Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
PayPalon múlik, abból kiindulva, hogy ha a szokásos lefolyásban történnek a dolgok (dispute majd claim és a papyal megkér engem hogy küldjem vissza, majd amikor tracking szerint megérkezett, visszakapom a pénzt) 2-3 nap alatt visszaadják, miután a tracking azt jelezte, hogy megérkezett, nekem legalábbis rendszeresen ennyi szokott lenni (kb 15 visszaküldött termék tapasztalata alapján), akkor a Te esetedben is ennyinek kellene lennie, miután te már akkor írtad be a trackinget a paypal oldalán, miután a visszaküldött csomagot már át is vették.
-
Hintalow
senior tag
A sima mastercardok többnyire használhatóak on-line, maestro is több helyen, visa electront már írták fentebb.
Manapság már ahhoz kell keresgélni, ha direkt olyan kártyát szeretnél amit NEM lehet neten használni. Már elmúltak azok az idők amikor keresni kellet a netes vásárlásra képes kártyákat, és csak dombornyomottban lehetett gondolkozni. -
-
CoolBoy323
nagyúr
nem tudom mikor záródik, még sose csináltam ilyet hál'Istennek!!
Ha nem nyitod meg, akkor lejár a 45 nap, és semmi biztosítékod nincs!
Jól tetted!Egy hét múlva ha újra írsz rá, szerintem akkor újraindulhat ez a két hét, de inkább nem mondok semmit, mert okosat nem tudok, hülyeséget nem akarok

-
horvathd
aktív tag
Szerintem első lépésként írj az eladónak, hogy nem azt kaptad, amit rendeltél, és kér tőle részleges refundot. Negatív eBay-es visszajelzést is megemlítheted neki, hamis termék miatt.
PayPal-os dispute/claim rendszerben valószínűleg nem tudod majd a vételárat visszaszerezni, ott kérni fogják az áru visszaküldését, és nem lehet arra hivatkozni, hogy itt drága a posta, ha minden igaz.
Ami a postaköltséget illeti, valószínűleg nem 3 USD-t fizetett érte, hanem 3 HKD-t, azaz Hong Kong-i dollárt, ami kb. 100 Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bontatlan iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/