Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
banánocska #34599 üzenetére
USA-ban hol az OTP? Az OTP kártyájára nem tudsz átküldeni, de esetleg megér egy próbát, mert szerinten eddig senki nem csinált ilyet.
A mi kártyáink nem fogadnak külső (nem saját bank) irányból pénzt. Ezért is csak a saját és forintos bankszámlára való kiküldés áll rendelkezésre.Nálunk nem kér tb számot a PayPal. Üzleti fiók esetén is csak az adószám a + dolog.
Az EU-s fiókok, köztük a magyarok esetén személyi igazolvány, lakcímkártya vagy jogosítvány igazolja a PayPal felé az ügyfelet és lakcímét, de ezt csak az éves 2500 €-os limit elérésekor kérik, addig normálisan használható, nem kell előre megadni.Esetleg EU-s boltok elfogadják
Mindenhol fizethetsz a PayPal-al, annyi gond szokott felmerülni (bár EU-s boltoknál nem, mert itt tiltják a vásárlók megkülönböztetését a lakcímük alapján) hogy csak a PayPal-on beírt címre szállítanak, de ugye lehet másik szállítási címet felvenni, így az sem probléma. -
válasz
banánocska #34596 üzenetére
Nem. Mert a PayPal-ról bankkártyára nem lehet pénzt tenni. Bankszámlára lehet küldeni.
Ha USA a PayPal fiókod akkor forintos számlát nem adhatsz hozzá, ami ráadásul USA-n kívüli bankban van, így az OTP móka nem fog összejönni.
Hol kérnék egyébként a SSN számot? Magyarországon senki. A PayPal sem.
Egy másik, magyar PayPal fiókra elküldheted és az már tudja a saját bankszámlára kiküldeni. Családon belül szerintem megoldható. -
-
banánocska
aktív tag
Sziasztok,
Egy számomra bonyolultnak tűnő kérdéssel fordulnék hozzátok.
Adott egy USA-beli PayPal account, ottani címmel, telefonszámmal. Jelenleg Mo-n vagyok, és a kinti cég adójóváírást eszközöl, melyet a PP accountra fognak elutalni. Ezt az összeget szeretném az OTP kártyámra átemelni, de nagyobb összeg esetén feltehetőleg fogják kérni a személyimet. SSN számom van, csak USA-beli személyigazolványom nincs. Lehetséges így a kifizetés?
Esetleg volt valakinek már hasonló
problémája? -
válasz
Caldera #34592 üzenetére
Írtam az Összefoglalóban a lehetőséget:
Ha nem felel meg nekünk a PayPal döntése, akkor van lehetőség a lezárástól számított 10 napon belül felülvizsgálatot kérni.
A Resolution Center-ben megkeressük a lezárt case-t, majd a View linkre kattintani az Action oszlopban, majd a Appeal this claim-t választani és tovább.
Ha nem látod ott a linket akkor nem tudsz mit tenni, de tényleg az eladón múlik a dologDe konkrétan azt írták, hogy mivel az eladó nem kapta meg, ezért neked rész refund jár? Mert ilyenkor el szokták utasítani és semennyi pénz nem adnak vissza, mert a termék nem került vissza az eladóhoz.
-
válasz
Caldera #34590 üzenetére
Az eladónál reklamálj, a pénzt ő küldi a PayPal-on keresztül. Ha te részlegest kérsz akkor ő simán küldheti a teljes összeget, nem feltétlenül kell a te kérésedet teljesíteni és senki sem korlátozza ebben.
A PayPal döntéséről csak akkor beszélhetsz ha a dispute-t claim-ra emelted, itt úgy tűnik megegyeztetek, így a döntés nem a PayPal-é volt. -
Caldera
senior tag
PayPal döntés ellen hogyan tudok fellebezéssel élni? Az eset röviden, egy hibás telefont megreklamáltam az eladónál. Részleges vissztérítést kértem a javításra. Az eladó full refundot ajánlott fel, a termék visszaküldésével amit elfogadtam. A telefont visszkapta, de csak a részleges vissztérítést kaptam meg.
