- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viktorhu #41201 üzenetére
Nem jó a megközelítésed, van nekik egy munkaköri leírásuk is, valamint az eljárási szabálykönyv illene betartani, van tájékoztatási kötelezettségük is, nem csak a sorsjegyet kell ajánlani.
De teljesen mindegy, egyértelmű a szabályuk, árut tartalmazó küldemények esetén ami EU-n kívülre megy rá kell kérdezni a vámolásra hogy akkor a Magyar Posta járjon-e el az ügyfél nevében, ha a válasz igen, akkor a küldemény csak egy kitöltött CN22 vagy CN23 nyilatkozattal vehető át.
A levél köznapi értelemben és a levélküldemény UPU-s meghatározása eltérő, de nincs olyan hogy mire találták ki, ez egy postai szakfogalom, a max 2 kg-os és meghatározott méretű küldemény fajta, több a tartalma mint a köznapi levél fogalom.
És ne keverjük a dolgokat 2004 óta csak EU-n kívüli küldeményekre igaz és a magyar Posta által kiküldendő dolgokra, a külföldi posta szabályozása más lehet ettől. Bár nem mert a vámos dolgok is nemzetközi egyezmény alapján vannak meghatározva.De oké, ne tájékoztasson, viszont akkor neked tudnod kell a szabályukat és betartani, hiszen utána néztél, de mégsem úgy adod fel, ennek ellenére átveszi, pedig nem lenne szabad, akkor megint ő a hibás.
Egyébként én betartom ezt, mert nekem az az érdekem hogy az adott országban probléma nélkül megkapják azt amit oda eladtam.
Ha valahol, nem használják fel, úgy ítélik meg hogy nincs rá szükség az engem nem érdekel. Ha valaki enélkül adja postára az engem megint nem különösebben érdekel.
Felhívom rá a figyelmet, de nem az én felelősségem alkalmazni, dönt az illető..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó magas teljesítményű gamergép AMD Ryzen 7, RTX 4060 Ti, 32GB RAM!
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged