amit a mondat végére tettem nem kell.
Firefox-al próbáltam, megnyítás új ablak, rákattintok és beléptett a PayPal-re és jön a lány ezen az oldalon: https://www.paypal.com/webapps/mpp/refunded-returns?activate=true
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

V/