-
válasz
szabeska #34588 üzenetére
A rendszeres (havi megújuló) előfizetések azok ott vannak ahol megtaláltad. Ami ott szerepel az nem kerül át a másik listára.
Vannak olyan eladási helyek, szolgáltatók, amelynél a PayPal fizetési kliensük úgy van beállítva, hogy akkor is a pre-approved payments (Előre elfogadott kifizetések) közé könyveli le, ha mégsem olyan dolgot vettünk tőlük. Viszont ezeknél az az alaphelyzet, hogy időszakonként "számláz" bizonyos dolgokat és nem tudták szétválasztani a kettőt.
A pre-approved payments listán ami active az ami élő és a lejárt vagy inaktív nem törölhető a listáról, nekem is több évvel ezelőttiek ott vannak.A vastagítás felesleges volt és nem állandóan vagyunk a topikban és nem minden kérdésre tudunk válaszolni.
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
PS-re vettem már 1-2 játékot paypal-on keresztül.
Ha rámegyek felül a fogaskerékre, az előre elfogadott kifizetésekhez, és rákattintok a sony interactive entertainments sorra, akkor azon belül érdekes dolog fogad:
Bill Term
Initiated Date May 25, 2018
Total Billed Amount 33,460 HUFÉn nem emlékszem, hogy ennyiért vásároltam volna összesen, meg is néztem az összes sony vásárlást:
kb 14.000 Ft...Miért van mégis magasabb "számlám"?
És mi ez az előre elfogadott vásárlás, hogyhogy a sony befurakodott ide, de semmi mást nem látok rajta kívül itt?
SZERK: Megvan, egy 13500-as és egy 7500-as PS+ előfizetés, csak ezeket a paypal nem listázza a tranzakciók listájában, vagy más néven futnak...
Köszönöm a saját segítségemet mindenkinek!
-
válasz
Gaboman #34585 üzenetére
Némelyik bank lassan könyvel. Azt azért nézd meg hogy a zárolt tételek közt még ott-e a 400 Ft, mert akkor várnod kell.
Ezen az 1-2 napon nem múlik a pénzkiküldésed, illetve 21000 Ft alatt küldhető az egyenlegről pénz a bankszámládra, azt nem lehet túllépni egy hónapban. -
válasz
NyxNyxNyx #34583 üzenetére
Van egy dátum hogy meddig kell neked claim-ra emelni. A leírásban azt vójavaslom hogy ha a dsipute-ra nem reagál az eladó akkor 7-11. napon történjen meg, így esetleg még korai volt.
Az is lehet hogy böngésző probléma, vagy bekavarnak a védelmi dolgok. Reklámblokkoló, VPN, anonim böngészés.
Ha a Resolution Center-ben a dispute-nál látod az Escalate to PayPal linket akkor másik böngésző. -
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok,
Rendeltem wish-ről (tudom, nem kellett volna, nem is szoktam, nem is fogok soha többet) egy terméket, ami nem felelt meg a leírásának, ezért miután wish-en elutasították a kérelmemet, a PayPal felé szerettem volna fordulni. A PayPal felületén is írtam üzeneteket a problémámról, múlt hét kedden jelezve, hogy "Item is significantly different from its description". Erre nem jött semmi válasz és most mikor próbálnám escalate-elni a PayPal-hez ezt a hibát írja ki napok óta:
"Let's try that again
Looks like something went wrong on our end."Nem emlékszem már milyen módon adtam be a dispute-ot, de amit itt olvastam, hogy minek kéne lennie a menetének, nem hiszem, hogy ennyi mindent adatot kért volna tőlem. Nem tudok új dispute-ot nyitni ezzel az indokkal. Mit kéne tennem?
-
válasz
friccccc #34579 üzenetére
Melyik része nem világos annak, hogy nincs limited. Ha van akkor kiírja arra a linkre kattintva amit írtam. Ha nincs akkor nem írnak ki semmit. A nem létető dologra információ minek legyen kiírva amikor a másik lehetőségre van kiírt információ. Egyszerű logika.
Ha lenne, akkor amit kérdezel az a Withdrawal limit, de az miután adsz hozzá kártyát és azt a Confirm-al is lerendezed már megszűnik.
A havi 21000 Ft vagy éves szinten a 252000 Ft. Ez már neked nincs.Kártyára nem lehet küldeni pénzt.
Nem limit, de 300K pénzmozgás a NAV tudtával lehetséges, lassítva van a dolog csak.
Ha pénzmosás gyanús pénzmozgást látnak akkor meg felfüggesztik a fiókot, az sem limit. -
friccccc
tag
Őszinte leszek kaptam tőlük már többször mailt h küldjem ezt azt... de sajnos az üzeneteket töröltem... szóval fogalmam sincs már h miért kellett éppen beküldenem és mit és h elfogadták v sem .... de valószínű el kellett fogadniuk hiszen minden iratom amit kértem maradéktalanul elküldtem... Van valami más útja h kiderítsem a limiteket? Elsősorban kifizetés érdekelne(kártyára/számlára) havi/évi.
-
-
friccccc
tag
köszönöm a gyors választ
próbáltam mielőtt írtam a linket, de nekem egy darabig tölt egy ........../limit.... linket majd átvált automat egy
https://www.paypal.com/myaccount/home linkre és behozza a kezdő oldalt..:S utolsó tranzakciókkal...:Sigen uccsó linket is lestem szintén egy kis töltés/gondolkodás után behozza a https://www.paypal.com/myaccount/home oldalt......
-
válasz
friccccc #34571 üzenetére
Ha adtál hozzá kártyát akkor 812,438 Ft. Ha a személyes adataidat és banki dolgaidat is leigazoltad akkor nincs limit.
Összefoglaló, Tippek röviden, 2. PayPal direkt elérési linkek, ha a hagyományos oldalnál nem tudod elérni, nem megy az adott résznél a módosítás, A fiókra érvényes limitek megtekintése.Ha nincs kártya akkor meg ennyi:
Ha magyar nyelven használod akkor a belépés után balra lent az utolsó link.
Az angol felületen szintén az utolsó link
More about your account
Upgrade to a Business account
Resolve a problem in our Resolution Center
See how much you can send with PayPal -
friccccc
tag
sziasztok
nem találom a számlámhoz tartozó kifizetési limiteket
amíg angol felület volt nagy nehezen megtaláltam, de most valahogy nem sikerül. Tudnátok segíteni hogy hol találom meg ? -
válasz
Bestspiler7 #34565 üzenetére
Ami az oldal alap fizető devizája.
Ha van kártyád a fizetéshez persze akkor még emellett a banki devizaváltás.
Ha más devizában is lehet fizetni, akkor az alapról ami mondjuk $ az üzlet valami saját árfolyamot használva számolja át és így forintban akár többet is fizethetsz. -
válasz
Peter.70 #34564 üzenetére
Pár napja változtattak a PayPal sms-es belépési oldalán és kivették azt az opciót amivel be tudtunk lépni ha valamiért nem jött meg az sms.
Írtam nekik, hogy mivel ők sem garantálják a 100% működést, ugyan tegyék már vissza, de eddig semmi. Ezért inkább a mobilra telepített Vip Access-t javaslom.
Ha nem teszik vissza a sms-nél a más belépési módot, én is erre állok át mindkét fiókomnál, most van sms is és Vip is, mindkettő egyformán biztonságos, csak az utóbbi "üzembiztosabb". -
Bestspiler7
tag
Hello, egy olyan kérdésem lenne, hogy külföldi fizetéseknél, mit érdemes beállítani? (Föleg Steamen és Originen vásárlok, és sokszor nagyon roszul vált nekem paypallal)
Köszönöm elöre! -
válasz
Peter.70 #34562 üzenetére
Hitel kártyát PayPal belépési védelem nélkül nem javaslom. Lásd Öf. 2. PayPal fiók belépési védelmének módszerei.
Az hogy Visa vagy Mastercard azt pedig a bankod kártyás vásárlás elszámolási módszere alapján kell eldönteni. Pl Erste bank esetén a Visa kártya javasolt. -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ajánlott paypal-ra regisztrálni VISA hitelkártyát? Vagy maradjon az MC debit?
-
válasz
ekrisztian #34559 üzenetére
Amiről írtam az nem a 400 Ft-os levonásos confirm, megerősítés. Az 1$ az amikor azt ellenőrzik hogy a megadott adatok jók-e, érvényes a kártyaszám, dátum stb.
-
válasz
Gaboman #34556 üzenetére
A bankod lehet hogy hétfőn vagy kedden könyveli, türelem.
Ez a kód eredményezi azt hogy ezen a képen látható withdrawal (pénz kiküldés a Paypal egyenlegről a bankszámládra) havi és éves limitje törlődjön.Nincs köze a vásárlási biztonsághoz. Ahhoz az Összefoglaló 2. PayPal fiók belépési védelmének módszerei kellenek.
-
válasz
ekrisztian #34555 üzenetére
Ha valaki megszerzi a kártya adatot, hozzá tudja adni másik paypal fiókhoz? Nem
A support tud keresni kártyákat a paypal fiókok alatt, ha jelzem nekik mi történt? Nem, pontosabban nem adnak ki információt.
Ha kárytát adsz vagy az lejártnak beírod az új dátumát és a csc kódját ellenőrzéként az 1 $-nak megfelelő összeggel küldenek egy terhelést és azután rögtön sztornózzák. Némelyik bank sms rendszere jelzi ezt, viszont a sztornóról már nem megy sms. -
Gaboman
nagyúr
Szia!
09.06.án kaptam egy emailt a PayPaltól hogy levontak egy kisebb összeget hogy erősítsem meg a hitelkártyámat.
De levonást sem látok és 4 jegyű kódot sem, a bankszámlámon kellene látszani a kódnak ugye?
Ha ezt a kódot majd megadom akkor még biztonságosabb lesz a vásárlásom?
Segítségedet előre is köszönöm!Gábor
-
ekrisztian
őstag
Szia V/!
Muteromnak van paypal fiókja. Nem is tudtam róla eddig
Csak, hogy most anomália van, derült ki.
Ma kapott sms-t, K&H egyenleg 83Ft difivel, de egyezik.
Az sms 283Ft paypal vásárlást tartalmazott ma reggel 7 előtti vásárlással.
De az sms 16 óra előtt jött meg.
A paypal fiókhoz adott kártya lejárt, az új adatai ugyanazok.
Paypal fiókba belépve nincs nyoma a tranzakciónak, de még csak 1 évről korábban sem. Gondolom akkor se volt vásárlás.
A 283Ft vásárlásról mail sem jött.
A bank egyenlegen se látszódik a mozgás.
A kártyát töröltem a fiókból.Véleményed szerint mi történhetett?
Ha valaki megszerzi a kártya adatot, hozzá tudja adni másik paypal fiókhoz?
A support tud keresni kártyákat a paypal fiókok alatt, ha jelzem nekik mi történt? -
Neo*
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem, elakadtam. Van egy külföldi webshop, amiből vásárolni szerettem volna. Két fizetési lehetőség van, paypal vagy bankkártya. Nem szeretném megadni a kártya adataimat ezért tegnap regisztráltam a paypalra, mivel azt olvastam hogy ezen keresztül bankkártya nélkül is tudok vásárolni. Regisztráció sikeres, utaltam is rá pénzt a saját számlámról. Ma megérkezett. Ám amikor a külföldi webshopban a fizetésnél kiválasztom a paypalt, átirányít a paypal oldalára és az az üzenet fogad hogy:
"A vásárlás befejezéséhez adjon hozzá egy bank- vagy hitelkártyát."Namost akkor mégsem tudok fizetni a paypallal anélkül hogy megadnám a kártyám adatait? Vagy csak valami beállítási problémám van?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Politika
- Óvodások homokozója
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nyaralás topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest